Type and press Enter.

Kommande

Storlek
Område
Typ
Sortering

Hövdingagatan 38

Framöver har vi en speciell 3:a i Brf Hövdingen i Aspudden. Speciell på så vis att lägenheten ligger högst upp i huset med ett stort spröjsat fönster och en balkong på gavelsidan. Bostaden är ljus och väldigt fin i ytskikten, Hövdingagatan är också en lugn gata där det är lätt att slå sig till ro. I närheten byggs fler förskolor och det är 350 meters promenad till t-banan. adam@historiskahem.se
Läs mer

Högbergsgatan 81 A

Uppskattar du bevarade originaldetaljer från sekelskiftet i kombination med stiliga moderna färgval? Låter tanken att vintertid vila ögonen på lågornas sken i kakelugnen inte fel? Vill du ha möjlighet att sitta utomhus på en klassisk södergård på sommaren? Om något av ovanstående stämmer och du dessutom tycker att lokalintäkter till föreningen känns som en trygghet, håll då utkik tills vi går ut med denna lägenhet. För mer info kontakta Björn Schumacher, bjorn@historiskahem.se eller på 0723-733 555.
Läs mer

Brännerigatan 5

Högst upp i en gårdsflygel i ett stilfullt 1920-talshus ligger detta ljuva näste om 41 kvm med två rum och kök och lång kungsbalkong. För mer info kontakta Björn Schumacher, bjorn@historiskahem.se eller på 0723-733 555.
Läs mer

Sjöbjörnsvägen 12

Funkis möter Japan i denna fina lägenhet i de berömda Stjärnhusen i Gröndal. Här bor du precis vid Mälaren med utsikt mot både vatten och grönska, och med balkong och fönster i tre väderstreck. Lägenheten är ljus och öppen med många bevarade funkisdetaljer som tillsammans med en stilren och avskalad interiör bildar en lugn och vacker enhet med japansk touch. Framtagna betonggolv och äkta material bidrar också till den goda känslan. I köket finns originalinredningen från 1940-talet bevarad och ru
Läs mer

Idungatan 7 C, 1 tr ö.g.

Trivs du med att sitta på en generös balkong på sommaren? Uppskattar du bevarade originaldetaljer från byggåret och en rogivande färgsättning? Tycker du att en nästintill skuldfri förening med lokalintäkter låter tryggt? Uppskattar du närhet till grönområden som Hagaparken och bra kommunikationer? Låter det intressant så läs gärna vidare nedan eller kom och titta på en visning. Kontakta Björn Schumacher för mer info, bjorn@historiskahem.se eller ring 0723-733 555.
Läs mer

Industrigatan 10

I ett välbevarat 30-talshus på populära Kungsholmen finner du den här charmiga funkis-ettan med härlig sjöutsikt från kök och vardagsrum. Här är det de små detaljerna som gör helheten, med vackra fönster, dörrar och handtag i original, djupa fönsternischer och klassisk fiskbensparkett. 1,5 rok, 40 kvm, 2402 kronor i avgift. Kontakta mäklaren för mer information!
Läs mer

Rindögatan 15

Välplanerad och fräsch mini 2:a med ett högt läge på våning 7.
Läs mer

Nynäsvägen 323

Inom sin tid har vi denna trevliga 2:a/2,5:a tillgänglig i ett mysigt hus från 1910-talet. Lägenheten har fönster åt Stora Gungans väg och föreningens gröna innergård (köket vetter hit). Fint skick och separat wc, dusch. Sovrummet har avdelats med en fin glasvägg med skjutdörr, för att skapa ytterligare ett rum i rummet. Hallen har framtaget tegel. Värd att vänta på! Hör av er till adam@historiskahem.se för mer info.
Läs mer

Hägerstensvägen 163A

Högst upp i huset tronar denna snygga bostad. Tre rum och kök med genomgående planlösning och balkong med eftermiddags- och kvällssol och härlig utsikt över både gård och gata. 73 kvm - Avgift 4179kr/mån.
Läs mer

Tottvägen 1A

En fantastiskt sekelskiftesfemma i en av Gamla Råsundas vackraste fastigheter. 2 tr upp med terrass i västläge och öppen spis ligger denna topprenoverade familjevåning. Fyra möjliga sovrum, kök i delvis öppen planlösning samt badrum med tvättpelare. 95 kvm - 3995kr/mån. Vid intresse kontakta Mattias Öhman på mattias.ohman@historiskahem.se
Läs mer

Mosebacke torg 14 B, 2 tr

Vacker minitvåa på 35 kvm med lugnt, högt gårdsläge på en av Stockholms mest attraktiva adresser. Kommer troligen ut sent denna höst. För mer info kontakta bjorn@historiskahem.se eller ring 0723-733 555.
Läs mer

Tre Kronors väg 43, 3tr

Högt upp i det före detta bageriet på Kvarnholmen ligger denna 112 kvm stora lägenhet om fem rum och kök. Terrass om 22 kvm i söderläge med sol hela dagen samt stor balkong. En av de första bostäderna som bokades i Bageriet.
Läs mer

Inedalsgatan 2

En fantastisk hörnbalkong mittemot Kronobergsparken, öppen spis, nyrenoverat kök och badrum, ett stort hörnvardagsrum, två sovrum, högt i tak och ett enastående ljusinsläpp genom mängder av stora fönster i tre väderstreck – denna härliga hörntrea har många kvaliteter som sätter guldkant på tillvaron. Här bor du i ljusa och luftiga rum som under de senaste åren renoverats till toppskick och i ett både lugnt och centralt läge. Att ha det bästa av två världar må vara ett slitet uttryck men här stämmer det så väl. Inne i lägenheten med fönster på rad mot grönska och träd känns det som att bo i en park och när man kommer ut ur porten och går ner för gatan så väntar storstaden där. 3 rok, 86 kvm, avgift 4946. Kontakta ansvarig mäklare Josefin Widman, Josefin@historiskahem.se 0732-396475, för mer information.
Läs mer

Beckbrännarbacken 7

Beckbrännarbacken är en liten oas på Söder med vackra hus från 1920-tal och 1930-tal. Denna ljusa och fina lägenhet om 82 kvadrat ligger högt upp i huset utan insyn med två balkonger uppförd 1929. Möjlighet finns att bygga om lägenheten till en trea. Här bor du lugnt och trivsamt med SoFos stora restaurang- och nöjesutbud för dina fötter. Visning planerad till senare under året, men kan möjligen visas på förfrågan. Kontakt robert@historiskahem.se 070-491 60 01
Läs mer

Tomtebogatan 19

Nu öppnar vi dörren, eller pardörrarna, till en riktig drömlägenhet. Här bor du med tre kakelugnar, varav en fullt fungerande, och balkong mot gård i en genomgående planlösning som har stora och ljusa rum med många bevarade originaldetaljer som serveringsskåp, pardörrar, stuckaturer, brädgolv och höga originalfönster med djupa nischer. Du har ett härligt och trivsamt kök med stor plats för middagar och umgänge, ett vardagsrum där du kan njuta av en brasa i kakelugnen och två rymliga sovrum som även de smyckas av kakelugnar. Det ena sovrummet har också balkong, som ligger mot husets innergård. Till på köpet har denna underbara uppenbarelse en mycket låg månadsavgift, en skuldfri förening och ligger med toppläge mitt i bästa Birkastan. 3 rok, 95 kvm. Avgift: 1066kr/månad. Kontakta ansvarig mäklare Josefin Widman, Josefin@historiskahem.se, för mer information.
Läs mer

Vasavägen 20

För mer info kontakta Henriette Gerson, henriette@historiskahem.se, 0768-169002. En av de sista ostyckade tomterna på Dalarö är nu till salu, centralt belägen på huvudön med vackra och välhållna byggnader och en 4 733 kvm stor trädgårds- och naturtomt med utsikt över Vadviken och närhet till Dalarö kanal. Fastigheten bebyggdes 1890 och innefattar en huvudbyggnad i form av ett stort bostadshus, ett separat sommarhus, ett gammalt stall som numer är garage och förråd, en sjöbod och en lekstuga. Den ursprungliga gårdsplanen kring stallet är ännu bevarad. Tomten är vackert kuperad, har viss sjöutsikt och flera olika trädgårdsrum och uteplatser, bland annat ett utkiksberg med flaggstång och en murad utsiktsplats med vy mot Vadviken. Detta är ett hus och en tomt med alla möjligheter för ett givande och omväxlande liv för en stor familj och för umgänge. Läget är privat och ogenererat, och samtidigt med gångavstånd till Dalarö centrum med affärer, bageri, restauranger, bank, skola och kyrka.
Läs mer

Dörrvägen 2

I ett av de charmiga 1940-talshusen i Gubbängen kan vi nu fresta med något så ovanligt som en 4:a om ca 100 kvm. Detta är en f.d. lokal som byggdes om året 2015, entrén är från markplan och på första planet inryms vardagsrum, kök och ett sovrum samt ett fint badrum. En trappa ner finner du ytterligare två sovrum och ett badrum. Utgång finns också till föreningens gräsmatta på husets långsida. Ett modernt boende i gammal kostym. Anmäl ditt intresse så hör Adam Smith av sig när det hela blir av.
Läs mer

Gröndalsvägen 52

Framöver har vi en förtjusande fin terrasslägenhet från 1950-talet. Den här lägenheten på 52:an nås från första dörren till vänster i trapphuset och ligger lite längre ner i huset. Men är trots detta insynsskyddad av terrassens grönska, samtidigt som terrassen är större än många grannars på övre våningar. Otroligt fina detaljer bevarade, inte minst köket, planlösningen, snickerier och fönster, marmorbrädor m.m. Ett inre förråd/verkstadsrum finns i lägenheten, vilket nästan ger lite småstugekänsla. Två rum, cirka 68 kvm, uppåt 30 kvm terrass. adam@historiskahem.se
Läs mer

Högalidsgatan 13A

Välplanerad sekelskiftes fyra på populära Högalidsgatan! Sällsynt välplanerad sekelskiftesfyra med tre bra sovrum, badrum och gäst wc, stort kök som gjort för härliga middagar med mycket gäster, balkong och högt läge i huset. Rymlig i hiss finns också i fastigheten. 101 kvm - 4 rok - 4416 kr/mån. Välskött förening. Kontakta Mattias Öhman för mer information. mattias.ohman@historiskahem.se
Läs mer

Karlbergsvägen 58, 2tr

Luftig och ljus och har en genomgående och klassisk planlösning med stora rum. I matsalen finns en vacker fungerande kakelugn . Yta 104 kvm - 4 rok. Visning planerad till slutet av 2019, men kan möjligen visas på förfrågan. Kontakta robert@historiskahem.se 070-491 60 01
Läs mer

Stugvägen

För mer info kontakta Henriette Gerson, henriette@historiskahem.se, 0768-169002. Mycket kärlek sitter i väggarna i denna sagoidyll intill Olovslundsparken. Renoverat med förståelse för tradition och historia och mycket väl omhändertaget är detta ett hem som inte är helt vanligt att hitta i Stockholms mer centrala delar. Här finns pappspända väggar, bemålade tak, såpskurade mjuka trägolv, snickerier målade i linoljefärg och vackra tapeter i äldre stil, bland annat från Lim & Handtryck. Fem möjliga sovrum, kakelugn och lummig trädgård.
Läs mer

Fastlagsvägen 25

Eventuellt till hösten har vi denna 40-talstrea högst upp i huset på våning tre med balkong i norra Midsommarkransen på lugna Fastlagsvägen. Lägenheten har fönster åt två håll och är väldigt trevlig, med fina plankgolv i original, marmor under fönstren och ett modernare kök. adam@historiskahem.se
Läs mer

Tvingvägen 32

Barnrikehus en arkitekt succé!! Vill du bo på välplanerade och ljusa ytor är denna 3:a det perfekt valet. Fönster i tre väderstreck, 2 sovrum , kök med matplats, vardagsrum, bardum med fönster. Beläget högst upp i fastigheten. I detta hem finns även många vackra originaldetaljer bevarade så som bakbord i marmor, överskåp, köksdörr. För mer info Kontakta fastighetsmäklare Marie Holmerson på marie@historiskahem.se
Läs mer

Skepparegatan 5

Centralt i Norrtälje men med lugnt och skyddat läge ligger denna vackra villa uppförd 1892. Med sin välbevarade fasad utsmyckad med sirligt lövsnickeri och kannelerade pilastrar är detta hus ett stilfullt tidsdokument från 1800-talets sista decennium och den tid då Norrtälje blomstrade som kurort. Huset är en klassisk trävilla i ett och ett halvt plan samt källare och en 465 kvm innehållsrik och inhägnad trädgård. Bostadens planlösning är väldisponerad och trevlig med generösa sällskapsytor i ett stort kök och dito vardagsrum och upp till fem sovrum, varav tre på övre plan. Därtill finns wc och bad/dusch på båda våningar. Fem eldstäder och två balkonger, en på vardera våning, förgyller livet ytterligare i detta mysiga hem. Huset har utvecklingspotential för den som vill, en enkel omdisposition kan ge plats för till exempel uthyrningsdel, generationsboende eller kontor. Här bor du stilla och idylliskt och med närhet till både stadskärna, Societetsparken och havet med småbåtshamn och promenadstråk längs vattnet.
Läs mer

Stockholmsvägen 120

Snart annonserar vi vindsvåningen i denna vackra jugendvilla, med ett av Djursholms bästa lägen. Gångavstånd till marina, skolor, förskolor och Djursholms Torg med fina restauranger och all tänkbar service. Utmärkta kommunikationer rakt över gatan och nära till golfbana. Lägenheten är 84 kvm med tre rum och kök, och hyser takfönster, bevarade originaldetaljer samt en egen trädgård med stort trädäck. I villan finns totalt tre stycken lägenheter. Kontakta fastighetsmäklare Charlotte Pellas för mer information, mobil: 070-718 63 95 mejl: charlotte.pellas@historiskahem.se
Läs mer

Jägmästargatan 12

På Jägmästargatan i Hjorthagen hittar ni denna fina trea om 78 kvm. Lägenheten är välplanerad och själva huset ligger i en lantlig idyll med pickande höns och en stor innergård nära allmänna kommunikationer, Hjorthagens skola och Stockholms inlopp. Kontakta fastighetsmäklare Charlotte Pellas på 070-718 63 95 för ytterligare information.
Läs mer

Kallforsvägen 19

Efter sommaren har vi denna trevliga trea i stora och stabila Brf Bandhagen. Den här lägenheten har en rymlig balkong i soligt läge som vetter mot innergårdens omslutning. Ha uppsikt över ungarna medan ni socialiserar i vardagsrummet. Bra planlösning och fönster i två väderstreck. adam@historiskahem.se
Läs mer

Erik Dahlbergsgatan 36, 5 tr

För mer info: Kontakta Henriette Gerson, henriette@historiskahem.se, 0768-169002. På femte våningen, högst upp i ett pampigt funkishus från 1935, ligger en riktig funkispärla om två rum och kök med balkong och fantastisk utsikt över takåsarna och Erik Dahlbergsgatans gröna allé. Tack vare stora fönster och högt läge är detta en mycket ljus bostad med ljusinsläpp långt in på kvällen. Här finns ett klassiskt funkiskök med flera bevarade skåp, ett stort och lättmöblerat vardagsrum och ett mysigt sovrum med dörr till balkongen. På denna eftersökta adress bor du med närhet till både Tessinparken och Karlaplan i ett hus med såväl en takterrass som en lummig gård med sittmöbler.
Läs mer

Thorildsvägen 5

Unik 2:a med fri vy och balkong. Här bor du i en social lägenhet med öppen planlösning, nyrenoverat kök samt rymligt sovrum och badrum. Huset är helt byggt i tegel och ritades av arkitekten Carl Westman. 53 kvm, våning 2/3, avgift 3 248/mån. Hiss finns.
Läs mer

Ekhagsvägen 10

Högst upp i huset återfinns denna lägenhet om 71 kvm. Fönster i två väderstreck och två balkonger.
Läs mer

Tobaksspinnargatan 1

2 rok - 57 kvm. På fjärde våningen i ett stilfullt klassicistiskt hus från 1929 ligger denna fina och generösa tvåa. Det är ett hem med hög ursprunglig charm med detaljer som vårdats väl av en stilsäker hand. Planlösningen är genomgående och i originalutförande med den utmärkta fördelningen kök och sovrum mot gård och vardagsrum mot gata. Rummen är väldisponerade och luftiga. Lägenheten har genom de stora spröjsade fönstren och det höga läget i huset ett fint ljusinsläpp från morgon till kväll.
Läs mer

Torbjörn Klockares Gata 25

Ljus och luftigt 20-tal med högt läge och hiss i Röda Bergen. Snart annonserar vi denna stora tvåa, möjliga trea om 71 kvm med stort kök och många bevarade detaljer så som spröjsade fönster, spegeldörrar och serveringsskåp. Välkommen till ett boende i kulturhistoriska kvarter med kullersten och gröna gårdar. Kontakta Charlotte Pellas, 070-718 63 95, charlotte.pellas@historiskahem.se
Läs mer

Slätbaksvägen 37

Framöver har vi denna minitvåa om 42,5 kvm i stora Brf Årstaterrassen. Högst upp i huset med balkongen mot öster och fri utsikt mot Globen och Söderortsgrönskan. Påtagligt tyst läge och insynsskyddat. Hör av er till adam@historiskahem.se för mer info.
Läs mer

Frejgatan 47

Rymlig 2:a om 66kvm med vackra originaldetaljer så som golv, lister och serveringsskåp. Kök och badrum i behöv av renovering. Här bor man med lugnt läge och samtliga fönster mot gård invid Vanadislunden. Kontakta mäklaren: markus@historiskahem.se
Läs mer

Sven Rinmans gata 5, 2tr

I en välbevarad fastighet från 1931 finns denna trivsamma tvårummare. Här bor du lugnt och ostört i vackra kvarter. Yta 47 kvm - 2 rok. Bostaden kommer ut sommaren 2019. Kontakta robert@historiskahem.se 070-491 60 01
Läs mer

Kvarngränd 7

I den tuffa magasinbyggnad på Kvarngränd från 1930-talet finns denna bostad. Yta 54 kvm - 2rok med tillgång till stor takterass om 500 kvm med utsikt över Stockholms inlopp. Visning planerad till hösten 2019, men kan möjligen visas på förfrågan. Kontakta robert@historiskahem.se 070-491 60 01
Läs mer