Type and press Enter.

Array
(
  [Bostadstyp] => Bostadsrätt
  [Adress] => Grindstuvägen 32
  [Område] => Bromma - Traneberg
  [Våning] => 3 av 3, ej hiss
  [Rum] => 3 rum och kök
  [Area] => 59 + 2 kvm
faktisk uppmätn norm SS 021053 [Beskrivning uteplats] => [Tomtareal] => [Avgift] => 2 951 kr/mån inkl värme, VA. kabel-TV och bredband. [Andelstal] => 7,234 % [Andel av årsavgift] => Uppgift saknas [Lägenhetsnummer] => 402/1202 )

Grindstuvägen 32

VINDSTREA MED BALKONG ELDSTAD OCH EXTRA LOFT!

TEXT: NYSTED FOTOGRAF: SPINNELL STYLING: RYDMANS HEM

Denna bostad är såld

Ansvarig mäklare

Mattias Lantto
Reg. fastighetsmäklare

Fakta

Bostadstyp
Bostadsrätt
Adress
Grindstuvägen 32
Område
Bromma - Traneberg
Våning
3 av 3, ej hiss
Rum
3 rum och kök
Area
59 + 2 kvm
faktisk uppmätn norm SS 021053
Avgift
2 951 kr/mån inkl värme, VA. kabel-TV och bredband.
Andelstal
7,234 %
Andel av årsavgift
Uppgift saknas
Lägenhetsnummer
402/1202

Arkitekturen

Arkitekt: Pehr Danielsson 1929

Huset på Grindstuvägen 32 ritades 1929 av arkitekt Pehr Danielsson. 2014 byggdes huset ut med en ny flygel i rät vinkel i samma nyklassicistiska stil som ursprungsbyggnaden. Huset är typisk 1920-tal i två våningar med slätputsad grön fasad och detaljer och snickerier i vitt. Brf Bergklacken 9 består av 14 lägenheter. De boende är alla måna om att huset ska vara en trevlig plats för alla att bo på och det händer att man grillar tillsammans på den trevliga innergården. Bland äppelträd och hallonbuskar finns grill, utemöbler och stora gräsytor för lek och häng. Här bor du lugnt och tryggt i en förening med låg belåning, låga driftskostnader och stora renoveringar genomförda.

FÖRENINGEN

Brf Bergklacken 9

Föreningen

Brf Bergklacken 9 (org. 769627-2223) är en äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten Bergklacken 9 år 2014. Föreningen består av en fastighet med adress Grindstuvägen 32 och 32 B-C, och omfattar 14 lägenheter med bostadsrätt. Marken innehas med äganderätt.

Ekonomi:?

Föreningens lån ligger på 4 327 kr per kvm bostadsyta. Det finns inga beslutade avgiftsförändringar.

Förvaltning:?

Den ekonomiska förvaltningen sköts av R och S Ekonomi AB och den tekniska förvaltningen sköts till större delen av styrelsen internt.

?Parkering:?

Föreningen har 2 garage som hyrs ut till boende för 750 kr/mån samt 7 parkeringsplatsers som hyrs ut för 250 kr/mån, fn kö.

Bredband och kabel-tv:?

Bredband och kabel-tv levereras via ComHem.

Juridisk person:?

Föreningen godkänner inte juridisk person som medlem i föreningen, men delat ägande accepteras för medlemmar vars avsikt är att bosätta sig i bostaden.?

Överlåtelse- och pantsättningsavgift

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift på 1 190 kr av köparen samt en pantsättningsavgift på 476 kr.

Gemensamma utrymmen

?I föreningen finns gemensam tvättstuga och cykelförråd, samt lummig trädgård med uteplats och grill.

?Hiss:?

Hiss finns.??

Förråd

?Lägenheten disponerar ett källarförråd om ca 4 kvm.

?Renoveringar i urval

?2013-2014 om/tillbyggnad, omläggning av tak, fasad, fönsterbyte, bergvärme, säkerhetsdörrar, tvättstuga och förråd, stammarna i originalbyggnaden delvis utbytta.?

Planerade renoveringar:?

Föreningen har inga planerade renoveringar.

Städning och städdagar:?

Trappstädning sköts på entreprenad. Gemensamma städdagar förekommer två gånger per år.

?Kontroll

Ovanstående grundas på information från föreningens officiella faktadokument samt kontakt med styrelsen i oktober 2021. Uppgifter som är av särskild vikt för köparen bör kontrolleras med föreningen.

OMRÅDET

Här bor du i trivsamma kvarter där bebyggelsen består av både villor och mindre flerfamiljshus från olika tidsepoker. I öster gränsar fastigheten till en allmänning vilket ökar känslan av frihet. I Traneberg med omgivning finns många trevliga promenadvägar och närhet till vatten i Mälaren, Ulvsundasjön och Lillsjön. I närliggande Alvik finns både tunnelbana, tvärbanan och Nockebybanan samt ett flertal bussar. Där finns även flera trevliga restauranger och caféer som Sjöpaviljongen och Brioche. Dessutom bor du här nära Bromma Blocks, med bra shopping, och Bromma flygplats.