Type and press Enter.

Filosofi

Sälj med historiska hem interiör bild

VÅR FILOSOFI

Genom stort engagemang och gedigen kunskap inom arkitektur, bebyggelsehistoria och marknadsföring har Historiska Hem blivit en omtyckt aktör på marknaden.

Vår historia startade i slutet av 2015 då Mattias Lantto och Katarina Ljung för första gången möttes över en kopp kaffe. Båda hade mångårig erfarenhet av framgångsrikt mäkleri – Mattias, som byggt upp en marknadsledande mäklarbyrå i Göteborg, och Katarina, med karriär inom Stockholmsmäkleriet. De ville nu utveckla tjänsten till en ny nivå. Ur den gemensamma kärleken till Stockholms vackra, äldre bebyggelse föddes Historiska Hem.

Vi har snabbt vuxit till ett stort team av kompetenta och drivna mäklare och kreatörer som tillsammans arbetar för det vi brinner för. Vi har alla ett genuint intresse och stort hjärta för det vi gör, och vi gör det på ett sätt som går utanför det traditionella.

Sälj med oss stadsvy stockholm

Bakom varje fasad

Alla de år av nötning, renoveringar och kärlek tidigare ägare lagt ned i sitt hem skapar liv och patina som vi älskar. Vårt synsätt är nämligen att Stockholms äldre bebyggelse är ett arv att vårda. Att varje hem är en unik bostad med själ och historia som kan marknadsföras för de kvalitéer som finns både innanför och utanför dörren.

Bakom varje fasad finns människor och livsöden. Att lyfta fram varje hem med dess unika historia vet vi skapar en upplevelse som inverkar starkt på intressenterna. Hos oss blir inte din bostad en i mängden.

Vi arbetar kreativt, noggrant och omsorgsfullt med presentationen av de hem som förmedlas. 

Medan en likriktad bransch rensar undan allt personligt och gör hemmen likformiga så vill Historiska Hem göra precis tvärtom.

Vi satsar stora resurser på att upplevelsen av ditt hem ska bli så bra som möjligt. Vi hämtar inspiration från inredningsmagasin och reklamvärlden. För att urskilja oss från traditionell stajling har vi valt att samarbeta med inredare, scenografer och fotografer vars expertis är att bygga en känsla i bild. Våra inredare hjälper inte bara till med goda råd på vägen utan vistas tillsammans med fotografen i ditt hem under hela fotograferingsdagen. Genom att arbeta tillsammans med varje bild lämnas inget åt slumpen. Vi tror dessutom på en bra beskrivande text.

Konsten att skapa ett hem

Det finns så mycket att berätta om varje hem, något som mäklarvärlden tidigare inte prioriterat.

Våra skribenter kan tillsammans med vår bebyggelseantikvarie berika upplevelsen kring husets historia, dess originaldetaljer och det som är speciellt för just ditt hem.

Vår erfarenhet visar att spekulanter med gott om information, både i bild och text, snabbare finner förtroende och säkerhet inför en budgivning. Vårt sätt att presentera hem har därför visat sig ge stora skillnader i både kundnöjdhet och slutpris.