Type and press Enter.

Kommande

Storlek
Område
Typ
Sortering

Vill du visas här?

Vill du visas som kommande på vår hemsida och samla på dig spekulanter till din försäljning och kanske sälja utanför den öppna marknaden – underhand?

Kommande försäljningar

Aspudden
Husabyvägen 17

Husabyvägen 17

Denna fina tvårummare erbjuder ett fantastiskt insynsskyddat läge högst upp i huset, med en balkong åt söder vars breda vy bort mot både Mälarhöjden och Årsta bidrar till en öppen, fri känsla. Charmiga välplanerade rum bjuder in till både middagar och mysiga hemmakvällar. Den genomgående planlösningen tillåter ljuset att stråla in från två håll. Huset ligger på en höjd omgiven av grönska och rabatter, och en grillplats på baksidan. Kvarteret tillhör ett lugnt område i Stockholm och minner om en småstad, samtidigt som Södermalmsvimlet väntar endast två tunnelbanestationer bort.
Aspudden
Hägerstensvägen 117B

Hägerstensvägen 117B

På fina Hägerstensvägen hittas denna genomgående och ljusa lägenhet med balkong i söderläge och direktkontakt med grönskan. Här har man gått försiktigt fram och varsamt renoverat med mycket känsla för husets historia. Resultatet är ett harmoniskt hem med ett vackert funkiskök och charmiga originalbrädor som färgas varma av solen. Den lugna atmosfären förstärks tack vare utblickarna i två riktningar över livet där utanför. Gatan kantas av fina sekelskifteshus, och hängbjörkarna utgör en betryggande grön vägg på baksidan, samt genererar minimal insyn. Nedanför väntar odlingslådor och en och annan vilostund under körsbärsträden. Som boende på denna adress tillhör du en stor, stabil och lågt belånad förening. Området är fullt av småföretagande, second hand, bageri, caféer, kvarterskrogar och restauranger. Den lilla bokhandeln bidrar till småstadskänslan, och Vinterviken och Örnsbergs klippbad ligger på promenadavstånd. Läget i centrala Aspudden gör att du enkelt möta upp vänner på en fika eller ett glas, i kvarteret eller i Hornstull - med promenadavstånd till tunnelbanan tar du dig enkelt till Södermalm på fyra minuter.
Gustavsgatan 14

Gustavsgatan 14

Här förbereds försäljning av en välplanerad lägenhet om 4 rum och kök. 140 kvm i attraktivt centralt läge. Kontakta mäklaren för mer info!
Vasastan - Odenplan
Hagagatan 16

Hagagatan 16

Om du promenerar någon minut in på fina Hagagatan når du snart port 16 och det sekelskifteshus som gömmer denna bostad. Högst upp i huset, med ljusa rum, fönster i fil och fri sikt över himlen och innergårdens takåsar skapas en fantastisk känsla av rymd. Rummen bjuder in till samvaro med vänner. Middagen intas med fördel i det gemensamma vardagsrummet och matsalen, samtidigt tycks köket vara platsen där många dröjer sig kvar, gärna lagar mat tillsammans och umgås kring den lilla köksön. Härifrån når du också balkongen, perfekt för den där fördrinken eller den första morgonkoppen. Lägenheten är ordentligt social, och samtidigt vilsam med sitt privata läge och närhet till de mysiga stadsparkerna Vasaparken och Hagaparken/Brunnsviken. De strosvänliga kvarteren erbjuder även bagerier, caféer, restauranger och butiker inom räckhåll, och Odenplans tunnelbana och busstorg som närmsta station endast 3 minuter hemifrån.
Norra Eke Tunet

Norra Eke Tunet

På en hög kulle mitt bland bördig åkermark och djupa skogsdalar står denna fina faluröda villa från 1928, byggd i två plan med flertalet kakelugnar, glasveranda och farstukvist. Den milsvida utsikten ger en 360 graders vy över omgivningarna och dess två sjöar, liksom över de närmsta trädgårdsrabatterna och den lilla dammen. Här hörs endast vindens vinande och trädkronornas rasslande, och solens strålar vandrar lätt över skogens mjuka hjässa - ett vackert ljusspel att beskåda genom årstiderna direkt från köksfönstret. Rummen är fyllda med originaldetaljer som bidrar till dess charmiga uttryck, samtidigt som huset är rustat för en bärkraftig och medveten framtid. Låga driftskostnader tack vare solcellspanel - denna hållbara villaidyll ligger i landets västliga trakter, stillsamt och rofyllt placerad mitt i skogen, med betande kossor som närmsta grannar under sommaren. Glittrande sjöar lockar till bad och mysiga promenader. Vi befinner oss strax intill Vänern i Bengtsfors Kommun, som präglas av sin långa tradition inom konst och hantverk då här bor och verkar ett stort antal konstnärer och konsthantverkare, vilket resulterar i flertalet konstevenemang och utställningar. Bengtsfors är även känt för sin natur och möjlighet till ett rikt friluftsliv på land såväl som på vatten, med aktiviteter såsom fiske, bad, vandring, cykling och paddling. Närmsta samhälle ligger dock i angränsande Dals-Eds kommun. Ni bor ca två timmars bilfärd från Göteborg, och fem timmars bilfärd från Stockholm. Närmsta järnvägsstationer finns i Dals-Eds (3 mil), Åmåls (3 mil) och Melleruds (5 mil) kommuner. Från dessa stationer kan ni sedan snabbt ta er vidare till storstadsregioner såsom Göteborg, Trollhättan, Karlstad, Stockholm och Oslo. I Bäckefors, i södra delen av kommunen, ligger även en av Dalslands största knytpunkter för busstrafik.
Södermalm - Högalid
Högalidsgatan 52A

Högalidsgatan 52A

Näst högst upp i huset på omtyckta Högalidsgatan ligger denna öppna och ljusa tvårummare med topprenoverat kök och en trevlig köksbalkong mot den mysiga innergården. Det höga läget skapar en tyst, stilla atmosfär med magiska utblickar över omgivningarna. Lägenheten har mycket bevarad charm och en härlig takhöjd som bidrar med rymd. Planlösningen är genomgående med fönster åt både gård och gata, och ett ljus som faller fritt genom rummen. Gatan tillhör Hornstulls strosvänliga kvarter, strax bakom vimlet väntar här en lokal känsla med stammisställen och badholmar på gångavstånd.
Södermalm
Skaraborgsgatan 8

Skaraborgsgatan 8

Välkommen lilla lugna Skaraborgsgatan och till en fantastisk fyrarummare i en spännande 1800-talsbyggnad. Här bor du med 3,10 meter i takhöjd, rum i fil, pampiga pardörrar, ljusa brädgolv, en vacker kakelugn och Söders kanske mysigaste altan! Lägenheten helrenoverades 2013–2014 inklusive nytt kök och badrum. Interiören är klassisk, beständig och i mycket gott skick.
Vasastan - Vanadis
Västeråsgatan 9

Västeråsgatan 9

VIDA VYER PÅ VÄSTERÅSGATAN – LJUS OCH OSTÖRD 1920-TALSTREA MED BALKONG I HÖGT LÄGE. Ostört och insynsfritt och med Karlsson på taket-utsikt över Vasastans takåsar och gårdar – välkommen till vackra Västeråsgatan 9 och denna ljusa och luftiga trea på fjärde våningen! 1920-tal möter 2020-tal på allra bästa sätt i detta hem. Lägenheten är nyligen genomgående renoverad och hänsyn till originaldetaljer och ursprunglig stil har tagits, samtidigt som bostaden moderniserats och uppdaterats med all bekvämlighet på plats. Planlösningen är genomgående, med ett välutrustat kök i öppen planlösning med vardagsrummet på den ena sidan och två rymliga sovrum samt balkongen mot en lugn och lummig innergård i söderläge. Där emellan finns en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter samt ett stort och lyxigt badrum med badkar och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Västeråsgatan är lugn och ostörd från trafik. Föreningen har en egen oas i sin lummiga och mysiga innergård där utemöbler och grillar ramas in av blomrabatter, buskar och träd. Hemmakvarteren ger dig både många trevliga restauranger, barer och krogar och närhet till grönskan i Hagaparken. En motionsrunda och ett morgondopp kan inleda dagen och en middag och en barrunda kan avsluta den, alltsammans bekvämt nära.
Lidingö-Skärsätra
Pyrolavägen 18

Pyrolavägen 18

Skärsätra vattentorn är en vacker, nationalromantisk byggnad från 1912, som försåg Lidingöborna med vatten fram till 1959. Idag är det tegelklädda tornet ombyggt till unika bostäder och en av dessa är denna tvåa på tredje våningen med spektakulär utsikt! Byggnaden bevarar mycket av sin ursprungliga karaktär, med tjocka ytterväggar och vackra spetsbågiga och småspröjsade fönster i fyra väderstreck. Vattentornet ligger på en av de högsta platserna på Lidingö och omges av en lummig trädgård med uteplatser och odlingsmöjligheter som man når smidigt från detta hem. Planerad visning i februari. Kontakta Charlotte Pellas för mer information: 070 718 63 95
Älvsborgsgatan 3A

Älvsborgsgatan 3A

Denna smakfullt renoverade fyra med balkong ligger på mysiga Älvsborgsgatan, belägen högt upp på Tjurberget invid Helgalundens grönska. Vackra fria siktlinjer präglar bostaden tack vare sömlösa övergångar mellan rummen och breda luftiga passageytor. Planlösningen är både runtgående och genomgående, med finessrika detaljer för en enklare vardag och härliga helger. Ett nyrenoverat kök, matsal och vardagsrum ligger vackert i fil och har ett rikligt ljusinsläpp, medan de privata sovrummen, hemmets egen tvättstuga och rejäla walk-in-closet väntar i andra änden – och balkongen förlänger ytterligare! Detta är en perfekt familjebostad i Södermalms troligtvis lugnaste och lummigaste kvarter. Tillgången till parker, caféer och restauranger gör området dynamiskt och levande. Ni bor nära urbana Skanstull med tillhörande shopping och kommunikationer, samtidigt privat och omslutet i barnvänliga, tysta kvarter.
Södermalm - Mosebacke
Svartensgatan 8B

Svartensgatan 8B

På en av gatorna som knyter samman med Mosebackes lilla parisiska torg ligger denna smått fantastiska bostad. Strax ovanför Götgatans vimmel bor du här i lugna, historiska kvarter i en vacker tegelfastighet som stått på platsen sedan år 1890. En välhållen sekelskiftesdröm om två rum och kök, kakelugnar och sirlig stuckatur. Balkongen ligger i anslutning till sovrummet som vetter mot innergården, extra skönt att låta det stå öppet om sommarnätterna och släppa in den svala brisen. Lägenheten är ljus och luftig med takhöjd och stora spröjsade fönster i fil, samtidigt intim och mysig med sina många charmiga originaldetaljer. Här promenerar du enkelt ner till Slussen eller bortåt mot Nytorget, för frukoststunder och middagsreservationer på någon av Södermalms alla caféer och restauranger. Hemmakvarteren lockar kanske mest ändå, med sina låga huskroppar, slingriga kullerstensgator och det runda torget med kaffevagn och bänkar i solen.
Dalarnas län
Trädgårdsvägen 6

Trädgårdsvägen 6

Ett hus med festlig historia i Avesta! När den nya skolan byggdes i Skogsbo flyttades detta hus, enligt sägen rullades det hit med hjälp av hästar. En före detta lärarbostad, ett sekelskifteshus som renoverats varsamt under årens lopp. Eldstaden i matrummet har använts flitigt under vintern och ger middagarna i det stora matrummet något extra. Glasverandan som byggdes förra året har helt klart blivit familjens nya favoritplats i huset, tack vare kontakten med trädgården. Balkongen är perfekt för fördrinken och växthuset ger långa varma sommarkvällar. Huset planeras visas i slutet av maj. Kontakta mäklaren för mer information: erica@historiskahem.se
Strängnäs
Marby gård 1

Marby gård 1

Välkommen till Marby och en vacker trädgårdsmästarbostad omgiven av lummig grönska, fält och ängar. En pampig järngrind lotsar in till en vacker trädgård, med blomsterrabatter, äppelträd, bärbuskar och grönsaksland. Mitt i all växtlighet leder en liten trappa in till det gula huset som är i två våningar. Husets entréplan har generösa umgängesytor i flera rum samt en praktisk tvättavdelning och möjlighet till kontor/bibliotek. En trappa upp finns bland annat fyra sovrum. De tjocka stenväggarna, de breda golvtiljorna och ett stort antal eldstäder skapar stämning och atmosfär. Huset är välskött och kärleksfullt omhändertaget. Marby ligger mitt i Mälaren, på en stor halvö, med Strängnäs som närmaste större ort. Läget är naturskönt, lantligt, lugnt och själfullt med utsikt över åkrar och ängar och alltid nära till vatten, bad och båtliv.
Nyköping - Tystberga
Salem 1 - Gamla kapellet

Salem 1 - Gamla kapellet

Känn hur andetagen blir djupare när ni färdas längs grusvägen som endast leder till två grannar och hit, till det före detta kapellet från början av förra sekelskiftet. Den grågröna träbyggnaden smälter in i den lummiga omgivningen och välkomnar er mjukt hem till det avskilda lugnet – oavsett om det är från dagsturen till det lilla samhället Tystberga eller från resan längre bort, kanske Nyköping eller Stockholm som nås enkelt med buss och tåg eller med bil. Husets form där salen med sex meter i tak ligger mellan de två högre sidorna med bostadsdelar ger inspiration och en känsla av kreativitet. Vackra detaljer från altaret, innertak med stuckatur, originalgolv och generösa fönster belyser husets särprägel och möjlighet att skapa ett eget och unikt hem. Till den stora gården hör både uppvuxen trädgård och naturtomt med möjlighet till småskalig djurhållning.
Julita
Handelsvägen 4

Handelsvägen 4

Inom kort kommer vi att kunna presentera ett vackert handelshus i Julita (Äsköping) Huset är byggt i slutet på 1700-talet och förutom en trevlig bostadsdel erbjuds en delvis inredd vind samt en stor butikslokal på nedre botten med tillhörande biutrymmen. Ett magasin i två plan på cirka 600 kvm tillhör fastigheten. Perfekt boende om man önskar driva en egen verksamhet! Anmäl intresse här och vi kontaktar er med mer information. Vänligen besök inte fastigheten utan att boka tid med mäklaren.
Södermalm
Brännkyrkagatan 42

Brännkyrkagatan 42

På omtyckta Mariaberget ligger denna fantastiskt vackra våning om tre rum och kök, med fungerande kakelugn och egen utgång till en avskild del av innergården. Uteplatsen inger känslan av en italiensk terrazza med sitt inramade läge kring varma husväggar om sommaren, mysigt att inta den första koppen kaffe om morgonen vid sidan av lummig murgröna som kan växa fritt. Den kontinentala känslan sammanstrålar här i en skön mix med lägenhetens exklusiva, parisiska hållning. Den genomgående planlösningen möjliggör fönster åt både syd och norr, med ett högt läge mot gatan och altandörrar ut mot innergården, vilket genererar ett fritt ljusinsläpp från två riktningar – och takhöjden om ca 3 meter bidrar med volym! Rummen är topprenoverade med väl valda material som adderar till husets tidstypiska stil, med stuckaturer och plankgolv i original från 1885. Kvarteret är lugnt och tyst, och präglas av sina historiska omgivningar. Här ligger gömda restauranger och enastående utkiksplatser bakom Hornsgatans vimmel, samtidigt som du bor nära till Mariatorgets alla butiker, barer och caféer.
Hammarbyhöjden
Finn Malmgrens väg 15

Finn Malmgrens väg 15

Den här fantastiska gaveltrean har attribut utöver det vanliga! Förutom en vacker inramning, klassiska originaldetaljer och ett topprenoverat kök, finns här både en balkong och en stor terrass, samt en fungerande öppen spis som värmer om vintern. Bostaden har en tilltalande planlösning och ett stort ljusinsläpp från fönster i de tre väderstrecken öst, syd och väst, vilket tillåter solen att vandra genom rummen under dagens gång. Du lever med grönskande utblickar och minimal insyn. Att ha djupa skogar och badsjöar lika nära som stadens puls gör livet på denna adress kvalitativt. På cykel tar du dig till Södermalm på 7-8 minuter, och lika snabbt når du Nackareservatet för promenader, svamp- och bärplockning. Torget bidrar till en lokal, mysig stämning, på senare år har en uppsjö nya restauranger och caféer öppnat i kvarteret. Hammarbyhöjdens tunnelbana ligger tvärs över torget, som tar dig till city på 11 minuter, och promenerar till konserter i Globen gör du på en kvart!
Småstuguvägen 12

Småstuguvägen 12

På en familjär gata i Hässelby ligger denna fina 1960-talsvilla med skyddad privat entrésida, och stora fönster, balkong och uteplats som öppnar upp mot kvällssolen och trädgården på baksidan. Här sprids dofter av rosor, lavendel och planteringar om sommaren. Huset ligger perfekt med direkt tillgång till Riddersviksparken via en grind i trädgårdsplanket. Den genomtänkta planlösningen bidrar till trevligt disponerade ytor, också dessa i privat och öppet samförstånd, där långa middagsbjudningar får äga rum i det kombinerade köket och vardagsrummet med öppen spis, medan sovrummen ligger vilsamt placerade en våning upp. På Småstuguvägen bor ni med utsikt över park och villagata. De rappade husen ringlar som en vacker vit mur mitt i grönskan, helt exklusivt för den här delen av Hässelby. Kvarteret angränsar till en fin herrgård och en lummig park med milslånga skogsvägar för utflykter, och ett par minuters promenad hemifrån väntar bad vid den gamla ångbåtsbryggan.
Johanneshov / Gullmarsplan
Bildhuggarvägen 31

Bildhuggarvägen 31

Välkommen till en hemtrevlig och välplanerad funkistrea med balkong i Johanneshov! Här bor du med en kombination av gammalt och nytt, där originaldetaljer från 1940-talet möter uppdateringar från de senaste åren. Lägenheten har retrodoftande atmosfär som innefattar ett charmigt och nyrenoverat kök, ett rymligt vardagsrum med balkong och två bra sovrum. Dessutom finns en hall med bra förvaring i många garderober samt ett badrum med dusch och egen tvättmaskin. Lägenheten är social och välkomnande, kvadratmetrarna är välfördelade och rummen lätta att möblera på olika sätt. Huset ligger i ett lugnt och trivsamt område omgiven av mycket skogsdungar och grönska. Från adressen har man samtidigt ett smidigt utgångsläge till stadens nöjen och områdets lokala begivenheter, med Globenområdet och tunnelbana/tvärbana inom fem minuter. Årstaskogens naturreservat och Enskedeparkens bageri är två ställen man med fördel tar en promenad till en ledig dag, bostaden ligger ungefär mitt emellan.
Närtuna Prästgård

Närtuna Prästgård

För er som drömmer om livet på landet förbereder vi just nu försäljningen av Närtuna Prästgård. Här erbjuds strax under 10 000kvm mark i ett lantligt och lugnt läge samt inte en utan två prästgårdar. Den stora prästgården byggdes under mitten av 1800-talet och är ca 400kvm. Väldigt många originaldetaljer finns bevarade och huset är väldigt oförstört. Den mindre prästgården är från 1700-talet och omkring 100kvm. Vidare finns det ett par mindre hus och stor trädgård. Både husen och trädgården behöver lite kärlek men bättre förutsättningar blir svårt att hitta.
GÄRDET
Furusundsgatan 15

Furusundsgatan 15

Utsikt från sjätte våningen som sträcker sig så långt som till Globen, vacker balkong och bevarade originaldetaljer - denna trea är ett riktigt kap. Innovativ planlösning med socialt kök och vardagsrum i öppen planlösning, ett stort sovrum med garderob och ett lite mindre som passar som barnrum eller kontor. Ljusa kulörer och naturnära material skapar en harmonisk känsla och lägenheten badar av solljus hela dagen. Utsikten från bostaden är slående och efter en stressad dag kan man inte bli annat än lugn. Här bor du med trevliga grannar och trädgård med grill som bjuder in till trevliga möten. T-banan ligger precis utanför porten, ICA-butik i huset bredvid och det är aldrig långt till en långpromenad på Gärdet och Djurgården.
Uttran
Runers Väg 1

Runers Väg 1

Ett drömhus för familjen, den som söker möjlighet till uthyrningsintäkter eller plats för sin näringsverksamhet – välkommen till mysiga Uttran och denna härliga och sjönära villa på Runers väg. Här bor man med rymliga rum i två plan plus källare, i ett hus som uppfördes 1930 som en lanthandel. Det är idag ett öppet och gästvänligt hem som bjuder in till sällskapsliv, men som också möjliggör en praktisk vardag. Huset entréplan är det sociala planet, där man kan umgås i stora sällskap i ett luftigt vardagsrum som ansluter till ett öppet och nyrenoverat kök. En trappa upp finns fyra rymliga sovrum plus ett allrum. Den som behöver ännu fler sovrum har möjlighet till det på entréplanet. I källarvåningen finns hobbyrum, tvättstuga och många förråd. Samtliga våningar har toalett/badrum. En del av entréplanet innefattar en separat del med egen ingång, vilken ger möjlighet till skapandet av uthyrningslägenhet som kan generera intäkter till boendet. Denna del av huset kan med fördel inredas för att passa bra som generations- eller tonårsboende eller för företagaren. Minnen av husets tid som lanthandel finns kvar på flera ställen i huset, bland annat i form av varuhiss och lastkaj. Huset omges av en stor och lummig trädgård med flera uteplatser, odlingsmöjligheter och mycket grönska. Uttran har ett både naturskönt och lättillgängligt läge. Tre sjöar ligger i omedelbar närhet och man har verkligen badrocksavstånd till sköna dopp. Naturreservat och motionsspår finns lika lättillgängligt som skolor och kommunikationer.
Midsommarkransen
Radiusbacken 19

Radiusbacken 19

Social ljus funkis femma i etage med vindskaraktär i attraktiva Midsommarkransen.
Sollentuna - Norrviken
Landsvägen 31

Landsvägen 31

Villa Rosengård är ett av de första husen som byggdes i Norrviken då seklet var ungt, uppfört av en trädgårdsmästare som hade trädgårdsmästeri på platsen. Här följer du den grusade uppfarten, genom de svarta gamla järngrindarna som leder dig in till detta lummiga gårdstun - en värld helt för sig själv, med vilsam atmosfär tillsammans med den lite söta doften av tiden som gått i den fina trävillan från 1913. Huset syntes från början inte bakom all växtlighet, och nuvarande ägare beskriver hur de ville väcka Törnrosa igen! Skapa den där villa-drömmen strax utanför stan. Idag är det varsamt renoverat med bibehållen sagokänsla. Från övervåningen ser du över Norrviken-sjön, och den prunkande trädgården gör huset helt och hållet insynsskyddat. Mycket av de äldre detaljerna är bevarade och vissa har återskapats efter dess ursprungliga utförande. På vintrarna sprider de fyra (!) kakelugnarna en vänlig värme i hela huset. Dessa är smyckade med vinrankor och vackra jugendslingor av rosor och näckrosor, romantiska mönster som matchar den sirliga takrosetten i salongen. Spröjsade gamla fönster ger charm, och de vindlande gångarna både ute och inne bidrar till den storskaliga känslan med spännande rum att upptäcka. Var kom jag in och var ska jag gå ut? Troligtvis bäst att stanna!
Kungsholmen
Gjutargatan 12

Gjutargatan 12

CHARMFULL LYX HÖGT UPP I HUSET - VÄLPLANERAD ENRUMMARE MED SOCIAL ATMOSFÄR. På våning fyra av fem har du en vacker utsikt över Kungsholmens takåsar och en mysig innergård. Lägenhetens fina komposition imponerar när morgonsolen strålar in över ekparketten i fiskbensmönster. Den platsgjutna köksön och de helkaklade köksväggarna skapar en charmig bistrokänsla, samtidigt som det kombinerade sov- och vardagsrummet minner om ett mjukt, inbjudande hotellrum. Materialvalen bidrar till detta stilmöte av charmfull lyx! Planerad för flera stadier i livet gör bostaden lika passande för ensamhushåll som för paret. Här uppe väntar en rofylld vardag, och fåglarnas kvittrande gör det lätt att glömma bort det tillgängliga, centrala läget som denna adress innehar. Närheten till vattnet och trevliga promenadstråk, liksom goda kommunikationer med tunnelbana och bussar, bidrar till en dynamisk och trivsam plats. Föreningen är dessutom skuldfri! Kontakta mäklaren för mer information och visning: erica@historiskahem.se
Södermalm - Helgalunden
Blekingegatan 20

Blekingegatan 20

Området strax nedanför Helgalunden skyddas av huskroppar och grönska, och ligger lite dolt i lugna kvarter. Enrummaren på Blekingegatan minner om New Yorks studioloft med sina rustika tegeldetaljer, samtidigt som Stockholms vackra sekelskiftesfönster och knarriga plankgolv ger charm av sötare karaktär. En bra balans mellan rustikt och elegant, där takhöjden får stoltsera och bidra med rymd. Den fria utsikten över parken ger lummigt insynsskydd, rofyllt där strosande grannar rastar hundar och låter barnen leka fritt. Samtidigt bor du intill urbana Skanstull, och likaså promenadnära till Mariatorget, som erbjuder restauranger, vinbarer, ölhak och mysiga caféer efter behag.
Strålgatan 23

Strålgatan 23

Här förbereds försäljning av en optimal 1a på lilla Essingen. Fint renoverad lägenhet med bra förvaring och toppen läge på Lilla Essingen. Kontakta mäklaren för mer info och förhandsvisningar!
Solna - Gamla Råsunda
Råsundavägen 127

Råsundavägen 127

Strax intill Råsunda torg hittas ett charmigt hus från år 1912, vars vackra exteriör binder samman med den lika fina insidan. Lägenheten tillåter solen att spegla sig i spröjsade fönsterglas, och originalgolv i furu samt en fiskbensparkett i ek ramar in rummen. Den generösa takhöjden bidrar till en välkomnande öppenhet, och det finns gott om plats för middagar under lamprosetten. Föreningens vädringsbalkong ligger en trappa upp, och delas endast med grannarna i dörren mittemot. Här lyser solen hela dagen lång, mysigt med långsamma morgonstunder eller en kopp te om kvällen. Huset omges även av en stor och solig bakgård med bänkar, grönska och odling. Som boende tillhör du ett lugnt och harmoniskt kvarter, nära till natur och sjöar liksom bra restauranger, vinbarer, biograf, shoppingcenter, eventarena, gym, bageri, affärer och förbindelser.
Södermalm
Krukmakargatan 27

Krukmakargatan 27

Snart bjuder vi in till denna fina och charmiga enrummare på omtyckta Krukmakargatan! Med tillgång till Mariatorgets puls, Skinnarviksbergets vyer och Årstavikens vatten, bor du i trivsamma kvarter som erbjuder det där dynamiska vardagslivet som hör Södermalm till. Här finns ett nyrenoverat, yteffektivt kök och ett snyggt platsbyggt sovloft som smälter samman med rummet tack vare takhöjden. Särskilt för denna bostad är det vackra burspråket som utlovar mysiga utblickar över gatan. En alldeles egen plats som möjliggör både umgänge och avkoppling efter behag. I området finns trevliga kvartersrestauranger vilket gör att du aldrig har långt hem efter en kväll med god mat på stan. Kommunikationerna är likaså ypperliga med Zinkensdamm och Mariatorgets tunnelbanestationer, samt linjebuss 4 strax utanför porten.
Södermalm
Marmorgatan 11

Marmorgatan 11

På våningsplan 14 av 17 möjliga, bor du här med den bästa ut av utsikter. Västerläget ger dig en explicit tillgång till kvällssolen, med tillhörande 180-gradersvy från Stadshuset till Årstaviken från balkongen. De ljust rosa väggarna och taket smälter samman med himlen, som färgas varm av solnedgången varje kväll. Här uppe är Stockholmsnatten din, en frihetskänsla som skapas tack vare den skyddade, privata placeringen uppe på berget, samtidigt som du bor tillgängligt med Skanstull och Hornstull i vardera riktning. De lummiga omgivningarna, Tantolunden och vattnet i viken, ger en rofylld atmosfär. Här kan du ta cykeln ner till Årstaviken före jobbet och bada vid en brygga innan resten av staden vaknat.
Södermalm
Ringvägen 131

Ringvägen 131

I angränsning till en sluten innergård hittas denna smakfullt renoverade tvårummare bestående av ett inbjudande sällskapsrum med stilrent kök, ett mysigt sovrum och ett topprenoverat badrum. Skyddande husfasader i varma gula toner ger en ombonad känsla och solen lyser skönt på den alldeles egna uteplatsen. En lägenhet som expanderar i takt med varmare väder, här får det stå öppet om sommaren. Dubbla altandörrar ger direktkontakt mellan ute och inne, en fantastisk plats för morgonkaffet liksom för kvällar med vänner. Södermalms mysiga utbud av restauranger och caféer väntar i sin tur utanför porten. Populära Nytorget ligger endast några kvarter bort liksom Årstavikens vatten.
Södermalm - Sofia
Bondegatan 75

Bondegatan 75

På Bondegatan 75 välkomnar vi in till en fantastisk lägenhet, mysig och social, i ett pampigt och väl omhändertaget bostadshus från förra sekelskiftet. Här bor du med 3,10 meter i takhöjd, stora och vackra originalfönster och en öppen och gästvänlig planlösning, perfekt för middagar och fester. Köket är nyrenoverat och ansluter till vardagsrummet, vilket inbjuder till matlagning med vänner kring matbordet och i soffan. Här finns även ett rogivande litet sovrum, ett badrum med dusch samt en rymlig hall med inbyggd klädkammare. Dagtid flödar ljuset in genom de stora fönstren i fil och luftigheten adderas av den generösa takhöjden. Detaljer som brädgolv och spegeldörrar skapar fin atmosfär. Både kök och badrum är renoverade under senare år. Läget är lugnt och rofyllt, i kvarter med mycket historia och vacker kulturhusbebyggelse, samtidigt som nutidens nöjen med hela SoFo och Nytorgets utbud av restauranger, caféer och butiker väntar en kort promenad hemifrån. Att lägenheten ligger i en välskött förening och har låg avgift med elen inkluderad hamnar förstås också på pluskontot.
Östermalm
Storgatan 48

Storgatan 48

I ett Östermalms trevligaste kvarter ligger denna fantastiska våning med anor från 1889, arkitekturhistoriens troligtvis mest romantiska stilepok. Breda brädgolv och sirlig stuckatur håller lägenheten i ett vackert grepp, och solen får här spegla sig i generösa, valvsformade fönster i fil som tillåter ett behagligt ljus att flöda genom rummen. Med en egen ingång från Storgatan skapas en townhouse-känsla likt något som skulle kunna hittas på New Yorks breda kvartersgator. Här kan du enkelt skeppa in matvaror och barnen direkt från bilen. Våningen består av spatiösa sällskapsrum såsom matsal och vardagsrum, ett nyrenoverat tidstypiskt kvalitetskök och fyra vilsamma sovrum. Planlösningen är genomgående och erbjuder också två egna utgångar till den mysiga innergården med magnoliaträd, samt en potentiell uthyrningsdel som nås via trapphuset - perfekt för generationsboende eller för en barnflicka! Villa-känslan är påtaglig, strax runt hörnet från Strandvägen och allén som leder ner till Djurgårdsbron. Kombinationen ger förhöjd livskvalitet där kvarterens goda restauranger blir till kära stammisställen, och grönskande Djurgården fungerar som en närliggande trädgård. Om eftermiddagarna kan ni höra klappret från hovarna från Kungliga Hovstallets hästar när de spatserar hem efter sin ridtur. Livskvalité i en mycket stabil förening med god ekonomi!
Aspudden
Hägerstensvägen 136

Hägerstensvägen 136

I en tjusig fastighet från år 1912 hittas denna harmoniska och fint renoverade trea. Här bjuds du in till behagliga rum där kulörer och material samspelar väl i en tidstypisk interiör. Varsamt renoverad med genuina sekelskiftesdetaljer, djupa fönsternischer och en genomgående planlösning. Samtliga rum är ordentligt tilltagna i storlek och underbart ljusa tack vare fönster i fil som vetter åt såväl soligt söderläge som mot den vackra innergården. Gårdsmiljön är helt innesluten, en grönskande och privat mittpunkt, prunkande av syren, rabatter och storvuxna träd. Här innanför lever du lugna dagar samtidigt som bostadens centrala läge ger dig direkt närhet till tunnelbanan, mataffär, apotek, restauranger och caféer.
Vasastan - Odenplan
Hagagatan 14

Hagagatan 14

Vacker och praktfull trea i Jugend-fastighet från 1905. Här Erbjuds stora och luftiga rum, med genomgående planlösning och ljusflöde från två håll. Bostaden karaktäriseras av sin tilltagna takhöjd över 3m, vackra plankgolv, planlösning i original, takstuckatur, höga golvsocklar och pampiga fönsterpartier. Balkong in mot gård i lugnt läge, som får en att glömma bort att man trots allt bor med två minuter gång till Odenplan. Här flyttar du in till en bostad med mycket bevarade original och anda från förra seklet, där mycket står orört och redo att piffas upp för den som önskar.
Södermalm - Hornstull
Krukmakargatan 59

Krukmakargatan 59

När du svänger upp på Krukmakargatans sista del filtreras stadsbruset undan. Återvändsgatan skapar ett bilfritt område, och ljuset och grönskan gör något alldeles extra med atmosfären. Ett mysigt södermalmskvarter bestående av friliggande barnrikehus från 1930 och 1940-talet, med prunkande växtlighet mellan de vackra tegelkropparna. Husen är placerade efter solens rörelse vilket genererar ett - lika härligt som genomtänkt - ljusinsläpp. Planlösningen är både genomgående och runtgående, och balkongen ligger i söder med sol från morgon till kväll. Från bostaden har du vilsamma vyer bort mot Tantolunden och de tillhörande koloniträdgårdarna. Om sommaren kan du smita ner via kolonistigarna för ett dopp i Årstaviken. En mysig stämning som förstärks om hösten då löven färgar träden gula och röda, och man kan skörda grönsaker från rabatterna. Här bor du med närhet till allt du kan kan tänkas behöva. Kommunikationer vid Zinkensdamm och Hornstull, samt buss 4 strax runt hörnet från porten, liksom mataffärer, vintagebutiker, bad, parker, krogar, vinbarer och restauranger.
Vasastan - Norrmalm
Tegnérgatan 48

Tegnérgatan 48

Myset sitter i väggarna i detta charmiga hem, fyllt av vinklar, vrår och gamla detaljer. Här bor man med en pampig takhöjd, stora spröjsade fönster, stuckaturer, listverk och en fullt fungerande kakelugn. Planlösningen är genomgående med alla fönster utom ett mot gården. Kök, matplats och vardagsrum ligger i hemmets mitt, med ett sovrum på var sida. Hallen är ovanligt stor, och har även den ett fönster. Det ger möjlighet att bygga ytterligare ett rum för den som så önskar. Utöver den vanliga entrén har lägenheten även en köksingång, som leder till innergården, med utemöbler, grill och lekytor för de små. Gården blir som en förlängning av bostaden och gör det enkelt att förflytta sig ut och in. Som boende på denna adress har man lyxen att bo centralt i stan, men ändå lugnt och tyst. Utgångsläget för att nå olika delar av staden är idealiskt, man omges av både parker och vatten och restaurangutbudet frestar med ett stort utbud. Här är det både roligt och praktiskt att bo!
LIDINGÖ
Trädgårdsvägen 2A

Trädgårdsvägen 2A

Detta hus byggdes år 1926 och har en charmig, klassisk exteriör med spröjsade fönster och mansardtak, och utsikt bort mot vattnet och båthamnen. I samband med att en prisbelönt arkitekt flyttade in i huset på 1960-talet, adderades en flygel med ett glasat burspråk och takfönster - likt ett atrium - och flertalet klassiska snickerier som han själv designat, och som minner om den rådande tidens stilpreferens. Huset är således en dröm för den designintresserade med ett öga för detaljer. De vackra inslagen i trä skapar en varm atmosfär när solen lyser in genom alla fönstren. Ljuset är verkligen speciellt, som taget ur en scen från 1960-talets bästa stund. I vardagsrummet tronar en murad öppen spis, och på övervåningen hittas en inglasad balkong samt ett snyggt komponerat badrum som vunnit pris för sitt utförande. På nedre plan väntar det arkitektritade kontoret med egen ingång från trädgården, tillsammans med husets egen bastu. Adressen skvallrar om den mysiga omgivningen bland villagårdar och uppvuxen grönska. Här bor du nära Brevik Centrum, med tillhörande skola, förskola och båthamn. Närliggande Kottlasjön erbjuder fina promenadvägar liksom bad- och skridskoåkning om sommar/vinter. Gåshaga ligger nästgårds där du kan finna trevliga restauranger och skärgårdsbåtar. Mysiga kvällspromenader blir en del av vardagen, och du har gångavstånd till Lidingöbanan som tar dig till Ropstens tunnelbanestation på nolltid.
Midsommarkransen
Oktobergatan 4A

Oktobergatan 4A

I ett över 100 år gammalt hus ligger denna vackra, mysiga hörnetta med fungerande kakelugn och bred utsikt över den inneslutna, grönskande gården. Huset om tre våningar är byggt i halvplan, vilket genererar tysta bostäder och känslan av att du har ett våningsplan för dig själv. Den öppna planlösningen gör att lägenheten upplevs stor och social, extra passande för middagsbjudningar och kanske en och annan dansant fest på de såpskurade plankgolven. Takhöjden och fönstren i två väderstreck bidrar till en luftig atmosfär, och skapar många ljusa timmar även på vintern. Solen reflekteras i husfasaden mittemot och bildar varma utblickar över äppelträden, blomrabatter och annat fint. Här finns flertalet odlingsbäddar som pryder gården, och särskilt om våren kan du njuta av en fantastisk tulpanprakt. Om sommaren väntar Svandammsparken precis utanför porten, och när hösten kommer uppskattas en filmkväll på biograf Tellus som huserar i samma hus. Tunnelbanan ligger endast tre minuters promenad hemifrån, fast som boende på denna adress går det lika bra att cykla dit man ska!
Vasastan - Birkastan
Norrbackagatan 42

Norrbackagatan 42

På en omtyckt gatan i Birkastan, granne med mysiga Rörstrandsgatan och Karlbergskanalens vatten, ligger denna väl omhändertagna jugendtvåa som byggdes precis i början av det förra seklet. Höga golvsocklar håller lägenheten i ett vackert grepp, och speglade dörrar leder inåt rummen i olika riktningar. Gedigna listverk, brädgolv med synliga tiljor och en takhöjd på över tre meter gör att våningen känns rejäl och samtidigt vänlig, en lägenhet som tar emot efter en lång dag på stadens gator. Ljuset flödar enkelt tack vare den genomgående, luftiga planlösningen och de höga fönstren, samt spröjsade innerfönster. Du har utblickar över den grönskande innergården från sovrum och kök, och från vardagsrummet ser du dina grannar i morgonrusningen på väg till jobbet. Kanske blir du en av dessa? Som svänger förbi Lillebrors bageri för en frukostmacka och en kaffe, och på vägen hem kan insupa atmosfären i ett lugnare tempo och köpa med lite plock inför kvällens middag. Den lokala kvarterskänslan är en av Birkastans mysigaste kvaliteter, samtidigt som du bor mitt i Vasastan och därmed har gångavstånd och goda kommunikationer till det mesta!
Kungsholmen
Kungsholmsgatan 20

Kungsholmsgatan 20

YTEFFEKTIV OCH PÅKOSTAD TREA ANNO 1889 MED HÖGT I TAK OCH BALKONG MOT GÅRD På mysiga Kungsholmen ligger den här fantastiskt väldisponerade trerummaren med balkong över innergården. Den härliga takhöjden om ca 3,30 meter ger ordentlig rymd och tillåter ljuset att stråla in över fiskbensparketten. Rummen i fil och alla vackra originaldetaljer från sent 1880-tal ger lägenheten ett klassiskt uttryck, samtidigt som man här kompletterat med ett modernt kök med vitvaror från SMEG och ett badrum i Carraramarmor. Du bor i ett av Kungsholmens mysigaste områden, omringat av vatten där Klara sjö mynnar ut i Riddarfjärden. Kvarteren är både pampiga och småstadsmysiga och erbjuder ett stort utbud av trevliga kvartersrestauranger och caféer liksom torghandel och stadsloppis på närliggande Kungsholmstorg. Du har promenad- och cykelavstånd till det mesta, och tunnelbanan en gata bort.
Telefonplan / Hägersten
Mellanbergsvägen 15

Mellanbergsvägen 15

Högst upp i huset på Mellanbergsvägen väntar funkisromantik utöver det vanliga! Här är mycket bevarat sedan byggåret, originaldetaljer som präglar bostadens alla rum tillsammans med väl avvägda väggkulörer. Öppningen mellan kök, hall och vardagsrum skapar en runtgående - och samtidigt genomgående - planlösning vilket tillåter ljuset att stråla in från flera riktningar. Morgonsolen kikar fram i takt med kaffekokarens puttrande, och härlig kvällssol färgsätter både vardagsrum och sovrum. Det höga läget möjliggör en mysig utsikt över bakgårdens lummiga träd och grönska. Området sammanbinder med fina cykel- och promenadstråk som enkelt tar dig till Hornstull och vidare, samt goda kommunikationer på gångavstånd. Precis utanför finns en busshållplats där linje 147 tar dig in till Liljeholmen som är en stor knytpunkt för tunnelbana, tvärbana och bussar. E4an ligger nära för den som har bil, utan att för den delen bidra med störande ljud. Kvarteret är tyst, inbäddat i grönska. På innergården kan man odla i egen pallkrage och fika i skuggan under grenverken. Du har även en pool 300 meter bort, perfekt om sommaren. På promenadavstånd finns också Telefonplans och Midsommarkransens alla mysiga caféer och restauranger.
Kärrtorp
Fyrskeppsvägen 48

Fyrskeppsvägen 48

På Fyrskeppsvägen ligger en stilig och nyrenoverad 1950-talslägenhet med balkong och en lite extra grann glasvägg mellan vardagsrum och matsal. Glaspartiet utmärker bostaden och skapar ett fantastiskt ljusflöde från burspråket, och bort till balkongen som väntar på andra sidan rummet. Den södervända balkongen ger ytterligare känslan av förlängning, ljus och rymd. En sammansvetsad yta, perfekt för bjudningar med flertalet gäster. Till detta hör också ett privat sovrum, kök och ett vackert renoverat badrum. Utanför hittas en fin och lummig innergård med prunkande körsbärsträd. Här umgås gärna grannfamiljerna och föreningen har dessutom flera gårdskatter vilket bidrar till den gemytliga stämningen. Mot balkongsidan växer en mindre skog som skänker lugn och tystnad. Här hänger vissa upp hängmattor inför sommarens romanläsningar, och barnen har en trädkoja i skogen. Kommunikationerna är utmärkta med inte mindre än tre tunnelbanestationer i direkt närhet, med cirka tio minuters promenad vardera till Sandsborg, Blåsut och Kärrtorp. Och därifrån tar du dig inom ett par minuter till Södermalm och vidare in mot city.
Solna - Gamla Råsunda
Tottvägen 1A

Tottvägen 1A

Ett levande hem i levande kvarter! Här kommer en ovanlig chans för den som söker en stor lägenhet med atmosfär - en härlig etagevåning om 153 kvadrat, plus biarea, med både kungsbalkong och eldstad, i ett jugendhus mitt i Gamla Råsunda. Redan innanför ytterdörren uppenbarar sig lägenhetens unika karaktär. En rymlig hall övergår till ett bibliotek som därefter leder till den sociala avdelningen av hemmet – en inbjudande rums-treklöver bestående av kök, vardagsrum och matsal, som gjorda för sällskapsliv och stora middagar. Här ansluter också en nio meter lång kungsbalkong som vetter in mot gården och den angränsade Slottsparken. Fyra sovrum, två på varje våningsplan, och tre toaletter, även dessa på bägge våningar, gör det lätt att bo för en stor familj. Detta är ett hem där man bor som i en villa, både gällande utformning och utrustning, med stora sociala ytor, många sovrum och utrymmen att dra sig tillbaka i. Det finns flexibilitet mellan rummen, plats för hemmakontor, bra förrådsutrymmen, både badkar och dusch, tvättmaskin och torktumlare.
Södermalm - Mosebacke
Svartensgatan

Svartensgatan

Högst upp vid Mosebacke Torg ligger denna vindsvåning med fantastisk utsikt, fungerande eldstad och balkong. Det vackra huset är byggt 1914 och har ett starkt framträdande mittparti på huvudfasaden, likt en slottsgavel där den når högt över takåsarna. Här, i självaste frontespisen, ligger lägenhetens största sovrum med takhöjd upp till nock och småspröjsade fönster ut mot torget. Bostaden har en alldeles särskild atmosfär, både huslig och hemtrevlig med såpade trägolv och utblickar mot solen, samtidigt extravagant när ljuset strålar in från söder och himlen. Våningen består av tre sovrum och öppna sociala ytor. Eldstaden har placerats i mitten av hemmet och sprider värme inifrån. Balkongen är i sin tur placerad i söderläge och vetter över innergården. Till detta hör ett renoverat spa-badrum och ett vindsförråd i anslutning till köket om ca 25 kvm. Här lever du både ostört och tillgängligt. Mosebacke torg är en lugn oas omringad av fint bevarade hus och sluttande kullerstensgator. Extra mysigt blir torget om sommaren när fontänen är igång och caféet öppnar upp, med tillhörande franska utemöbler där gästerna avnjuter en kaffe eller kanske läser en bok. På eftermiddagen kan man ta ett glas på Mosebacketerassen eller gå upp till Södra teaterns champagnebar med Stockholms bästa utsikt.
Bandhagen
Rockelstavägen 30

Rockelstavägen 30

På Rockelstavägen 30 väntar en mycket speciell och fin lägenhet med egen uteplats. Den gamla skolan har idag byggts om till mysiga familjebostäder med ordentlig rymd som skapar wow-reaktioner direkt när du kliver in. Med en sluttande hög takhöjd om nästan 4 meter meter bor du här med ett konstant ljus som flödar in från flertalet riktningar. Så mycket som fyra stora fönster i fil, samt fönster närmast taket, tillåter solen stråla in och bidra till den ljusa, öppna och sociala atmosfären. Lägenheten genomgick en allomfattande renovering år 2019 då man med hjälp av en prisbelönt arkitekt skapade en ny planlösning som nyttjar bostadens volymiösa karaktär, där kök och vardagsrum får breda ut sig och bjuda in till umgänge med familj och vänner. De tre sovrummen är snyggt integrerade i den stora salen, och två har försetts med loft. Det massiva furugolvet är genomgående i hela lägenheten och binder samman rummen. Uteplatsen ger rejält med radhuskänsla, tillsammans med den egna ingången, brevlådan och parkeringsplatsen på uppfarten. Här bor ni i barnvänliga kvarter med cykelvägar och begränsad trafik, samt mycket nära skolor, parker, Högdalens Centrum och tunnelbanan.
Södermalm - SoFo
Katarina Bangata 55

Katarina Bangata 55

Välkommen till ett härligt och levande hem på tredje våningen, med utsikt över Katarina Bangatas kastanjeallé och Lilla Blecktornsparken. Detta är 72 ljusa och luftiga kvadrat i genomgående planlösning med stora och spröjsade fönster mot både gård och gata. Vardagsrummet vetter mot sydväst och gatusidan och allén utanför, och sovrummet och köket är placerade in mot kvarterets innergård i ett lugnt läge med morgonsol. I mitten av bostaden finns en stor inre hall som är en perfekt plats för hemmakontoret, men också ger möjlighet till andra inredningslösningar, allt efter behov. Planlösningen är flexibel och har många roliga vinklar och ytor som bland annat kan nyttjas till förvaring. Därtill finns ett nyrenoverat badrum och en minitvättstuga inredd i en klädkammare. Sommartid är Lilla Blecktornsparken och restaurang Bleck din egen bakficka och det är också nära till Vitabergsparken och Nytorget. Lugnet, grönskan och de mysiga omgivande kvarteren ihop med tillgängligheten till restauranger, caféer och barer är en suverän mix att bo mitt i.
Södermalm - Mariatorget
Bengt Ekehjelmsgatan 13

Bengt Ekehjelmsgatan 13

Säg hej till 3,20 meter i takhöjd, stora fönster, mycket rymd och sociala och mysiga rum kryddade med annorlunda vinklar och detaljer. Denna fina tvåa på Bengt Ekehjelmsgatan 13 välkomnar dig dessutom med en bokhylla, hur trevligt är inte det? Här kan du vara gästvänlig med kök och vardagsrum i en luftig och öppen planlösning och har även ett sovrum av generös storlek. Hallen är tvådelad och har goda förvaringsutrymmen. Fönstren är höga och ursprungliga med spröjs i överkanten och ger ett bra ljusinsläpp. Ljusa och såpskurade brädgolv ligger genomgående i alla rum. En tillgång till detta boende är föreningens fina innergård som är en mysig plats året om, med grillar, utemöbler, värmelampa och fårskinnsfällar. Läget mitt på Söder ger dessutom bästa utgångsläge till massor av trevliga restauranger och caféer.
Kungsholmen
Creutzgatan 13

Creutzgatan 13

Detta kan vara en av kvarterets kanske finaste lägenheter, med mycket originalcharm och hemtrevnad på en yteffektiv yta. Det nyrenoverat köket med detaljer i marmor passar väl ihop med knarriga ljusa brädgolv, ljuva färgval och en bevarad takrosett. Sovrummet ligger avskilt i det gamla köket, och nås via en dörr med spröjsat glas. Vädringsbalkongerna vetter ut mot den inneslutna grönskande gården, mysiga för både frukost och fika. Som boende tillhör du en av Stockholms största och äldsta bostadsrättsföreningar med välskötta och bevarade hus intill lugna Thorildsplan. I området finner du en lugn stadsmiljö med närhet både till Fridhemsplan för rörelse och shoppingstråk, och livfulla Hornsbergs strand med flertalet restauranger samt klipporna och vattnet vid Fredhäll och Kristineberg. På gångavstånd ligger Lindhagens galleria med Ica Maxi, Systembolag, och ett par minuter bort hittar du även Friskis och Svettis. Tunnelbanans gröna linje ligger 150 meter bort, och bussar går till Sickla via Söder och även till Nacka. Anmäl ditt intresse redan nu till erica@historiskahem.se
Kungsholmen - Norr Mälarstrand
Pontonjärgatan 33

Pontonjärgatan 33

Utsikt rakt ner mot Riddarfjärden från stora fönster och en södervänd balkong! Denna lägenhet ligger på fjärde våningen i ett funkishus strax ovanför Norr Mälarstrand och har fantastisk utsikt över vattnet och vidare mot Västerbron och Långholmen. Det höga och öppna läget gör detta till ett ljust och soligt hem. Rummen knyts samman av enhetliga kulör- och materialval och är genomgående renoverade under senare år. Planlösningen är den bästa tänkbara, med sällskapsrummen i kök och vardagsrum i fil mot söder och vattnet, och sovrummet i motsatt riktning, i svalt norrläge. Lägenheten har också ett badrum med dusch och tvättmaskin samt goda förvaringsmöjligheter. Pontonjärgatan är en lugn bostadsgata som har ett fördelaktigt läge på nedre Kungsholmen, är omgiven av många trevliga kvartersrestauranger och har Fridhemsplans utbud endast ett par minuter hemifrån. Här är det både smidigt och roligt att bo!
VASASTAN
Roslagsgatan 58

Roslagsgatan 58

Arkitektritat och i toppskick! Den gamla bilverkstaden i Vasastan är numera en kreativ storstadsvåning i två plan med Vanadislundens mysiga kvarter strax utanför. Huvudentrén, där man förr rullade in med bilen, är återskapad och binder enkelt samman ute och inne. När den inglasade garageporten dras åt sidan möjliggörs en öppen och inbjudande atmosfär som påminner om en trevlig uteservering mitt på trottoaren. På baksidan väntar i sin tur den stora privata uteplatsen där du sitter ostört, omgiven av grönska och med solen som sällskap till efter lunch. Ett hem med lika mycket wow-faktor exteriört som interiört. Den rejäla takhöjden över 3,5m, platsbyggda köket i solid ek, originalgolvet i terrazzo samt trappan i betong som leder upp till övervåningens sovrum med en suite, gör hemmet vilsamt och samtidigt vibrerande vackert. Grönområden liksom trevliga restauranger och krogar hittas i området, och i Brunnsviken går det bra att ta ett kvällsdopp om sommaren.
Gröndal
Gröndalsvägen 80B

Gröndalsvägen 80B

I Gröndal bor du i småstadsmiljö med storstaden nära inpå. Här blandas hus från olika stilepoker i en härlig mix. Punschverandor och knotiga äppelträd möter funkis och modern tegelarkitektur. Gröndals centrum är en levande miljö med bland annat mataffär, småbutiker, bibliotek, matställen, spårväg och det anrika konditoriet Lundbergs där du kan köpa frukostbröd och klassiska bakverk. Dessutom finns Thelins konditori cirka hundratalet meter från denna bostad och Vinterviken med trädgårdscafé och restaurang är en lagom liten helgpromenad bort. Området ger dig många vackra strandpromenader, löpvägar och bad- och picknickplatser. Förutom Mälaren ligger även sjön Trekanten nära. Från Ekensberg kan du åka med SL:s båtlinje 89 in till city, en både trevlig och tidsbesparande resa. Buss 133 trafikerar Gröndalsvägen till Liljeholmen och tunnelbanan.
Telefonplan
Tvingvägen 32

Tvingvägen 32

Barnrikehus - en arkitektsuccé! Vill du bo på välplanerade och ljusa ytor är denna 3:a det perfekta valet. Fönster i tre väderstreck, 2 sovrum , kök med matplats, vardagsrum och badrum med fönster. Beläget högst upp i huset. I detta hem finns även många vackra originaldetaljer bevarade, som bakbord i marmor, överskåp, köksdörr. För mer info Kontakta fastighetsmäklare Marie Holmerson på marie@historiskahem.se
Södermalm
Bysistorget 6

Bysistorget 6

På en av Bysistorgets gömda innergårdar ligger denna särskilda tvårummare med egen uteplats. De stora fönstren i fil och den generösa takhöjden om ca tre meter balanserar väl med gråa, mjuka toner och den industriella designen. Lägenheten är sval om sommaren, och riktigt ombonad om hösten och vintern då du kan kura upp framför en brasa vid den skorstensfria, etanoldrivna eldstaden. Det kombinerade köket, vardagsrummet och matsalen skapar fina sociala ytor för vänner, liksom uteplatsen, som förlänger lägenheten under årets varma dagar. Här ute kan du odla i pallkragar och krukor, och bjuda in till både midsommarfest och kräftskiva. Området kring Bysis är myllrande med trevliga butiker, restauranger och caféer. Från lägenheten har du närhet till såväl promenader längs Söder Mälarstrand och naturen på Skinnarviksberget, som mängder av populära restauranger och barer bort mot både Mariatorget och Hornstull. Utanför entrén mot Hornsgatan möts man av det soliga torget som bjuder på körsbärsblom under våren. Du har ca 100 meter till buss och Mariatorgets tunnelbana, samt tio minuters promenad till Södra Stations pendeltåg.
Nacka - Finnboda
Finnboda varvsväg 12A

Finnboda varvsväg 12A

Ett stenkast från Saltsjön ligger denna snygga etagelägenhet med egen uteplats. När du öppnar dörren till detta hem möts du genast av den genomgående planlösningen och det stora spröjsade fönsterpartiet som är tongivande i bostaden. I anslutning till hallen ligger det trevliga köket och därefter öppnar lägenheten upp sig i ett häftigt ateljérum med en imponerande takhöjd om 4,94 meter. Här snackar vi ljus och volym. Från vardagsrummet går en trappa upp till bostadens loft där ett rymligt sovrum är placerat. Utanför den egna entrén ligger bostadens egen uteplats. Här bor du med radhuskänsla i ett härligt sjönära läge med access till både skärgård och storstad. 52, 5kvm.
Hägerstensåsen
Lotterivägen 5

Lotterivägen 5

Lotterivägen är en liten och lugn gata precis bakom allt gemytligt liv på Riksdalertorget och längs Sparbanksvägen. Det gör det här till ett idealiskt boende både för den som vill ha lummigt lugn eller folk och rörelse. Högst upp i ett av husen hittas en ovanligt välplanerad trea med generöst ljusinsläpp från de båda väderstrecken norr och söder. Lägenheten har flera originaldetaljer från byggåret som fått sällskap av smakfulla restaureringar som framhäver charmen och funkiskänslan. I anslutning till vardagsrummet hittar du balkongen, som med sitt strålande soliga läge blickar ut mot den lummiga innergården. Gårdens ståtliga och väldoftande tallar bidrar med minimal insyn, och mysiga promenadstråk leder dig bort till Vinterviken med badklippor, bryggor, Hägerstens hamn, kolonilotter och restauranger. Kvarteren på åsen erbjuder även fantastisk utsikt över takåsar, vatten och natur under kvällspromenaden.
LIDINGÖ
Ekorrvägen 14

Ekorrvägen 14

Inom kort presenterar vi detta välplanerade 1960- tals radhus med hörntomt på Ekorrvägen. Huset är ritat av arkitekt Ernst Grönwall som bl a ritade både biograf Draken och Esplanad. Stora vackra fönsterpartier skänker ett härligt ljus utan att skapa för mycket insyn. Hemmet erbjuder stora sociala ytor med elstäder, flertalet sovrum och två badrum. Huset har flera uteplatser, garage och en perfekt, lagom stor tomt. Här är tyst och lugnt med närhet till affärer och kommunikationer. Vi är under produktion... Anmäl ditt intresse så återkommer jag med mer information när det är klart!
Ekhagen
Åminnevägen 17

Åminnevägen 17

Välkommen till en funkisdröm med magisk takterrass! Här bor du högst upp med egen ingång från hissen, stor öppen spis och utsikt i tre väderstreck. Utöver detta väntar en 40 kvm stor terrass i söderläge med fri sikt över äppelträden, ängarna och Naturhistoriska riksmuseet. Här suddas gränsen ut mellan inne och ute, terrassen blir en favoritplats för både lugna dagar och festliga middagar! Uppdragbara vindskydd i glas som kan dras upp till dubbla höjden runt hela terrassen förlänger sommaren och det finns även ett växthus, perfekt för den som gillar odling och blommor!
GÄRDET
Rindögatan 15

Rindögatan 15

Välplanerad och fräsch mini 2:a med ett högt läge på våning 7.
Vasastan - Norrmalm
Tegnérgatan 19

Tegnérgatan 19

Den här fina trerummaren har en alldeles särskild atmosfär tack vare sin genomtänkta och genomgående planlösning. Bostaden kännetecknas av sina exklusiva materialval och finessrika detaljer, liksom takhöjden på över tre meter som ger en luftig känsla. Lägenheten har fönster i två väderstreck, vilket i sin tur skapar en väl avvägd rumsdisposition. Vardagsrummet har fina utblickar över mysiga Tegnérgatan, medan sovrummen ligger belägna mot lugnet och den inneslutna gården. Hemmets centrala plats är det topprenoverade köket med en inbjudande köksö. På denna adress befinner man sig i skärningspunkten Vasastan - Östermalm - City, vilket skapar en tillgänglig och samtidigt privat bostad, då du här enkelt kan dra dig undan på den soldränkta uteplatsen som huserar strax utanför lägenheten. Hemmakvarteren erbjuder mysiga krogar och barer, liksom restauranger och caféer i alla riktningar. Här kan du upptäcka nya gömställen varje kväll, och enkelt promenera till dina stammishak. Naturvin och kaffe i toppklass hittas tvärs över gatan, likaså kan du slinka in på Den Gamle och Havet en vanlig torsdag för att smaka på stans godaste skaldjurspasta. Bio på Grand väntar som ett mysigt vardagsbestyr när hösten kommer.
Hammarbyhöjden
Forsskålsgatan 16

Forsskålsgatan 16

Högst upp i huset på Forsskålsgatan 16 hittas en fantastisk funkislägenhet. Tre ombonade sovrum med vackra tapeter och parkettgolv, hörnfönster och balkong, och slutligen ett stort kombinerat kök och vardagsrum med öppen spis. Arkitekturen gör sig påmind i detaljerna och varma träslag binder fint ihop med den grönskande utsikten. Det höga läget möjliggör en underbar vy över Södermalm, Hammarby sjöstad och tornen på Gröna Lund bort mot Nacka, medan fönstren mot baksidan erbjuder en blygare variant över den mysiga innergården och trädkronorna. Lägenheten har ett stort ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck och en balkong åt nordväst med sol om eftermiddagen och kvällen. Takhöjden om ca 2,7 m ger härlig rymd tillsammans med yteffektiva rum. Originaldetaljer så som parkettgolven i de större sovrummen, fönsterbänkar i granit och elementen finns bevarade tillsammans med den mysiga öppna spisen. År 2018 installerades ett nytt kök från Kvänum och man lade även in en ny fiskbensparkett i hall, vardagsrum och kök samt i det lilla sovrummet.
Kungsholmen - Fredhäll
Frödingsvägen 14

Frödingsvägen 14

Högst upp i huset har du utsikt rakt ut över träden och den lilla grusvägen som leder ner mot vattnet. Essingefjärden skymtas mellan grenverken och glittrar lockande om sommaren. Denna vackra funkispärla upplevs både mysig och elegant tack vare sin tilltalande komposition, med påkostade material och sitt rikliga ljusinsläpp som strålar in från hörnets två riktningar. Här vill man gärna bjuda in till middagar och konversera inpå småtimmarna. Köket är nyrenoverat i 30-talsstil med klassiska snedställda skåp och tillhörande balkong, och dess separata läge gör att disken kan vänta till imorgon. Barnkammaren ligger dessutom lite avskilt vilket gör att barnen kan sova ostört när gäster stannar efter läggdags. Det stora sovrummet nås via pardörrar i glas, och innan du blåser ut ljusen och kryper till kojs kan du ta ett bad i badrummets fina tassbadkar. Utsikten ger dig direkt kontakt med naturen, och läget erbjuder närhet till Fredhälls badklippor och parker. På Frödingsvägen lever du ostört, i kvarter omringade av grönska och vatten. Samtidigt bor du i en slags mittpunkt, där mysiga delar av staden sammanstrålar. Området binds ihop med både Kungsholmen och Södermalm, liksom Lilla Essingen, via broar som gör det enkelt att ta sig till fots och med cykel. Här har du även tillgång till flertalet bussar vid Västerbroplan, och tunnelbanan vid Kristineberg och Thorildsplan.
Ekhagen
Ekhagsvägen 5

Ekhagsvägen 5

Här bor man på våning två av tre med ljusinsläpp från tre väderstreck. Lägenheten har en fungerande öppen spis, genomgående luftig känsla samt en balkong som man når från vardagsrummet. Föreningen är utomordentligt välskött samt skuldfri.
Ekhagen
Ekhagsvägen 12

Ekhagsvägen 12

3,5 rum fördelade på 105 kvm högst upp i huset med balkong och fönster i två väderstreck. Här bor man med strålande sjöutsikt och fungerande öppen spis i en välskött brf.
Södermalm - SoFo
Folkungagatan 82

Folkungagatan 82

Folkungagatan markerar populära SOFO:s avslut och de historiska Katarinakvarterens början. På Folkungagatans mitt, i gränsdragningen mellan trendigt och klassiskt, ligger denna vackra sekelskifteslägenhet med en överensstämmande mix av modernitet och originalcharm. Den är noggrant och fint renoverad med fungerande kakelugn, vitoljade originalgolv, takstuckatur och stora spröjsade fönster, liksom speglade nischer. Bostaden upplevs öppen och luftig med fint genomgående ljusinsläpp, och det går att ansöka om bygglov för fransk balkong från köket ut mot gård. Här tillhör du trivsamma kvarter i mitten av Folkungagatans stråk. Pulsen väntar utanför porten, men blicken är vänd mot grönskan, Katarina Kyrka och den prunkande stilla innergården med tillhörande stort utekök - ett uppskattat komplement som används flitigt under sommarhalvåret.
Södermalm - Mariatorget
Rosenlundsgatan 24

Rosenlundsgatan 24

Den här tvårummaren har ett trivsamt och centralt läge precis runt hörnet från en ut av Mariatorgets knutpunkter. Två stora originalfönster vetter ut mot kvarteret och Rosenlundsgatans strosande folk, och släpper in rikligt med dagsljus över rummen. Den nyrenoverade lägenheten följer byggnadsårets interiöra teman och ideal. Här har man varit noga att få till rätt känsla och detaljer. Pastellkulörer i ljuvt rosa, himmelsblått och vanilj går ton i ton där de löser av varandra inåt lägenheten. Det mörka trägolvet liksom fönsterblecken ger djup och bryter snyggt av. På baksidan gömmer sig en stor härlig innergård, underbar att nyttja om sommaren med lummig grönska, träd, rabatter, krukväxter, trädäck och grusgångar. Du bor även nära stora grönområden och utkiksplatser, bad och bryggor i Tantolunden, liksom mysiga caféer och restauranger, härligt tillgängliga längs med trottoarerna.
Södermalm
Mariagränd 2

Mariagränd 2

Välkommen till ett stycke kulturhistoria mitt i staden, en charmerande och unik lägenhet med rötter i 1700-talet. Här skapar anorna en speciell atmosfär! De äldsta delarna av huset är daterade till 1726 och byggnaden är blåklassad, den högsta klassificeringen, i Stockholms stads kulturhistoriska klassificering. Adressen är en häftig plats att bo på och uttrycket ”att ha staden för sina fötter” passar aldrig så bra som här.
Kungsholmen
Fleminggatan 60

Fleminggatan 60

Den här gedigna tvårummaren ligger några trappsteg upp i gårdshuset med utblick över föreningens trädgård. Det sociala köket och vardagsrummet passar fint för såväl stora middagar som lugna hemmakvällar. Här dröjer man sig gärna kvar på ett glas eller två, umgås och låter konversationer flöda mellan soffan och matbordet. Nuvarande ägare berättar hur deras vänner aldrig tycks bjuda tillbaka med motiveringen ”det är alltid mysigare hos er”. Ljuset reflekteras vackert genom handblåst glas, och solens varma skuggor vandrar lätt över de djupa fönsternischerna. Lägenheten är fint komponerad och rummen har ett skönt samband med varandra. Tre fönster i fil sträcker sig längs gårdsfasaden, och utanför väntar den fantastiska innergården med gemensam uteplats och en välskött prydnadsträdgård och en rabatt med gemensamma kryddväxter och ett dignande fikonträd. Så nära det går att komma huskänsla i stan, med ett tacksamt och centralt läge mitt på Kungsholmen.
Södermalm
Kocksgatan 55

Kocksgatan 55

Öppen, ljus och social, med en planlösning som är optimal – välkommen till 39 smarta kvadrat i SoFo! I denna fina funkistvåa bor du med stora fönster i söderläge, ett rymligt och gästvänligt kök och vardagsrum samt ett mysigt och inglasat sovrum, alltsammans i en lugn och sober färgskala. Läget på Kocksgatan är tyst och lugnt trots mitt i smeten. Här är det bara att flytta in och njuta av ett snyggt hem, en trevlig förening, en välskött innergård och kvarterens stora utbud av restauranger, barer, caféer och butiker.
Södermalm - Högalid
Bergsundsgatan 12

Bergsundsgatan 12

Den här fina minitvåan färgsätts allt som oftast av kvällssolen och solnedgångarna. Balkongen erbjuder i sin tur 180 graders vy över kvarteret och sällskapas av solen hela dagen. Lägenheten är i nyrenoverat skick med ett vackert kök och bibehållna originaldetaljer som sprider mycket charm och värme. En perfekt bostad för sköna vardagskvällar och middagsbjudningar om helgen. Den gemensamma takterrassen är ett uppskattat inslag om sommaren, passande för grill och häng med vänner, med utsikt över hela Södermalm och Riddarfjärden. Den trevliga planlösningen och det härliga ljusinsläppet gör att bostaden upplevs lätt och rymlig, och kanske beror känslan lika mycket på områdets stora utbud - den direkta närheten till restauranger, caféer och nattliv - samtidigt vilsamt undangömd på en av alla Hornstulls bakgator. Området lever alla dagar på året, året runt. Under vintern finns gott om mysiga vinbarer, och en biograf att kura i, och på sommaren präglas kvarteret av glittrande vatten, badmöjligheter och god stämning.
Gamla Enskede
Nynäsvägen 342A

Nynäsvägen 342A

Enskedes snyggaste kök finns här på Nynäsvägen, i en fin tvåa på 57 kvm med sovrum mot innergården. Hör av er till adam@historiskahem.se för att höra mer om denna riktigt fina pärla.
Södermalm - Sofia
Metargatan 5

Metargatan 5

Ovanför Blecktornsparken väntar lummiga kvarter kring Metargatan, där äppelblommen doftar gott om våren. Näst högst upp i huset bor du inbäddad av grönskande träd om sommaren, och har utsikt över både parken och Sofia kyrka om vintern. Huset består ut av rara lägenheter om ett rum och kök, och just denna enrummare känns större tack vare sin fina planlösning och spröjsade fönster i fil. Det nyrenoverade, designade köket är stilrent och uppmuntrar till matlagning, och sovalkoven skärmas av tack vare en glasvägg. Nytorgets strosvänliga område med butiker, caféer och restauranger ligger på nära avstånd ca fem minuters promenad hemifrån. Folklivet trappas av ju närmare hemåt du kommer, och vimlet ersätts av lummiga trädgårdar som bidrar till en stillsam atmosfär. Extra mysigt är det att varva ner med en kopp te på en av föreningens inredda vädringsbalkonger med kvällssol.
Hökmossen
Hökmossevägen 15

Hökmossevägen 15

Att bo på gaveln av ett hus genererar ett fantastiskt ljusinsläpp från tre riktningar, och en sammanhållen vy över omgivningen. Denna fina tvårummare har dessutom fönster i de tre väderstrecken sydost, sydväst och nordväst, vilket ger maximalt med soltimmar under dagens gång. Bostaden är belägen mitt bland träden och grönskan, med tillhörande balkong som bidrar till den naturnära känslan. Originaldetaljer ger här en stilfull mix tillsammans med moderna komplement och fina väggkulörer. Nedanför lägenheten väntar föreningens gårdsmiljö med flertalet grillplatser att umgås på om sommaren. Härifrån har du nära till Midsommarkransen och mysiga Svandammsparken, liksom Telefonplan och Liljeholmen, och cykelvägar tar dig in till Södermalm på mindre än en halvtimme!
Örby
Aspövägen 105

Aspövägen 105

Mitt i Örbys villakvarter ligger detta funkisinspirerade flerbostadshus, och denna mysiga enrummare med välhållen charm och morgonsolen som hjälper dig att vakna. Lägenheten kännetecknas av sina fina originaldetaljer såsom fönster och speglade dörrar, liksom ett vackert parkettgolv i ljus tappning med tydligt fiskbensmönster. Det stora allrummet och det separata köket gör att umgängesytorna blir fler och skapar plats för middagsbjudningar och mingel. Utsikten över växthus och trädgårdsland ger en pittoresk inramning, insynsfritt med läge mot den tysta grönskan. Som boende på denna adress tillhör du en av Stockholms äldsta villastäder, med endast ett par minuters promenad till bussar som tar dig i riktning mot Gullmarsplan och Älvsjö.
BROMMA
Fältmarskalksvägen 24A

Fältmarskalksvägen 24A

MYSIG GAVELTVÅA MED BEVARAD SEKELSKIFTESCHARM I VILLAIDYLL
Kungsholmen - Kristineberg
Love Almqvists väg 4A

Love Almqvists väg 4A

Välkommen upp till fjärde våningen på Love Almqvists väg 4 A och denna ljusa, välplanerade och nyrenoverade tvåa med en stor och insynsfri balkong. Detta är ett hem där det är lika lätt att vara social och bjuda in till middagar som att koppla av och ta det lugnt. Lägenheten har ett nytt kök som ligger i öppen planlösning mot ett luftigt sällskapsrum, ett rymligt sovrum med bra garderobsförvaring samt ett fint badrum med badkar. Balkongen är ett härligt extrarum under årets varmare årstider, där både möbler och växter har gott om plats. Att lägenheten ligger i en trygg förening med en enorm takterrass högst upp i huset hamnar såklart också på pluskontot. I Kristineberg bor du med flera badplatser runt knuten och i ett område med mycket grönska och många parker. Samtidigt nås centrala Stockholm snabbt och smidigt via den närliggande tunnelbanan eller en snabb cykeltur. Därtill finns ett trevligt restaurangutbud i området och många uteserveringar sommartid i Hornsbergs strand, endast en strandpromenad bort.
Nedre Gärdet / Östermalm
Hedinsgatan 5

Hedinsgatan 5

I den här mysiga lägenheten riktas blicken mot söder, med en skön sol som strilar in under stora delar av dagen. På våren kan man slå sig ner i fåtöljen i vardagsrummet och läsa med öppet fönster. De klassiska detaljerna framhävs av en mild bas som genererar ett vackert resultat. Här skapas en hemtrevlig atmosfär tack vare det sociala köket där gäster kan sitta o surra medan mat lagas. Stora härliga fönster gör bostaden väldigt ljus, även på vintern, samtidigt privat utan insyn. Med ståtliga träd som ramar in bor du i rofyllda kvarter mitt i stan, med Karlaplans tunnelbana och bussar likväl som citypulsen på promenadavstånd.
Vasastan - Röda bergen
Rödabergsgatan 5

Rödabergsgatan 5

Högst upp i huset i mysiga Rödabergen hittas denna charmiga och otroligt välplanerade enrummare. Utsikten från tredje våningen över takåsar och himmel ger en öppen fri känsla, likväl som insynsskydd. Nedanför växer sig kastanjeträden stora och bildar lummiga rader i allén. I dessa kvarter slingrar sig gatorna fritt och grönskan är ständigt närvarande, en harmonisk småstadsidyll mitt i staden. Uppe i lägenheten tillåts ljuset stråla in över plankgolven i original med synliga furutiljor. Den genomgående planlösningen skapar tillsammans med takhöjden en finfin plats åt vackra interiöra ting liksom för gäster som tittar förbi på ett glas. Föreningens soliga vädringsbalkonger och grönskande innergård väntar i sin tur på sommarens långsamma dagar. Närheten till buss, tunnelbana och pendeltåg gör området tillgängligt, tillsammans med Vasastans breda utbud av matbutiker, motionsslingor, restauranger, krogar och caféer.
Sundbybergs centrum
Fredsgatan 9B

Fredsgatan 9B

På Fredsgatan 9B i mysiga Sundbyberg hittas en underbar trerummare med tillhörande öppen spis och charmiga 1920-talsdetaljer. Planlösningen är genomgående och du har utsikt mot både innergården och gatan, som kantas av fina jugendhus. Köket ligger separat, och är rejält med rum för gäster, stök och matlagning - extra trevligt att hjälpas åt och sedan lämna disken bakom sig för att röra sig in i salongen, bestående av ett kombinerat vardagsrum och en matsal med öppen spis. Portens vackra inramning bidrar till en ståtlig entré, och innergården med sin tegelklädda mark och pergola skapar en kontinental trädgårdsmiljö. Du bor på en lugn gata med lagom puls utan för mycket trafik, nära alla kommunikationer liksom lokala restauranger och caféer.
Hässelby Södra Villastad
Berghamnsvägen 61D

Berghamnsvägen 61D

Inrymd i en vacker patriciervilla från 1900-talet, bjuder den här fyran på ett lika storslaget som unikt boende med stor tomt och intagande veranda med härlig kvällssol. Här lever den äldre känslan vidare i kakelugn och spegeldörrar, medan de mer moderna inslagen står för smakfull komfort och bekvämlighet. Ett iögonfallande hem med slående takhöjd, i ett välbevarat villaområde med mycket historia, där lugnet och Mälaren blir din granne. Kontakta mäklaren för mer information: erica@historiskahem.se
Gustavsberg
Stig Lindbergs gata 17A

Stig Lindbergs gata 17A

Tycker du om känslan av att få leva och bo i en unik lägenhet med industrikaraktär? Gillar du att ha en takhöjd om 3,5 m och att endast ha 30 min in till city? Uppskattar du vår Svenska skärgård? Då är detta för dig!! Snart presenterar vi en väldigt välplanerad 2:a med balkong, om ca 49 kvm boyta (+16 kvm biyta) helt unik i sitt slag. Anmäl ditt intresse!

-->