Type and press Enter.

Kommande

Storlek
Område
Typ
Sortering

Det här är våra kommande försäljningar

Södermalm - Sofia
Bondegatan 63

Bondegatan 63

Belägen i lite lugnare södermalmskvarter, invid Vitabergsparken, ligger denna yteffektiva trea. Med en ypperlig planlösning och en fantastisk altan med dubbeldörrar ut mot innergården är den här lägenheten en undangömd dröm för hela familjen.
Stångarö
Stångarö gård 1

Stångarö gård 1

Bland åkrar, ängar, ekbackar och grusvägar i ett vackert sörmländskt landskap ligger Stångarö gård. Under timmen från Stockholm väntar denna idylliska egendom som under nuvarande ägare genomgått en omsorgsfull och hänsynsfull renovering i byggnadsvårdande anda och håller absolut toppklass. Fastigheten har en total areal om drygt 4 ha och en huvudbyggnad om cirka 250 kvm + biyta, med sju-åtta rum, kök, två badrum, tvättstuga, glasveranda, kattvindar, fem kakelugnar och en vedeldad spis. På tomten finns dessutom en större byggnad med kontor och gästlägenhet samt ett flertal olika ekonomibyggnader med olika funktioner och möjligheter. En nyligen installerad solcellsanläggning kommer att minska hushållets elkostnader betydligt. I den väl omhändertagna trädgården finns mängder av fruktträd, bärbuskar, druvor, odlingar, perenner och ett stort antal olika träd- och busksorter. Alltsammans är skapat med den rätta känslan som inte är alla förunnad, och som gör ett hem genuint och oförställt. Här finns en stark själ, märkbar in i minsta detalj, och den totala känslan är oerhört sympatisk. Standarden är mycket hög utan att bli vräkig eller skrytig. Bondlyx, som säljarna själva kallar det. Gården ligger lantligt belägen men med närhet till Stockholm, avskilt och privat, men inte ensligt, med goda möjligheter både för pendling och distansarbete. Här finns mycket gott om plats för familj, gäster, djur, fordon, egen verksamhet, odling och fritidsverksamhet. Och för liv, drömmar och dess förverkligande. Välkommen!
Gröndal
Gröndalsvägen 81

Gröndalsvägen 81

Som en privatvilla i stan! En lika ovanlig som fantastisk sekelskiftesvåning fördelat på sju rum och kök med tilltagen takhöjd och fina originaldetaljer, kakelugnar och fantastisk glasveranda. Badrum och kök som hämtat ur ett inredningsmagasin. Prunkande trädgård med odlingsmöjligheter, fruktträd och grill som delas med de övriga familjerna. Det här är ett hem som inte lämnar någon oberörd. Presenteras på marknaden inom kort.
Sköndal
Skönstaholmsvägen 55

Skönstaholmsvägen 55

Ett mycket charmigt och tidstypiskt renoverat radhus i det idylliska 1950-talsområdet Skönstaholm i Hökarängen, Stockholms kommun. Husets planlösning består av tre plan med två sovrum där uppe med ett badrum. Nedre plan med kök, matplats (möjligt rum) samt vardagsrum. Källaren har ett ovanligt utrymme tack vare att kvarterets skyddsrum ligger här, som i fredstid är toppen som förvaring eller tv-rum/gästrum. Visningar planerade till månadsskiftet möjligen. adam@historiskahem.se
Ekhagen
Ekhagsvägen 9

Ekhagsvägen 9

Väldigt trivsam familjevåning med tre bra sovrum, fönster i tre väderstreck och en stor uteplats i skyddat läge.
Ekhagen
Torphagsvägen 18

Torphagsvägen 18

Välkomna till det bästa läget i Ekhagen. Här bor man högt upp på en kulle med egen trädgård samt utsikt över sjö och natur.
Södermalm - Sofo
Katarina Bangata 55

Katarina Bangata 55

Välkommen till ett härligt och levande hem på tredje våningen, med utsikt över Katarina Bangatas kastanjeallé och Lilla Blecktornsparken. Detta är 72 ljusa och luftiga kvadrat i genomgående planlösning med stora och spröjsade fönster mot både gård och gata. Vardagsrummet vetter mot sydväst och gatusidan och allén utanför, och sovrummet och köket är placerade in mot kvarterets innergård i ett lugnt läge med morgonsol. I mitten av bostaden finns en stor inre hall som är en perfekt plats för hemmakontoret, men också ger möjlighet till andra inredningslösningar, allt efter behov. Planlösningen är flexibel och har många roliga vinklar och ytor som bland annat kan nyttjas till förvaring. Därtill finns ett nyrenoverat badrum och en minitvättstuga inredd i en klädkammare. Sommartid är Lilla Blecktornsparken och restaurang Bleck din egen bakficka och det är också nära till Vitabergsparken och Nytorget. Lugnet, grönskan och de mysiga omgivande kvarteren ihop med tillgängligheten till restauranger, caféer och barer är en suverän mix att bo mitt i.
Aspudden
Pilgrimsvägen 68

Pilgrimsvägen 68

På Pilgrimsvägen i centrala Aspudden ligger några fina jugendhus uppförda i början av 1910-talet. Detta vackra och mysiga hem ligger på andra våningen i ett av dessa hus. Här möts du av en snygg och stilren interiör i mjuka toner som börjar redan i hallen. Lägenheten har en perfekt planlösning med generösa sociala ytor i kök och vardagsrum, och ett mysigt och rogivande sovrum intill, som även det är ett rymligt rum. Bostaden är helt igenom i ett mycket fint skick så här är det bara att flytta in. Utanför lägenheten är föreningens mysiga gård en plats där du gärna hänger, och kan grilla och duka upp till middag på utomhus. I småstadscharmiga Aspudden är det lätt att genast känna sig hemma. Området är familjärt och levande, och man kan ta del av ett förnämligt gastronomiskt utbud samtidigt som man har naturen runt knuten. Våning 2/4, 3575kr/månad.
Kungsholmen
Sankt Göransgatan 82

Sankt Göransgatan 82

I ett ljusgult jugendhus från tidigt 1900-tal ligger denna stora och nyrenoverade trea. Det är en ljus och luftig lägenhet med drygt tre meter i takhöjd och vackra originaldetaljer som mjuka trägolv, höga golvlister, pardörrar och en ljuvlig ljusgrön kakelugn. Vid intresse kontakta Charlotte Pellas, charlotte.pellas@historiskahem.se
Södermalm - Sofo
Åsögatan 133

Åsögatan 133

Härlig sekelskiftestrea om 98 kvm med kakelugn, stor egen uteplats och dubbla badrum. Kommer ut senare under våren 2021. För mer info kontakta Björn Schumacher, bjorn@historiskahem.se eller på 0723-733 555.
Aspudden
Erik segersälls väg 11

Erik segersälls väg 11

Så fint det blir, när man följer husets byggnadsstil och väljer gedigna och hållbara material! Ett platsbyggt kök av massivt trä, plankgolv av furu och linoljemålade snickerier ger detta hem en tidstypisk, men också tidlös bas. Detaljer som aldrig någonsin går ur modet och som håller mycket hög kvalitet. Lägenheten, som varit hyresrätt, är nu återställd till ursprunglig 1930-talsstil men med en modern planlösning. Det platsbyggda köket har en öppen planlösning med ett rymligt vardagsrum, och intill ligger ett mysigt och rofyllt sovrum. Därtill finns ett rymligt badrum och bra förvaringsutrymmen. De stora originalfönstren i syd-/västläge ger fint ljus hela dagen till solen går ned, samt trevlig utsikt mot Aspuddens centrala kärna och folklivet på Lilla Aspuddsvägen och Schlytersvägen. Att på morgnarna på en minut kunna ta sig till Bonne Femmes stenugnsbageri och köpa frukostbröd eller med baddräkt och termos morgondoppa sig och dricka dagens första kaffe på klipporna vid Mälaren är saker som sätter guldkant på tillvaron här. Samtidigt tar man sig smidigt och snabbt till stadslivet, antingen på cykel eller med tunnelbanan som ligger bekvämt nära.
Ludvika
Gamla Bruksvägen 3A

Gamla Bruksvägen 3A

Välkommen till Nyhammars herrgård, herrgårdfastighet om 5,3 ha, norr om Ludvika. 2001 tog nuvarande ägaren Marie-Therese över Nyhammars herrgård, en sedan många år övergiven och förfallen herrgårdsfastighet. Sedan dess har samtliga hus och park renoverats minutiöst och skulle idag beskrivas som i toppskick. Bostadshuset är 425+50 kvm med byggår 1910. Här finns även gästhus, stall, växthus, lusthus, pool och tennisbana. Nyhammars herrgård ligger vackert belägen i anrikt brukssamhälle.
Vasastan/Östermalm
Rehnsgatan 12 A

Rehnsgatan 12 A

Centralt i stan nära Jarlaplan, vid en lugn och tyst innergård i ett gårdshus från 1880-talet, ligger denna välplanerade och ljusa tvåa. Här bor du med rum i fil, vackra fönster med djupa speglade nischer och högt i tak, 2,90 meter. Från hallen kommer man först till köket och därefter följer vardagsrum och sovrum med mycket bra garderobsutrymmen. Samtliga ytskikt renoverades häromåret, ny fiskbensparkett lades in och badrummet är nyrenoverat samt utrustat med tvättmaskin. Lägenheten kan potentiellt bli en minitrea där ett kombinerat kök och vardagsrum omges av två sovrum, se alternativ planlösning. På denna adress bor du med promenadavstånd till det mesta och har nära till både pulserande cityliv och gröna oaser. Välkommen!
Nacka - Järla sjö
Garverigränd 7

Garverigränd 7

Generös tvåa med spektakulär takhöjd (3.9 m) och underbart ljusinsläpp från stora fönster i populära Läderfabriken i Järla sjö. Vardagsrum med loft, perfekt som tv-rum eller arbetsrum. Kök i öppen planlösning samt balkong med utsikt mot vattnet. 79kvm plus 7 kvm loft. Avgift 4429 kr/mån
Södermalm - Mariatorget
Maria Prästgårdsgata 1D

Maria Prästgårdsgata 1D

Ett mysigt och trivsamt hem med ett fantastiskt läge på höjden bland kulturhus och kullerstensbelagda små gator! Kvarnberget och Maria Prästgårdsgata är som en oas mitt på Söder. Huset med nummer 1 är en spännande byggnad med många olika vinklar och en välkomnande gård. Om du är en fyrkantig typ är detta kanske inget hem för dig, i denna lägenhet finns nämligen inte ett enda rum med bara räta vinklar. Vilket såklart är det som är den stora charmen! Planlösningen bygger på en L-form, har fönster i tre väderstreck, varav några i burspråk, och balkong i söderläge med härlig utsikt över Söder i både när och fjärran. Dessutom är detta en mycket välplanerad bostad med stora sällskapsytor i både kök och vardagsrum och två mysiga sovrum intill. Badrummet är helt nyrenoverat och har tvättmaskin, och i en inre hall finns ett platsbyggt hemmakontor. Läget är idylliskt och lugnt, här märker man inte av någon biltrafik. Samtidigt har du promenadavstånd till det mesta, och Mariatorgets och Swedenborgsgatans restaurangutbud endast någon minut hemifrån.
Kungsholmen
Karlsviksgatan 12

Karlsviksgatan 12

TRIVSAM TVÅA MED BALKONG - VÄLPLANERAD OCH BELÄGEN I LUGNA KVARTER ALLDELES INTILL NORR MÄLARSTRAND.
Midsommarkransen
Svandammsvägen 41

Svandammsvägen 41

Med en smart planlösning kan man komma långt, speciellt i ett funkishus med byggår 1934. I hjärtat av Midsommarkransen finns en social och intagande tvåa där köket och vardagsrummet sömlöst blir till en trivsam helhet. Här är det härligt att bjuda vänner på gemensam matlagning och middag, för att sedan njuta av en ljummen kväll på den rymliga balkongen och senare i sofforna i det behagliga vardagsrummet. Den generösa takhöjden och det soliga läget ger också ett luftigt och ljust boende med extra charm tack vare utsikten över Midsommarkransens äldsta takåsar, då lägenheten ligger högst upp i huset. Du har det mesta du behöver runt knuten, med caféer och restauranger, den klassiska biografen Tellus och inte minst Svandammsparken nära. Men adressen är eftertraktad då huset ligger på en stillsam återvändsgata – här har du en social oas att kalla hemma.
Södermalm - Högalid
Långholmsgatan 7A

Långholmsgatan 7A

Det sociala livet har gott om plats i detta fina hem. Centralt i bostaden finns ett härligt sällskapsrum med kök och vardagsrum i öppen planlösning och med charmiga vinklar. Det finns dessutom två mysiga sovrum, varav ett större master bedroom och ett lite mindre, samt ett badrum med badkar och tvättmaskin. Lägenheten har en genomgående planlösning och alla fönster mot gården, med möjlighet att bygga balkong i två olika väderstreck. Läget högt upp i ett gårdshus är lugnt och tyst, och det är lätt att glömma bort att du befinner dig mitt i Hornstull, men stadspulsen finns nära, precis när du vill ha den.
Kungsholmen / Fridhemsplan
Fleminggatan

Fleminggatan

Ljuvligt sekelskifte i fint skick med högt och ljust läge, stor solig balkong och sovrum mot lugn innergård.
Aspudden
Husabyvägen 17

Husabyvägen 17

I denna fina tvåa på Husabyvägen i Aspudden bor du i nyrenoverade och välplanerade rum med en modern funkisanda. Lägenheten är ljus, mysig och social och har en genomgående planlösning med såväl fina sällskapsytor som en avkoppplande atmosfär. Kök och vardagsrum ligger på den ena sidan i bostaden. Här har man öppnat upp så man kan gå runt mellan rummen och det finns gott om plats för både matbord och soffgrupp, middagar och vänner. Sovrummet ligger i motsatt riktning och ger det välbehövliga lugnet med massor av förvaring och dessutom balkong och grönska i anslutning. Ljusinsläppet från två håll gör både morgnar och kvällar i detta hem underbara. Lägenheten ligger på en höjd och med lummig omgivning i ett avskilt läge vid en återvändsgata, och samtidigt endast ett par minuter från tunnelbana och Aspuddens mysiga centrum.
Midsommarkransen
Fastlagsvägen 57

Fastlagsvägen 57

Många vackra fönsterpartier gör denna lägenhet till något extra. Här bor du i gavelläge med ljusinsläpp från tre väderstreck genom fina originalfönster från tidigt 1940-tal, som alla har sin egen karaktär. Lägenheten har dessutom balkong i ett skyddat läge på gaveln av huset. Träd åt alla håll ger en naturnära känsla. Planlösningen är mycket väldisponerad med ljusa och luftiga rum. Kontakten mellan kök, matrum och vardagsrum är ett perfekt upplägg för långa middagar som övergår i soffhäng. Intill finns ett rymligt och rofyllt sovrum där man vaknar med morgonsol. Dessutom har man ett badrum med egen tvättmaskin samt bra förvaring i bevarade originalgardrober. Dessa välplanerade och sociala kvadrat passar för både paret och för den lilla barnfamiljen. Lägenheten går med enkelhet att bygga om till en yteffektiv trea för den som önskar ytterligare ett sovrum. På denna adress bor man mitt i triangeln Midsommarkransen – Aspudden – Telefonplan och kan i och med det ta del av alla de restauranger, små butiker, parker och allt annat som finns i dessa områden.
Gröndal
Sjöbjörnsvägen 66B

Sjöbjörnsvägen 66B

LJUS OCH LUFTIG TVÅA MED BALKONG OCH GLITTRANDE SJÖUTSIKT
Årsta
Slätbaksvägen 28

Slätbaksvägen 28

Detta är en både trivsam och ytsmart hörnlägenhet med en mycket välkomponerad planlösning, fönster i två väderstreck och balkong i söderläge. Här finns ett välplanerat kök, ett vardagsrum med rymliga sällskapsytor, ett rofyllt sovrum, en hall med fina originalgarderober och badrum med badkar. Rakt igenom råder en fin funkisanda med bevarad originalstil. Som boende på denna adress kan man njuta av en lugn och lummig omgivning med närhet till både Årsta torg och Gamla Enskede, samtidigt som du har nära till kommunikationer och snabbt förflyttar din in till stan, när du vill det.
Kungsholmen
Sankt Eriksgatan 28

Sankt Eriksgatan 28

Denna fina tvåa ligger i en lugn och mysig gårdsflygel i ett hus från 1910. Tre meter i takhöjd och stora fönster ger en härlig rymd och ett fint ljus till rummen som ligger placerade i fil. Detta är ett hem där det är enkelt att bjuda in vänner tack vare ett rymligt och socialt kök och vardagsrum. Stort lyxigt badrum. Tyst och lugnt läge mot innergården. Föreningen står i färd med att genomföra en upprustning och renovering av gården som ska bli färdig våren 2021. Anmäl ditt intresse redan nu eller kontakta mäklaren för mer information: erica@historiskahem.se
Södermalm
Helgalunden 1

Helgalunden 1

Ett socialt hem i ett ostört, men stadsnära område - denna fina och inbjudande tvåa ligger precis intill lugna Helgalunden på Söder, omgiven av mycket grönska. För att använda säljarens ord är detta en lägenhet som är ”social i allmänhet och i köket i synnerhet”. Här bor du med ett härligt, stort och bistroinspirerat kök som verkligen bjuder in till matlagning och middagar. Dessutom har du ett ljust och rymligt vardagsrum, ett mysigt och rogivande sovrum och ett badrum med egen tvättmaskin. Den genomgående planlösningen ger utsikt både mot Allhelgonakyrkan och mot föreningens fina innergård. Gården är ett mysigt ställe att vara på, med tillgång till utemöbler och grill. Området är lugnt och tryggt och omgivningarna runt den fina Allhelgonakyrkan är vackra och välbevarade. Detta är en plats där det är lätt att hitta lugnet i vardagen på, samtidigt som Söderpulsen finns nära, när du vill ha den.
Kungsholmen/Lilla Essingen
Strålgatan 47

Strålgatan 47

Mysig hörntvåa med balkong på Lilla Essingen. Anmäl ditt intresse redan nu eller kontakta erica@historiskahem.se för mer information.
Vasastan
Dalagatan 78B

Dalagatan 78B

Välkommen till denna vackra jugendlägenhet med 3,30 meter i takhöjd, originalstuckaturer, burspråk, tre kakelugnar och balkong. Ett både pampigt och mysigt drömhem med stora rum i genomgående planlösning, badrum, gäst-wc, tvättmaskin och lugnt läge i Vasastansvimlet.
Bromma - Mariehäll
Mariehällsvägen 3

Mariehällsvägen 3

MYSIG GAVELTVÅA MED BALKONG VID GRÖN HÄRLIG GÅRD
Årsta
Bolmensvägen 16

Bolmensvägen 16

VÄLBEVARAT FUNKISBOENDE MED FINA DETALJER
Bagarmossen
Kolbäcksgränd 31

Kolbäcksgränd 31

Här finns en utmärkt trea om 70 kvadrat på en av Bagarmossens mest populära gårdar – placerad med skog och grönska runt knuten men ändå centralt i den omsorgsfulla förorten med 50-talscharm. Funkistrean har gott om originaldetaljer, se bara, vilket rasande stiligt kök! Den är också genomgående och därmed både rymlig och ljus med väldisponerade rum. I vardagsrummet finns den möblerbara balkongen som en fin förlängning av rummet, och den vetter ut mot en fridfull skogsdunge – som också råkar vara perfekt för kojbygge. Dessutom finns här genvägen till den närliggande skolan precis nedanför. Med det rofyllda läget i huset, på våning två av tre, samt den utmärkta placeringen i Bagarmossen är detta en lägenhet du snabbt vill kalla hemma. Kontakta mäklaren för mer info: erica@historiskahem.se
Södermalm
Helgalunden 5

Helgalunden 5

Helgalunden är en lugn oas på Söder med vacker och välbevarad 1920-talsbebyggelse i lummig grönska. På andra våningen i ett av dessa fina 1920-talshus ligger detta hem, en ljus, generös och mysig tvåa med genuin atmosfär och hög trivselfaktor. Här bor du med ett stort kök med plats att duka till stora sällskap, ett vackert och inbjudande vardagsrum och ett rogivande och mysigt sovrum. Från stora, spröjsade fönster med djupa nischer har du fin utsikt mot Helgalunden och Allhelgonakyrkan åt ena hållet, och in mot föreningens gröna gård åt det andra. Planlösningen är genomgående och genomtänkt, och ytorna och kvadratmetrarna nyttjas på bästa sätt. Alla rum är luftiga och lättmöblerade.
Gärdet
Rindögatan 15

Rindögatan 15

Välplanerad och fräsch mini 2:a med ett högt läge på våning 7.
Midsommarkransen
Midsommarvägen 40

Midsommarvägen 40

Ett varmt och ombonat hem med detaljer som förvaltats i generationer, och som under de senaste åren åter satts i fokus genom en omtänksam renovering. Denna tvåa på Midsommarvägen i Midsommarkransen är en sann pärla som dessutom är mycket välplanerad. Här finns ett ljuvligt kök där nuvarande ägare förfinat funkisandan och uppdaterat maskinparken. I vardagsrummet kan du placera både ett stort matbord och soffgrupp och har gott om sällskapsytor. Sovrummet är lugnt och mysigt med plats för dubbelsäng. Bevarade originalskåp och -garderober ger bra förvaring runt om i bostaden och sätter tillsammans med fina fanerade innerdörrar stor prägel på hemmet. Planlösningen är genomgående och lägenheten omges helt av träd och grönska som skyddar mot insyn. På den omgivande gröna och kuperade gården finns odlingsmöjligheter, grill och flera grupper av sittmöbler. Närområdet är lika trivsamt, med lugna med levande kvarter, välanvända parker och många restauranger, uteserveringar och närbutiker. Staden når du med cykel på tio minuter och vill du ta tunnelbana finns den bara fyra minuter bort.
Hässelby Södra Villastad
Berghamnsvägen 61D

Berghamnsvägen 61D

Inrymd i en vacker patriciervilla från 1900-talet, bjuder den här fyran på ett lika storslaget som unikt boende med stor tomt och intagande veranda med härlig kvällssol. Här lever den äldre känslan vidare i kakelugn och spegeldörrar, medan de mer moderna inslagen står för smakfull komfort och bekvämlighet. Ett iögonfallande hem med slående takhöjd, i ett välbevarat villaområde med mycket historia, där lugnet och Mälaren blir din granne. Kontakta mäklaren för mer information: erica@historiskahem.se
Kungsholmen
Fridhemsgatan 3

Fridhemsgatan 3

Generös rymd och egensinnigt ljusinsläpp i välplanerad funkistvåa med balkong och öppen spis. Invid Norr Mälarstrand & Rålis. Saluförs efter årsskiftet. Välkomna att föranmäla ert intresse: Oliver@historiskahem.se
Telefonplan - Midsommarkransen
Tvingvägen 32

Tvingvägen 32

Barnrikehus - en arkitektsuccé! Vill du bo på välplanerade och ljusa ytor är denna 3:a det perfekta valet. Fönster i tre väderstreck, 2 sovrum , kök med matplats, vardagsrum och badrum med fönster. Beläget högst upp i huset. I detta hem finns även många vackra originaldetaljer bevarade, som bakbord i marmor, överskåp, köksdörr. För mer info Kontakta fastighetsmäklare Marie Holmerson på marie@historiskahem.se
Årsta
Gullmarsvägen 27

Gullmarsvägen 27

Anmäl ert intresse för att höra mer om denna fina trea i ett originellt funkishus nära Gullmarsplan. 72 kvm enligt mätning med balkong och två fina burspråk varav ett i köket som erbjuder en unik 180 graders vy över grannskapet. adam@historiskahem.se
Stora Essingen
Gammelgårdsvägen 21

Gammelgårdsvägen 21

Här finns gott om utrymme för att bjuda in hela kompisgänget till middag. I ett välskött funkishus finner vi en social och ytsmart tvåa med vacker fiskbensparkett i original och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, som vetter ut mot en mysig innergård. Föreningen har god ekonomi och har oerhört låga avgifter. Stora Essingen är den gemytliga och lummiga staden i staden, som blandar flerbostadshus, villor, radhus och skärgård i en härlig småstadmix. Ett centralt och avskilt boende nära både Alviks Strand och Kungsholmen, som bjuder på lika delar havsstänk, morgondopp och mäktiga naturupplevelser.
-->