Type and press Enter.

Kommande

Storlek
Område
Typ
Sortering

Det här är våra kommande försäljningar

Lidingö-Skärsätra
Pyrolavägen 18

Pyrolavägen 18

Vattentornet på Lidingö byggdes 1912 på uppdrag av Skärsätra elektricitets- och vattenverk, det var i drift fram till 50-talet och på 80-talet byggdes det om till bostäder, idag finns här fem stycken unika lägenheter och vi visar en utav dessa i maj. Kontakta Charlotte Pellas för mer information: charlotte.pellas@historiskahem.se

Sjöbjörnsvägen 23

I en sekelskiftesvilla med trädgård och sjöglimt ligger denna charmiga etta. Här får du verkligen det bästa av två världar - småstadskänsla med Gröndals mysiga centrum och direkt närhet till innerstan, uteliv, restauranger och kommunikationer. Du kan njuta av den härliga trädgården, umgås med föreningens grannar eller sola nere på badplatsen. I det rymliga köket finns plats för vänner och familj. Vardags- och sovrummet erbjuder ljusinsläpp från två väderstreck samt en glimt av Mälaren.
Vasastan - Birkastan
Drejargatan 4

Drejargatan 4

Runt hörnet om Rörstrandsgatan ligger lilla Drejargatan med vackra byggnader från 1920-talet. Högst upp i det laxfärgade huset med nummer 4 ligger denna lägenhet, med fönster mot gården. Här bor du med en öppen planlösning men med avskilt kök och sovhörna, vilket gör att lägenheten lätt upplevs som en tvåa och större än vad den är. Planlösningen är flexibel och mycket ytsmart, fungerar alldeles utmärkt för två personer och har gott om plats till middagar och socialt umgänge. Lägenheten är genomgående fint renoverad och har en lugn bas med konsekvent färgsättning. Stora spröjsade fönsterpartier i kombination med ett högt läge ger ett härligt ljusinsläpp. Bostaden ligger optimalt placerad på en lugn och tyst gata men med restaurangtäta Rörstrandsgatan runt hörnet, som under sommarhalvåret stängs av för biltrafik och blir en gågata fylld med uteserveringar.
Södermalm - Mariatorget
Mariatorget 7

Mariatorget 7

Att kliva rakt ut på fina Mariatorget varje dag är en härlig känsla som kommer med boendet i denna lägenhet, en drömtvåa med ett nästan osannolikt bra läge. Här bor du i ett vackert hus från 1880-talet, med låg avgift, en generös takhöjd om cirka 3,10 meter, höga och spröjsade fönster och en stor balkong mot en lugn innergård.
Södermalm - Hornstull
Hornsgatan 158C

Hornsgatan 158C

26 kvm - 1359 kr/mån - gårdshus Det bästa av två världar! - Denna lägenhet är ett under av välplanerade kvadrat och ligger med ett lugnt och tyst läge i ett gårdshus. En bostad med mycket karaktär och charm, och som trots den ringa kvadratmeterytan rymmer alla önskvärda funktioner i olika rum. Tre stora, höga fönster vetter mot gården och tillsammans med en generös takhöjd skapas en fin rymd. Här har matentusiasten ett välplanerat kök med plats att duka till många vänner, och intill finns ett vardagsrum med luftiga sällskapsytor plus ett rejält sovloft som rymmer en bred säng med ståhöjd under. Att detta är ett hem där man genast börjar trivas råder det ingen tvekan om. Utanför lägenheten har föreningen har en mysig innergård och när långväga vänner kommer på besök finns en gästlägenhet att hyra. Dessutom är föreningen väldigt lågt belånad! Här bor du avskilt och tyst med alla fönster mot gården, men har bara en minut till såväl tunnelbana och bussar som butiker, barer och matställen, och tvärs över gatan finns gröna Tanto med utegym, badplats och strand.
Midsommarkransen
Tegelbruksvägen 7

Tegelbruksvägen 7

Denna fina trea är något extra. Bra planlösning, fönster i två väderstreck, stor balkong och en milsvid utsikt! Mer info kommer...vi är under produktion.
Råsunda
Klövervägen 5

Klövervägen 5

Tre trappor upp, på gaveln av ett gult bostadshus, centralt belägen i Solna, intill mysiga Hagaparken ligger denna fina lägenhet. En smart planerad enrummare med sovalkov strax under snedtaket och med balkong i söder. Lägenheten renoverades 2017 och är idag en inbjudande plats med väl valda materialval och detaljer. En öppen vy genom breda fönsterpartier skapar ett generöst ljusinsläpp över bostaden. Här bor du med naturen och vackra sjöar på promenadavstånd samtidigt som du har ypperliga kommunikationer precis utanför porten, endast 1 minut till pendeltåg och tvärbana, 2 min till Odenplan med pendeltåg och 10 min till Sundbyberg med tvärbana. Dessutom har du Mall of Scandinavia nästgårds med butiker, mataffärer, systembolag, apotek, biograf m.m. 1,5ROK- 35KVM - 2653 KR/MÅN.
Södermalm
Helgalunden 1

Helgalunden 1

Ett socialt hem i ett ostört, men stadsnära område - denna fina och inbjudande tvåa ligger precis intill lugna Helgalunden på Söder, omgiven av mycket grönska. För att använda säljarens ord är detta en lägenhet som är ”social i allmänhet och i köket i synnerhet”. Här bor du med ett härligt, stort och bistroinspirerat kök som verkligen bjuder in till matlagning och middagar. Dessutom har du ett ljust och rymligt vardagsrum, ett mysigt och rogivande sovrum och ett badrum med egen tvättmaskin. Den genomgående planlösningen ger utsikt både mot Allhelgonakyrkan och mot föreningens fina innergård. Gården är ett mysigt ställe att vara på, med tillgång till utemöbler och grill. Området är lugnt och tryggt och omgivningarna runt den fina Allhelgonakyrkan är vackra och välbevarade. Detta är en plats där det är lätt att hitta lugnet i vardagen på, samtidigt som Söderpulsen finns nära, när du vill ha den.
Södermalm - Sofo
Katarina Bangata 55

Katarina Bangata 55

Välkommen till ett härligt och levande hem på tredje våningen, med utsikt över Katarina Bangatas kastanjeallé och Lilla Blecktornsparken. Detta är 72 ljusa och luftiga kvadrat i genomgående planlösning med stora och spröjsade fönster mot både gård och gata. Vardagsrummet vetter mot sydväst och gatusidan och allén utanför, och sovrummet och köket är placerade in mot kvarterets innergård i ett lugnt läge med morgonsol. I mitten av bostaden finns en stor inre hall som är en perfekt plats för hemmakontoret, men också ger möjlighet till andra inredningslösningar, allt efter behov. Planlösningen är flexibel och har många roliga vinklar och ytor som bland annat kan nyttjas till förvaring. Därtill finns ett nyrenoverat badrum och en minitvättstuga inredd i en klädkammare. Sommartid är Lilla Blecktornsparken och restaurang Bleck din egen bakficka och det är också nära till Vitabergsparken och Nytorget. Lugnet, grönskan och de mysiga omgivande kvarteren ihop med tillgängligheten till restauranger, caféer och barer är en suverän mix att bo mitt i.

Båtsman Stens väg 70

En vacker villa i 2 plan med källare samt med en uthyrnings del eller ett generations boende. Grönskande tomt med knotiga äppelträd och bärbuskar....mer info kommer vi är under produktion!
Gamla Enskede
Nynäsvägen 303

Nynäsvägen 303

Trevlig och stor tvåa högst upp i huset med kök som vetter mot innergården. Genomgående fina plankgolv i vardagsrum, sovrum och hall. Annonseras 7 maj 2021. 69 kvm, avgift cirka 4,200 SEK. Direkta frågor besvaras via adam@historiskahem.se
Södermalm - Sofia
Klippgatan 14G

Klippgatan 14G

Mycket ljus och välplanerad lägenhet med massor av funkischarm med tillgång till en av Södermalms absolut bästa och största gårdar fylld med grönska och hjärta! Mer info kommer, vi är nu under produktion...
Hälsingland
Norrängevägen 10

Norrängevägen 10

Carl von Linné beskrev Hälsingland som ett mikrokosmos, eftersom alla typer av naturslag finns här – från långa stränder och skärgård vid kusten till djupa, trolska skogar och böljande blå berg. Nu kan vi snart presentera denna pärla nära Ljusnan, en mycket väl bevarad fastighet med stort boningshus, garage, kontor, festlokal, vedskjul, förvaring och mark. Väggmålningar i original, vedspisar och kakelugnar, breda golvtiljor och den där rätta röda färgen på timmerfasaden.
Södermalm - Katarina
Katarina västra kyrkogata 8

Katarina västra kyrkogata 8

Denna fantastiska våning har varit i samma familjs ägo i 60 år och ligger i ett av de vackra nationalromantiska tegelhusen intill Katarina kyrkogård. Här bor du med gavelläge och i stora rum med hög originalkaraktär där sällskapsrummen är skilda från köksdel och sovrum. Cirka 3 meter i takhöjd, burspråk, väggpaneler, serveringsskåp, fiskbensparkett och brädgolv. Balkong mot gård, köksingång, öppen spis och låg avgift i en skuldfri förening!
Aspudden
Erik segersälls väg 11

Erik segersälls väg 11

Så fint det blir, när man följer husets byggnadsstil och väljer gedigna och hållbara material! Ett platsbyggt kök av massivt trä, plankgolv av furu och linoljemålade snickerier ger detta hem en tidstypisk, men också tidlös bas. Detaljer som aldrig någonsin går ur modet och som håller mycket hög kvalitet. Lägenheten, som varit hyresrätt, är nu återställd till ursprunglig 1930-talsstil men med en modern planlösning. Det platsbyggda köket har en öppen planlösning med ett rymligt vardagsrum, och intill ligger ett mysigt och rofyllt sovrum. Därtill finns ett rymligt badrum och bra förvaringsutrymmen. De stora originalfönstren i syd-/västläge ger fint ljus hela dagen till solen går ned, samt trevlig utsikt mot Aspuddens centrala kärna och folklivet på Lilla Aspuddsvägen och Schlytersvägen. Att på morgnarna på en minut kunna ta sig till Bonne Femmes stenugnsbageri och köpa frukostbröd eller med baddräkt och termos morgondoppa sig och dricka dagens första kaffe på klipporna vid Mälaren är saker som sätter guldkant på tillvaron här. Samtidigt tar man sig smidigt och snabbt till stadslivet, antingen på cykel eller med tunnelbanan som ligger bekvämt nära.
Södermalm - Högalid
Varvsgatan 6

Varvsgatan 6

En luftig, rymlig känsla är vad som kännetecknar denna fina bostad på Varvsgatan. Med en takhöjd på strax över tre meter tillsammans med följsamma rum i fil skapas en rogivande atmosfär där blicken enkelt sveper över takåsar, vattnet och Stadshuset på andra sidan. En lägenhet om två rum och kök där allt det vackra hittas i detaljerna. Breda fönsternischer, speglade dörrar och brädgolv ger charm åt en bostad med ytterligare moderna inslag. Här är det mysigt att elda i den bevarade kakelugnen i vardagsrummet och samtidigt laga en god middag i det nyrenoverade köket från 2021. Ett underbart läge på en lugn gata intill grönområden så som Skinnarviksparken och Högalidsparken, strax bakom Hornstulls puls och folkliv.
Vasastan
Dalagatan 78B

Dalagatan 78B

Välkommen till denna vackra jugendlägenhet med 3,30 meter i takhöjd, originalstuckaturer, burspråk, tre kakelugnar och balkong. Ett både pampigt och mysigt drömhem med stora rum i genomgående planlösning, badrum, gäst-wc, tvättmaskin och lugnt läge i Vasastansvimlet.

Kyrkogatan 28 ÖSTHAMMAR (742 32)

Lagom till sommaren kommer detta charmiga torp att finnas till försäljning! Beläget alldeles gömt bland lummiga buskage, träd och vildblommor. Den täta skogen omringar och skapar en privat, tyst oas både om sommaren och vintern med fina elljusspår och möjlighet till längdskidåkning strax utanför tomtgränsen. Två vackra kakelugnar från byggåret tillsammans med en liten kamin både värmer och välkomnar. Ett välbevarat trähus i två plan med tillhörande glasveranda där du tillåts vandra runt på knarriga golv och sova tryggt under snedtaket. Detta är en plats för familjen som gärna skulle ha ett landställe med jordkällare och en egen trädgård att få rå om, samtidigt nära till storstäderna Uppsala och Stockholm. Välkomna!
Sigtuna
Sigtuna

Sigtuna

Underbar fastighet i härliga Sigtuna. Arkitektritad villa anno 1964 med sjöutsikt, saluförs underhand. För mer information, vänligen kontakta mäklaren.
Gröndal
Utkiksbacken 21

Utkiksbacken 21

Välkommen till en ljuvlig tvåa i ett av Utkiksbackens vackra sekelskifteshus, med kakelugn och tillgång till trädgård och uteplats. Här bor du med gavelläge och fönster i tre väderstreck och ljusa och rymliga rum med högt i tak och fina brädgolv. Lugn, tyst och grön omgivning med badrocksavstånd till badklippor och Gröndals småstadsmysiga centrum nedanför backen.
Södermalm
Helgalunden 5

Helgalunden 5

Helgalunden är en lugn oas på Söder med vacker och välbevarad 1920-talsbebyggelse i lummig grönska. På andra våningen i ett av dessa fina 1920-talshus ligger detta hem, en ljus, generös och mysig tvåa med genuin atmosfär och hög trivselfaktor. Här bor du med ett stort kök med plats att duka till stora sällskap, ett vackert och inbjudande vardagsrum och ett rogivande och mysigt sovrum. Från stora, spröjsade fönster med djupa nischer har du fin utsikt mot Helgalunden och Allhelgonakyrkan åt ena hållet, och in mot föreningens gröna gård åt det andra. Planlösningen är genomgående och genomtänkt, och ytorna och kvadratmetrarna nyttjas på bästa sätt. Alla rum är luftiga och lättmöblerade.
Julita
ÄS KVARNTORP 1 - 3

ÄS KVARNTORP 1 - 3

I Julita ligger denna fantastiska idyll Kvarntorp Gård invid brusande Aspån. En enhet som består av flera stora och små hus, varav två är bostadshus och en stor ladugård (fd snickeri), där man har god möjlighet att bedriva verksamhet. Platsen för tankarna till den bästa Astrid Lindgren sagan. På mors dag, den 30 maj, öppnar vi upp för visning. För mer information, kontakta fastighetsmäklare Charlotte Pellas, charlotte.pellas@historiskahem.se
Ekhagen
Ekhagsvägen 6

Ekhagsvägen 6

Välplanerad och trevlig 2:a om 59 kvm i lummiga Ekhagen. Samtliga fönster och balkong vetter mot huset baksida och den intilliggande skogen. Till salu längre fram under våren, välkommen att lämna intresseanmälan.
Midsommarkransen
Radiusbacken 19

Radiusbacken 19

Social ljus funkis femma i etage med vindskaraktär i attraktiva Midsommarkransen.
Bagarmossen
Bergsrådsvägen 48

Bergsrådsvägen 48

Denna ljusa och välplanerade funkistrea ligger högst upp i ett trevligt trevåningshus från 1952 med lugnt och bra läge i Bagarmossen, nära både natur, centrum och tunnelbana. Stort vardagsrum med balkong mot söder, fullt utrustat arbetskök, två bra sovrum, badrum med badkar och tvättmaskin samt mycket bra förvaring. Mycket populär och välskött förening. Visning planeras till sommaren, men tidigare kan vara möjligt. Kontakta mäklaren vid intresse.
Södermalm - Högalid
Lundagatan 40B

Lundagatan 40B

Mysig och mycket välplanerad mini-tvåa i funkiskvarteret Marmorn. Hörnläge på tredje våningen med fina fönster och härlig utsikt mot Kungsholmen. Nyrenoverat badrum, ytsmart arbetskök, ljust och rymligt vardagsrum samt separat sovrum.
Gröndal
Sjöbjörnsvägen 16

Sjöbjörnsvägen 16

I de berömda Stjärnhusen i Gröndal finns här en smart utnyttjad 2,5rok om 58 kvadrat, med gott om ytor för umgänge och välplanerade funktioner. En extra eloge för det vackert renoverade köket där alla de detaljer vi älskar – snedställda köksluckor, snabellås och glasskäppa – är tillvaratagna. Planlösningen ger rymd och optimalt ljusinsläpp och tack vare fönster i tre väderstreck bor du med gott om spännande utsikt över sjön. Med Mälaren utanför knuten är det dessutom läge för både morgon- och kvällsdopp för den hugade, klippor och pärlbandet med båtar som passerar vid inloppet är också en fin bonus. Här är en intressant sommardröm som fungerar året om, dessutom placerad i ett charmigt område som Gröndal.
Gröndal
Sjöbjörnsvägen 8

Sjöbjörnsvägen 8

På andra våningen i ett av de berömda stjärnhusen i Gröndal ligger denna gaveltvåa med balkong och fönster mot träden och vattnet. Den bevarade planlösningen från 1944 med detaljer från ”funkis-eran” gör att lägenheten känns välplanerad och genomtänkt. Öppningen mellan kök och vardagsrum gör det enkelt att vandra genom rummen och tillåter ljusinsläppet att nå långt från fönstren i tre olika väderstreck. Takhöjden på ca. 2,55 m bidrar till att lägenheten upplevs som rymlig och luftig. Belägen i ett lugnt kvarter där den enda rusningen du behöver bry dig om är båttrafiken som skymtas från fönstren.
Midsommarkransen
Fastlagsvägen 57

Fastlagsvägen 57

Många vackra fönsterpartier gör denna lägenhet till något extra. Här bor du i gavelläge med ljusinsläpp från tre väderstreck genom fina originalfönster från tidigt 1940-tal, som alla har sin egen karaktär. Lägenheten har dessutom balkong i ett skyddat läge på gaveln av huset. Träd åt alla håll ger en naturnära känsla. Planlösningen är mycket väldisponerad med ljusa och luftiga rum. Kontakten mellan kök, matrum och vardagsrum är ett perfekt upplägg för långa middagar som övergår i soffhäng. Intill finns ett rymligt och rofyllt sovrum där man vaknar med morgonsol. Dessutom har man ett badrum med egen tvättmaskin samt bra förvaring i bevarade originalgardrober. Dessa välplanerade och sociala kvadrat passar för både paret och för den lilla barnfamiljen. Lägenheten går med enkelhet att bygga om till en yteffektiv trea för den som önskar ytterligare ett sovrum. På denna adress bor man mitt i triangeln Midsommarkransen – Aspudden – Telefonplan och kan i och med det ta del av alla de restauranger, små butiker, parker och allt annat som finns i dessa områden.
Midsommarkransen
Svandammsvägen 41

Svandammsvägen 41

Med en smart planlösning kan man komma långt, speciellt i ett funkishus med byggår 1934. I hjärtat av Midsommarkransen finns en social och intagande tvåa där köket och vardagsrummet sömlöst blir till en trivsam helhet. Här är det härligt att bjuda vänner på gemensam matlagning och middag, för att sedan njuta av en ljummen kväll på den rymliga balkongen och senare i sofforna i det behagliga vardagsrummet. Den generösa takhöjden och det soliga läget ger också ett luftigt och ljust boende med extra charm tack vare utsikten över Midsommarkransens äldsta takåsar, då lägenheten ligger högst upp i huset. Du har det mesta du behöver runt knuten, med caféer och restauranger, den klassiska biografen Tellus och inte minst Svandammsparken nära. Men adressen är eftertraktad då huset ligger på en stillsam återvändsgata – här har du en social oas att kalla hemma.
Telefonplan - Midsommarkransen
Tvingvägen 32

Tvingvägen 32

Barnrikehus - en arkitektsuccé! Vill du bo på välplanerade och ljusa ytor är denna 3:a det perfekta valet. Fönster i tre väderstreck, 2 sovrum , kök med matplats, vardagsrum och badrum med fönster. Beläget högst upp i huset. I detta hem finns även många vackra originaldetaljer bevarade, som bakbord i marmor, överskåp, köksdörr. För mer info Kontakta fastighetsmäklare Marie Holmerson på marie@historiskahem.se
Östermalm
Stureparken 7

Stureparken 7

På den anrika adressen Stureparken 7 förmedlar vi till våren en välplanerad 2:a om 62kvm. Här bor man på entréplan med fönster mot både Stureparken såväl som föreningens mycket välskötta innergård. Från sovrummet leder dubbeldörrar ut mot innergården. Vidare finns i lägenheten öppen spis, generös takhöjd och ett fräscht badrum.
Årsta
Gullmarsvägen 27

Gullmarsvägen 27

Anmäl ert intresse för att höra mer om denna fina trea i ett originellt funkishus nära Gullmarsplan. 72 kvm enligt mätning med balkong och två fina burspråk varav ett i köket som erbjuder en unik 180 graders vy över grannskapet. adam@historiskahem.se
Södermalm - Hornstull
Verkstadsgatan 5

Verkstadsgatan 5

Högt upp i ett välbevarat funkishus på Verkstadsgatan finner du den här nyrenoverade och ytsmarta minitvåan, med socialt vardagsrum och parfönster i söderläge, separat sovrum, fullutrustat kök och stort badrum. Här finner du spegeldörrar, trägolv, lister och takrosetter i original från 1929 och en vacker utsikt från originalfönster i två väderstreck. Ett lugnt, insynsskyddat och tyst, men centralt, boende med alla bekvämligheter och Södermalms kultur- och krogtäta kvarter utanför porten.
Södermalm - Sofo
Erstagatan 16

Erstagatan 16

Bostaden på Erstagatan 16 har verkligen nyttjat sina ytor på bästa sätt. Stora spröjsade fönster förser bostaden med ljus och charm. Här finns idag ett rymligt sovrum, vardagsrum och ytterligare en fin matplats i den före detta sovalkoven – ett vackert blickfång då den ramas in av mörkare väggar. Tillsammans med ett nyrenoverat kök skapas gott om plats för umgänge samtidigt som du enkelt kan dra dig undan för mer vilsamma dagar. Gatan ligger strax nedanför höjden längs med Vitabergsparken vilket resulterar i lugnare kvarter, ändå underbart centralt bara några minuter från Nytorget.
Gröndal
Lustigkullavägen 3

Lustigkullavägen 3

Namnet Lustigkullavägen passar fint in på den familjära bostaden i Gröndal vars utsikt över bergskullen och de grönskande träden ger en vilsam atmosfär, uppskattad av både stora och små. Huset byggdes år 1934 och de rejäla stommarna som omger den öppna planlösningen skapar både karaktär och ett något dramatiskt intryck. Här får bevarad funktionalism samsas sida vid sida med charmen av ett äldre hus, smarta lösningar och vackra detaljer. Den öppna ytan mellan kök och vardagsrum gör matbordet till ett naturligt centrum i lägenheten, precis som man vill ha det, både till vardag och fest! Balkongen ligger strax intill köket, tillräckligt stor för möbler och fikapaus, och kanske en egen köksträdgård med kryddor. Bostaden har ett härligt läge mitt i centrum samtidigt bara ett stenkast från badbrygga och klippor.
Södermalm - Sofia
Åsögatan 173

Åsögatan 173

Generösa sällskapsytor, ett ljust kök med bevarade originalskåp och ett ljuvligt sovrum med sängplats under ett halvmåneformat fönster – denna fina lägenhet på tredje våningen i ett ljusgrönt hus från 1929 är en riktig pärla. Det är ett ljust och stilrent hem med många bevarade originaldetaljer, lika fina idag som för nittio år sedan. Lägenheten har en runtgående planlösning med väldisponerade ytor. En inre hall är ett extrarum som kan disponeras efter behov. Här bor du i en lugn del av SoFo endast ett par kvarter från både Nytorget och Vita Bergen. Här råder mys och hemtrevnad i flexibla och lättmöblerade rum med fina originalfönster i söderläge. Lägenheten har klassiska och bevarade originalgolv, fiskbensparkett i vardagsrum och inre hall samt ljusa furutiljor i kök och sovrum. Förvaringsmöjligheterna är bra i bostaden och dessutom har du ett källarförråd.
Vasastan - Birkastan
Tomtebogatan 26

Tomtebogatan 26

JURIDISK PERSON KAN GODKÄNNAS! Välkommen till en både mysig och välbevarad tvåa på bästa Birkstadsadress. Denna lägenhet på Tomtebogatan ligger i ett vackert och välbevarat jugendhus från förra sekelskiftet. Här bor du med ljusa och välplanerade ytor och rymliga och lättmöblerade rum. I köket finns en fin och renoverad funkisinteriör och gott om plats för bord och stolar, vardagsrummet är ett generöst sällskapsrum och sovrummet är en rofylld oas med balkong som vetter mot en lugn och lummig innergård.
Kungsholmen/Lilla Essingen
Strålgatan 47

Strålgatan 47

Mysig hörntvåa med balkong på Lilla Essingen. Anmäl ditt intresse redan nu eller kontakta erica@historiskahem.se för mer information.
Årsta
Slätbaksvägen 28

Slätbaksvägen 28

Detta är en både trivsam och ytsmart hörnlägenhet med en mycket välkomponerad planlösning, fönster i två väderstreck och balkong i söderläge. Här finns ett välplanerat kök, ett vardagsrum med rymliga sällskapsytor, ett rofyllt sovrum, en hall med fina originalgarderober och badrum med badkar. Rakt igenom råder en fin funkisanda med bevarad originalstil. Som boende på denna adress kan man njuta av en lugn och lummig omgivning med närhet till både Årsta torg och Gamla Enskede, samtidigt som du har nära till kommunikationer och snabbt förflyttar din in till stan, när du vill det.
Gärdet
Rindögatan 15

Rindögatan 15

Välplanerad och fräsch mini 2:a med ett högt läge på våning 7.
Vasastan/Östermalm
Rehnsgatan 12 A

Rehnsgatan 12 A

Centralt i stan nära Jarlaplan, vid en lugn och tyst innergård i ett gårdshus från 1880-talet, ligger denna välplanerade och ljusa tvåa. Här bor du med rum i fil, vackra fönster med djupa speglade nischer och högt i tak, 2,90 meter. Från hallen kommer man först till köket och därefter följer vardagsrum och sovrum med mycket bra garderobsutrymmen. Samtliga ytskikt renoverades häromåret, ny fiskbensparkett lades in och badrummet är nyrenoverat samt utrustat med tvättmaskin. Lägenheten kan potentiellt bli en minitrea där ett kombinerat kök och vardagsrum omges av två sovrum, se alternativ planlösning. På denna adress bor du med promenadavstånd till det mesta och har nära till både pulserande cityliv och gröna oaser. Välkommen!
Kungsholmen
Fridhemsgatan 3

Fridhemsgatan 3

Generös rymd och egensinnigt ljusinsläpp i välplanerad funkistvåa med balkong och öppen spis. Invid Norr Mälarstrand & Rålis. Saluförs efter årsskiftet. Välkomna att föranmäla ert intresse: Oliver@historiskahem.se
Hässelby Södra Villastad
Berghamnsvägen 61D

Berghamnsvägen 61D

Inrymd i en vacker patriciervilla från 1900-talet, bjuder den här fyran på ett lika storslaget som unikt boende med stor tomt och intagande veranda med härlig kvällssol. Här lever den äldre känslan vidare i kakelugn och spegeldörrar, medan de mer moderna inslagen står för smakfull komfort och bekvämlighet. Ett iögonfallande hem med slående takhöjd, i ett välbevarat villaområde med mycket historia, där lugnet och Mälaren blir din granne. Kontakta mäklaren för mer information: erica@historiskahem.se
Gröndal
Maskinistgatan 9

Maskinistgatan 9

FÄRGRIK FUNKISPÄRLA I MYSIGA GRÖNDAL NÄRA TILL VATTEN OCH KOMMUNIKATIONER.
Gröndal
Maskinistgatan 9

Maskinistgatan 9

Oavsett om du har haft en lång dag på jobbet eller varit i farten är det i lugn och ro du vill landa när dagen börjar närma sig kväll. Då är det just hit, till en återvändsgata i trivsamma Gröndal, som du vill komma! Runt hörnet finns Mälarens vatten och energigivande promenadstråk. I kvarteren runt omkring finns allt för en fungerande vardag, och med tvärbanan blir kommunikationerna goda åt alla håll. Denna mysiga bostad utstrålar värme och ombonad med högt i tak och en fantastisk fönsterrad som släpper in lugnet men samtidigt bjuder in till en gripande utsikt. Det är här livet kan börja!
Bromma - Mariehäll
Mariehällsvägen 3

Mariehällsvägen 3

MYSIG GAVELTVÅA MED BALKONG VID GRÖN HÄRLIG GÅRD
Midsommarkransen
Svandammsvägen 10

Svandammsvägen 10

Denna lägenhet i ett ljusgult funkishus i centrala Midsommarkransen är lätt att tycka om. Detta är 31 ljusa och välplanerade kvadrat som både har ett rymligt kök och ett rymligt allrum. Här bor man med stora, fina fönster utan insyn, men med trevlig utsikt mot en lugn och grön innergård. Rummen är lätta att möblera med alla funktioner. Känslan är genuin, i allt ifrån ljusa brädgolv till smådetaljer som fönsterbeslag och nycklar till garderoberna. Läget intill det lilla Skvallertorget i hjärtat av gamla Midsommarkransen kan inte bli bättre. Detta är ett mycket trevligt område med många caféer, restauranger och butiker, dessutom också väldigt nära tunnelbanan.
-->