Type and press Enter.

Kommande

Storlek
Område
Typ
Sortering

Vill du visas här?

Vill du visas som kommande på vår hemsida och samla på dig spekulanter till din försäljning och kanske sälja utanför den öppna marknaden – underhand?

Kommande försäljningar

Vasastan - Birkastan
Karlbergsvägen 72B

Karlbergsvägen 72B

Fantastiska spröjsade fönster, öppen spis och över tre meter i takhöjd - i ett vackert, nationalromantiskt bostadshus längs slutet av paradgatan Karlbergsvägen väntar ett härligt hem med hög mysfaktor. Lägenheten ligger i en av byggnadens pampiga flyglar och har genom detta ovanligheten att ha fönster i fyra väderstreck. Planlösningen är i stort sett ursprunglig och ger dig både salskänsla och mysiga vrår. Ett stort och gästvänligt vardagsrum tronar mitt i hemmet, och omges av ett välplanerat kök och tre sovrum. Lägenheten har också ett badrum med dusch och tvättmaskin samt en separat gästtoalett. Utsikten är omfamnande och grön. Från de flesta fönster ser man ut mot husets parkliknande gård med mycket grönska, flera sittplatser och en fontän – allt detta når du också smidigt från bostaden och känslan är att bo i en stadsträdgård. Läget vid den pampiga slutdelen av Karlbergsvägen är lugnt och rofyllt, med Rörstrandsgatans och övriga områdets rika restaurangutbud på promenadvänligt avstånd.
Södermalm - SoFo
Åsögatan 157

Åsögatan 157

På Åsögatan 157 står ett vackert bostadshus som byggdes 1883. Högst upp i detta hus öppnar vi dörren till en ljus och härlig etagelägenhet i två plan och med en fungerande kakelugn. Lägenhetens första våning är hemmets sällskapsdel, med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här finns även ett mycket charmigt badrum. En rejäl trappa leder upp till övervåningen. Bland snedtak och takbjälkar kan man dra sig tillbaka till ett lugnt och mysigt sovrum, med rymliga ytor där den som vill även kan få plats med skrivbord/hemmakontor. Detta är ett av de äldre husen i kvarteren och också ett riktigt kulturhus där många konstnärer, författare och musiker bott genom åren. Mest känd är troligtvis Stig Dagerman. Föreningens innergård är en underbar plats att hänga på, med en genuin känsla av det gamla Söder och med mycket grönska. Att ha ett fåtal minuter till restaurangkvällar kring Nytorget och dess omgivningar är ytterligare ett stort plus med detta hem. Välkommen!
Högdalen
Sjösabrinken 26

Sjösabrinken 26

Denna fina funkislägenhet ligger i ett klassiskt 1950-talshus centralt i Högdalen. Här bor du i ljusa och södervända rum med en flexibel planlösning och många ursprungliga detaljer bevarade. Ett charmigt gult funkiskök sätter stor prägel på hemmet och är ett härligt rum att laga mat och. Intill köket ligger ett öppet matrum, som även kan göras till sovrum för den som vill. Vardagsrummet är rymligt och ger också möjlighet till att inreda på olika sätt. Här finns lägenhetens balkong, som ligger vänd mot gården och söder, och har sol från morgon till kväll. Lägenheten ligger vid en återvändsgata och har sju dagars fri parkering direkt utanför porten. Hemmakvarteren är rika på såväl kultur som mat- och restaurangutbud och närhet till både Högdalens centrum och till tunnelbanan gör detta till ett mycket smidigt boende. Välkommen!
Kungsholmen
Fridhemsgatan 68

Fridhemsgatan 68

Välkomponerad etta med separat kök, stort vardagsrum och balkong mot innergården. Låg avgift i stabil förening och trevligt läge. Mer bilder och info kommer inom kort. För mer info kontakta mäklaren: erica@historiskahem.se
Midsommarkransen
Oktobergatan 4A

Oktobergatan 4A

I ett över 100 år gammalt hus ligger denna vackra, mysiga hörnetta med fungerande kakelugn och bred utsikt över den inneslutna, grönskande gården. Huset om tre våningar är byggt i halvplan, vilket genererar tysta bostäder och känslan av att du har ett våningsplan för dig själv. Den öppna planlösningen gör att lägenheten upplevs stor och social, extra passande för middagsbjudningar och kanske en och annan dansant fest på de såpskurade plankgolven. Takhöjden och fönstren i två väderstreck bidrar till en luftig atmosfär, och skapar många ljusa timmar även på vintern. Solen reflekteras i husfasaden mittemot och bildar varma utblickar över äppelträden, blomrabatter och annat fint. Här finns flertalet odlingsbäddar som pryder gården, och särskilt om våren kan du njuta av en fantastisk tulpanprakt. Om sommaren väntar Svandammsparken precis utanför porten, och när hösten kommer uppskattas en filmkväll på biograf Tellus som huserar i samma hus. Tunnelbanan ligger endast tre minuters promenad hemifrån, fast som boende på denna adress går det lika bra att cykla dit man ska!
Södermalm
Mariagränd 2

Mariagränd 2

Välkommen till ett stycke kulturhistoria mitt i staden, en charmerande och unik lägenhet med rötter i 1700-talet. Här skapar anorna en speciell atmosfär! De äldsta delarna av huset är daterade till 1726 och byggnaden är blåklassad, den högsta klassificeringen, i Stockholms stads kulturhistoriska klassificering. Adressen är en häftig plats att bo på och uttrycket ”att ha staden för sina fötter” passar aldrig så bra som här.
Vasastan - Birkastan
Rörstrandsgatan 54

Rörstrandsgatan 54

Arkitektritad och silrent renoverad tvåa i vacker jugendfastighet från 1908. Helt insynsfri med tre rum i fil och utsikt ut mot Rörstrandsgatan och vackra Karlbergs Slott. Här återfinns bland annat en kakelugn, plankgolv i original, ca 3m i takhöjd och vackra originalattribut. Lågt belånad och ekonomiskt stabil förening i en välkött fastighet med trevlig innergård. Kommer ut på marknaden inom kort, anmäl intresse redan nu.
Södermalm - Mosebacke
Högbergsgatan 22

Högbergsgatan 22

Ljus och välplanerad funkis med balkong och utsikt mot Katarina kyrka – välkommen till Högbergsgatan 22. Denna lägenhet har en både genomtänkt och flexibel rumslösning som kan disponeras efter behov. Den som behöver stora sällskapsytor kan få det och den som behöver två sovrum kan få det. Här finns också ett välutrustat kök med matplats, som ligger med en halvöppen planlösning med vardagsrummet och balkongen. Balkongen har med sitt söderläge många soltimmar och också fin utsikt mot Katarina kyrka och dess omgivningar. Lägenheten har ett badrum med dusch, egen tvättmaskin och bra förvaring i platsbyggda originalgarderober. På denna adress bor du på en lugn och enkelriktad gata mitt i Katarinas kulturkvarter, omgiven av stillsamma kvarter med vackra hus och miljöer att njuta av, samtidigt som det runt hörnet finns mängder av restauranger och butiker med liv och rörelse.
Södermalm - SoFo
Katarina Bangata 55

Katarina Bangata 55

Välkommen till ett härligt och levande hem på tredje våningen, med utsikt över Katarina Bangatas kastanjeallé och Lilla Blecktornsparken. Detta är 72 ljusa och luftiga kvadrat i genomgående planlösning med stora och spröjsade fönster mot både gård och gata. Vardagsrummet vetter mot sydväst och gatusidan och allén utanför, och sovrummet och köket är placerade in mot kvarterets innergård i ett lugnt läge med morgonsol. I mitten av bostaden finns en stor inre hall som är en perfekt plats för hemmakontoret, men också ger möjlighet till andra inredningslösningar, allt efter behov. Planlösningen är flexibel och har många roliga vinklar och ytor som bland annat kan nyttjas till förvaring. Därtill finns ett nyrenoverat badrum och en minitvättstuga inredd i en klädkammare. Sommartid är Lilla Blecktornsparken och restaurang Bleck din egen bakficka och det är också nära till Vitabergsparken och Nytorget. Lugnet, grönskan och de mysiga omgivande kvarteren ihop med tillgängligheten till restauranger, caféer och barer är en suverän mix att bo mitt i.
Hässelby Södra Villastad
Småstuguvägen 12

Småstuguvägen 12

På en familjär gata i Hässelby ligger denna fina 1960-talsvilla med skyddad privat entrésida, och stora fönster, balkong och uteplats som öppnar upp mot kvällssolen och trädgården på baksidan. Här sprids dofter av rosor, lavendel och planteringar om sommaren. Huset ligger perfekt med direkt tillgång till Riddersviksparken via en grind i trädgårdsplanket. Den genomtänkta planlösningen bidrar till trevligt disponerade ytor, också dessa i privat och öppet samförstånd, där långa middagsbjudningar får äga rum i det kombinerade köket och vardagsrummet med öppen spis, medan sovrummen ligger vilsamt placerade en våning upp. På Småstuguvägen bor ni med utsikt över park och villagata. De rappade husen ringlar som en vacker vit mur mitt i grönskan, helt exklusivt för den här delen av Hässelby. Kvarteret angränsar till en fin herrgård och en lummig park med milslånga skogsvägar för utflykter, och ett par minuters promenad hemifrån väntar bad vid den gamla ångbåtsbryggan.
Södermalm - Mosebacke
Svartensgatan

Svartensgatan

Högst upp vid Mosebacke Torg ligger denna vindsvåning med fantastisk utsikt, fungerande eldstad och balkong. Det vackra huset är byggt 1914 och har ett starkt framträdande mittparti på huvudfasaden, likt en slottsgavel där den når högt över takåsarna. Här, i självaste frontespisen, ligger lägenhetens största sovrum med takhöjd upp till nock och småspröjsade fönster ut mot torget. Bostaden har en alldeles särskild atmosfär, både huslig och hemtrevlig med såpade trägolv och utblickar mot solen, samtidigt extravagant när ljuset strålar in från söder och himlen. Våningen består av tre sovrum och öppna sociala ytor. Eldstaden har placerats i mitten av hemmet och sprider värme inifrån. Balkongen är i sin tur placerad i söderläge och vetter över innergården. Till detta hör ett renoverat spa-badrum och ett vindsförråd i anslutning till köket om ca 25 kvm. Här lever du både ostört och tillgängligt. Mosebacke torg är en lugn oas omringad av fint bevarade hus och sluttande kullerstensgator. Extra mysigt blir torget om sommaren när fontänen är igång och caféet öppnar upp, med tillhörande franska utemöbler där gästerna avnjuter en kaffe eller kanske läser en bok. På eftermiddagen kan man ta ett glas på Mosebacketerassen eller gå upp till Södra teaterns champagnebar med Stockholms bästa utsikt.
Vasastan - Norrmalm
Tegnérgatan 48

Tegnérgatan 48

Myset sitter i väggarna i detta charmiga hem, fyllt av vinklar, vrår och gamla detaljer. Här bor man med en pampig takhöjd, stora spröjsade fönster, stuckaturer, listverk och en fullt fungerande kakelugn. Planlösningen är genomgående med alla fönster utom ett mot gården. Kök, matplats och vardagsrum ligger i hemmets mitt, med ett sovrum på var sida. Hallen är ovanligt stor, och har även den ett fönster. Det ger möjlighet att bygga ytterligare ett rum för den som så önskar. Utöver den vanliga entrén har lägenheten även en köksingång, som leder till innergården, med utemöbler, grill och lekytor för de små. Gården blir som en förlängning av bostaden och gör det enkelt att förflytta sig ut och in. Som boende på denna adress har man lyxen att bo centralt i stan, men ändå lugnt och tyst. Utgångsläget för att nå olika delar av staden är idealiskt, man omges av både parker och vatten och restaurangutbudet frestar med ett stort utbud. Här är det både roligt och praktiskt att bo!
Södermalm - Högalid
Långholmsgatan 7A

Långholmsgatan 7A

Högst upp i huset mellan två innergårdar ligger den här ljusa och sociala trerummaren. Kök och vardagsrum bjuder med sin öppna planlösning in till socialt umgänge och två mysiga sovrum har utsikt över taken och gårdarna runtomkring. Samtliga ytskikt och köket renoverades 2021 och färgskalan är harmonisk. Lägenheten har en genomgående planlösning och alla fönster mot gårdarna, med tidigare bygglov för balkonger i två olika väderstreck. Läget högt upp i ett gårdshus är lugnt och tyst, och det är lätt att glömma bort att du befinner dig mitt i Hornstull, men stadspulsen finns nära, precis när du vill ha den.
Midsommarkransen
Radiusbacken 19

Radiusbacken 19

Social ljus funkis femma i etage med vindskaraktär i attraktiva Midsommarkransen.
Hammarbyhöjden
Finn Malmgrens väg 15

Finn Malmgrens väg 15

Den här fantastiska gaveltrean har attribut utöver det vanliga! Förutom en vacker inramning, klassiska originaldetaljer och ett topprenoverat kök, finns här både en balkong och en stor terrass, samt en fungerande öppen spis som värmer om vintern. Bostaden har en tilltalande planlösning och ett stort ljusinsläpp från fönster i de tre väderstrecken öst, syd och väst, vilket tillåter solen att vandra genom rummen under dagens gång. Du lever med grönskande utblickar och minimal insyn. Att ha djupa skogar och badsjöar lika nära som stadens puls gör livet på denna adress kvalitativt. På cykel tar du dig till Södermalm på 7-8 minuter, och lika snabbt når du Nackareservatet för promenader, svamp- och bärplockning. Torget bidrar till en lokal, mysig stämning, på senare år har en uppsjö nya restauranger och caféer öppnat i kvarteret. Hammarbyhöjdens tunnelbana ligger tvärs över torget, som tar dig till city på 11 minuter, och promenerar till konserter i Globen gör du på en kvart!
Vasastan - Vanadis
Västeråsgatan 9

Västeråsgatan 9

VIDA VYER PÅ VÄSTERÅSGATAN – LJUS OCH OSTÖRD 1920-TALSTREA MED BALKONG I HÖGT LÄGE. Ostört och insynsfritt och med Karlsson på taket-utsikt över Vasastans takåsar och gårdar – välkommen till vackra Västeråsgatan 9 och denna ljusa och luftiga trea på fjärde våningen! 1920-tal möter 2020-tal på allra bästa sätt i detta hem. Lägenheten är nyligen genomgående renoverad och hänsyn till originaldetaljer och ursprunglig stil har tagits, samtidigt som bostaden moderniserats och uppdaterats med all bekvämlighet på plats. Planlösningen är genomgående, med ett välutrustat kök i öppen planlösning med vardagsrummet på den ena sidan och två rymliga sovrum samt balkongen mot en lugn och lummig innergård i söderläge. Där emellan finns en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter samt ett stort och lyxigt badrum med badkar och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Västeråsgatan är lugn och ostörd från trafik. Föreningen har en egen oas i sin lummiga och mysiga innergård där utemöbler och grillar ramas in av blomrabatter, buskar och träd. Hemmakvarteren ger dig både många trevliga restauranger, barer och krogar och närhet till grönskan i Hagaparken. En motionsrunda och ett morgondopp kan inleda dagen och en middag och en barrunda kan avsluta den, alltsammans bekvämt nära.
Vasastan - Odenplan
Hagagatan 14

Hagagatan 14

Vacker och praktfull trea i Jugend-fastighet från 1905. Här Erbjuds stora och luftiga rum, med genomgående planlösning och ljusflöde från två håll. Bostaden karaktäriseras av sin tilltagna takhöjd över 3m, vackra plankgolv, planlösning i original, takstuckatur, höga golvsocklar och pampiga fönsterpartier. Balkong in mot gård i lugnt läge, som får en att glömma bort att man trots allt bor med två minuter gång till Odenplan. Här flyttar du in till en bostad med mycket bevarade original och anda från förra seklet, där mycket står orört och redo att piffas upp för den som önskar.
Södermalm - Mosebacke
Mosebacke torg 14 A

Mosebacke torg 14 A

En varsamt renoverad och välbevarad tvåa på 41 med dubbla kakelugnar på ett av Stockholms mest eftertraktade lägen. För mer info kontakta bjorn@historiskahem.se eller ring 0723-733 555.
Södermalm
Krukmakargatan 27

Krukmakargatan 27

Snart bjuder vi in till denna fina och charmiga enrummare på omtyckta Krukmakargatan! Med tillgång till Mariatorgets puls, Skinnarviksbergets vyer och Årstavikens vatten, bor du i trivsamma kvarter som erbjuder det där dynamiska vardagslivet som hör Södermalm till. Här finns ett nyrenoverat, yteffektivt kök och ett snyggt platsbyggt sovloft som smälter samman med rummet tack vare takhöjden. Särskilt för denna bostad är det vackra burspråket som utlovar mysiga utblickar över gatan. En alldeles egen plats som möjliggör både umgänge och avkoppling efter behag. I området finns trevliga kvartersrestauranger vilket gör att du aldrig har långt hem efter en kväll med god mat på stan. Kommunikationerna är likaså ypperliga med Zinkensdamm och Mariatorgets tunnelbanestationer, samt linjebuss 4 strax utanför porten.
Dalsland
Norra Eke Tunet

Norra Eke Tunet

På en hög kulle mitt bland bördig åkermark och djupa skogsdalar står denna fina faluröda villa från 1928, byggd i två plan med flertalet kakelugnar, glasveranda och farstukvist. Den milsvida utsikten ger en 360 graders vy över omgivningarna och dess två sjöar, liksom över de närmsta trädgårdsrabatterna och den lilla dammen. Här hörs endast vindens vinande och trädkronornas rasslande, och solens strålar vandrar lätt över skogens mjuka hjässa - ett vackert ljusspel att beskåda genom årstiderna direkt från köksfönstret. Rummen är fyllda med originaldetaljer som bidrar till dess charmiga uttryck, samtidigt som huset är rustat för en bärkraftig och medveten framtid. Låga driftskostnader tack vare solcellspanel - denna hållbara villaidyll ligger i landets västliga trakter, stillsamt och rofyllt placerad mitt i skogen, med betande kossor som närmsta grannar under sommaren. Glittrande sjöar lockar till bad och mysiga promenader. Vi befinner oss strax intill Vänern i Bengtsfors Kommun, som präglas av sin långa tradition inom konst och hantverk då här bor och verkar ett stort antal konstnärer och konsthantverkare, vilket resulterar i flertalet konstevenemang och utställningar. Bengtsfors är även känt för sin natur och möjlighet till ett rikt friluftsliv på land såväl som på vatten, med aktiviteter såsom fiske, bad, vandring, cykling och paddling. Närmsta samhälle ligger dock i angränsande Dals-Eds kommun. Ni bor ca två timmars bilfärd från Göteborg, och fem timmars bilfärd från Stockholm. Närmsta järnvägsstationer finns i Dals-Eds (3 mil), Åmåls (3 mil) och Melleruds (5 mil) kommuner. Från dessa stationer kan ni sedan snabbt ta er vidare till storstadsregioner såsom Göteborg, Trollhättan, Karlstad, Stockholm och Oslo. I Bäckefors, i södra delen av kommunen, ligger även en av Dalslands största knytpunkter för busstrafik.
Kungsholmen
Creutzgatan 13

Creutzgatan 13

Detta kan vara en av kvarterets kanske finaste lägenheter, med mycket originalcharm och hemtrevnad på en yteffektiv yta. Det nyrenoverat köket med detaljer i marmor passar väl ihop med knarriga ljusa brädgolv, ljuva färgval och en bevarad takrosett. Sovrummet ligger avskilt i det gamla köket, och nås via en dörr med spröjsat glas. Vädringsbalkongerna vetter ut mot den inneslutna grönskande gården, mysiga för både frukost och fika. Som boende tillhör du en av Stockholms största och äldsta bostadsrättsföreningar med välskötta och bevarade hus intill lugna Thorildsplan. I området finner du en lugn stadsmiljö med närhet både till Fridhemsplan för rörelse och shoppingstråk, och livfulla Hornsbergs strand med flertalet restauranger samt klipporna och vattnet vid Fredhäll och Kristineberg. På gångavstånd ligger Lindhagens galleria med Ica Maxi, Systembolag, och ett par minuter bort hittar du även Friskis och Svettis. Tunnelbanans gröna linje ligger 150 meter bort, och bussar går till Sickla via Söder och även till Nacka. Anmäl ditt intresse redan nu till erica@historiskahem.se
Kungsholmen
Kungsholmsgatan 52

Kungsholmsgatan 52

Varmt välkomna att förhandsanmäla intresse för denna mysiga bostad med balkong mot innergården.
Midsommarkransen
Valsbergs gränd 7

Valsbergs gränd 7

Välkommen till lilla Valsbergs gränd i Midsommarkransen och en ljus och mysig lägenhet med ett högt och härligt läge på en bergsknalle. Här bor du med ett rymligt kök med plats för matbord och ett generöst allrum med härligt ljusinsläpp från hörnfönster. Den omgivande gården är en stor tillgång, med två uteplatser samt grill, som är perfekta när man vill bjuda många på kalas. En ytterligare fördel är det att ha endast 2-3 minuters väg till tunnelbanan, vilket gör det smidigt att ta sig hem och i väg.
Södermalm - Hornstull
Verkstadsgatan 5

Verkstadsgatan 5

Välkommen till 46 kvm ljus, luftig och välplanerad charm på Verkstadsgatan i Hornstull! Denna lägenhet ligger i ett pampigt hus uppfört i skiftet mellan 1920-tal och 1930-tal och är ett både socialt och mysigt hem att trivas i. Planlösningen ger en möjlighet både till socialt umgänge och till att kunna stänga om sig. Via hallen välkomnas du in i ett tvådelat sällskapsrum med kök och vardagsrum och rymliga ytor för stort matbord och soffgrupp. Sovrummet ligger intill och har gott om plats för dubbelsäng och ytterligare möbler. Lägenheten har dessutom bra förvaring i inbyggda klädkammare samt ett fint badrum med dusch och tvättmaskin. På denna adress bor du mitt i Hornstull, i kvarter som är händelserika och levande, men på en gata med lugn småstadskaraktär, där vatten och grönska finns nära inpå.
Södermalm
Kocksgatan 55

Kocksgatan 55

Öppen, ljus och social, med en planlösning som är optimal – välkommen till 39 smarta kvadrat i SoFo! I denna fina funkistvåa bor du med stora fönster i söderläge, ett rymligt och gästvänligt kök och vardagsrum samt ett mysigt och inglasat sovrum, alltsammans i en lugn och sober färgskala. Läget på Kocksgatan är tyst och lugnt trots mitt i smeten. Här är det bara att flytta in och njuta av ett snyggt hem, en trevlig förening, en välskött innergård och kvarterens stora utbud av restauranger, barer, caféer och butiker.
Hägerstensåsen
Lotterivägen 5

Lotterivägen 5

Lotterivägen är en liten och lugn gata precis bakom allt gemytligt liv på Riksdalertorget och längs Sparbanksvägen. Det gör det här till ett idealiskt boende både för den som vill ha lummigt lugn eller folk och rörelse. Högst upp i ett av husen hittas en ovanligt välplanerad trea med generöst ljusinsläpp från de båda väderstrecken norr och söder. Lägenheten har flera originaldetaljer från byggåret som fått sällskap av smakfulla restaureringar som framhäver charmen och funkiskänslan. I anslutning till vardagsrummet hittar du balkongen, som med sitt strålande soliga läge blickar ut mot den lummiga innergården. Gårdens ståtliga och väldoftande tallar bidrar med minimal insyn, och mysiga promenadstråk leder dig bort till Vinterviken med badklippor, bryggor, Hägerstens hamn, kolonilotter och restauranger. Kvarteren på åsen erbjuder även fantastisk utsikt över takåsar, vatten och natur under kvällspromenaden.
Aspudden/Kransen
Nyårsvägen 12

Nyårsvägen 12

På Nyårsvägen finns en familjär anda där grannar njuter av den gemensamma gården och föreningens växthus i varandras sällskap. Känslan smittar av sig på besökaren, här är det lätt att känna sig som hemma! Denna mysiga bostad ligger på gaveln, med fungerande öppen spis och balkong i västläge, med tillhörande kvällssol som vandrar över växthusets skatter och sedan rakt in i lägenheten. De vajande tallarna går att se från köks- och sovrumsfönstret, och utsikten över träden skapar fina, naturnära tavlor åt hemmets alla rum. Husets placering uppe på en höjd gör området lite exklusivt och privat, samtidigt centralt mitt emellan Telefonplan och Aspudden, extra smidigt då ni kan välja på två tunnelbanelinjer när ni vill ta er in och ut från stan.
Fjäll
Grisslehamnsvägen 350

Grisslehamnsvägen 350

Inom några veckor har vi äran att få presentera en mycket representativ fastighet på Väddö i Norrtälje kommun. Villa Fjällbo (urspr. Fjällbacka) uppfördes vid sekelskiftet som en sommarkoloni för barn och har under åren även fungerat som en kursgård. Nuvarande ägare har haft huset som permanentboende i 13 år och är nu redo att finna en ny ägare till fastigheten. Det är en imponerande villa med en taxerad area om 284 kvm samt 14 rum och kök. Tomten mäter nästan upp 8.000 kvm med ett eget bastuhus och förrådshus. Invid husen är det en ordnad trädgårdstomt medan resten av fastigheten är lummig och fin skog med höjdskillnader och egna svampställen. Huset har utsikt mot Väddöviken och Trästabron samt inga direkta grannar i angränsning. Möjligheterna är många med detta fina historiska hus - hoppas vi ses på visning vilken preliminärt kommer arrangeras mot slutet av februari. Anmäl ert intresse via formuläret, vid direkta frågor får ni gärna kontakta mäklaren utanför formuläret.
Södermalm
Skaraborgsgatan 8

Skaraborgsgatan 8

Välkommen lilla lugna Skaraborgsgatan och till en fantastisk fyrarummare i en spännande 1800-talsbyggnad. Här bor du med 3,10 meter i takhöjd, rum i fil, pampiga pardörrar, ljusa brädgolv, en vacker kakelugn och Söders kanske mysigaste altan! Lägenheten helrenoverades 2013–2014 inklusive nytt kök och badrum. Interiören är klassisk, beständig och i mycket gott skick.
Vasastan - Röda bergen
Rödabergsgatan 5

Rödabergsgatan 5

Högst upp i huset i mysiga Rödabergen hittas denna charmiga och otroligt välplanerade enrummare. Utsikten från tredje våningen över takåsar och himmel ger en öppen fri känsla, likväl som insynsskydd. Nedanför växer sig kastanjeträden stora och bildar lummiga rader i allén. I dessa kvarter slingrar sig gatorna fritt och grönskan är ständigt närvarande, en harmonisk småstadsidyll mitt i staden. Uppe i lägenheten tillåts ljuset stråla in över plankgolven i original med synliga furutiljor. Den genomgående planlösningen skapar tillsammans med takhöjden en finfin plats åt vackra interiöra ting liksom för gäster som tittar förbi på ett glas. Föreningens soliga vädringsbalkonger och grönskande innergård väntar i sin tur på sommarens långsamma dagar. Närheten till buss, tunnelbana och pendeltåg gör området tillgängligt, tillsammans med Vasastans breda utbud av matbutiker, motionsslingor, restauranger, krogar och caféer.
Strängnäs
Marby gård 1

Marby gård 1

Välkommen till Marby och en vacker trädgårdsmästarbostad omgiven av lummig grönska, fält och ängar. En pampig järngrind lotsar in till en vacker trädgård, med blomsterrabatter, äppelträd, bärbuskar och grönsaksland. Mitt i all växtlighet leder en liten trappa in till det gula huset som är i två våningar. Husets entréplan har generösa umgängesytor i flera rum samt en praktisk tvättavdelning och möjlighet till kontor/bibliotek. En trappa upp finns bland annat fyra sovrum. De tjocka stenväggarna, de breda golvtiljorna och ett stort antal eldstäder skapar stämning och atmosfär. Huset är välskött och kärleksfullt omhändertaget. Driftskostnaderna är låga tack vare egna solpaneler på taket (gav 16 000 kWh under 2022). Marby ligger mitt i Mälaren, på en stor halvö, med Strängnäs som närmaste större ort. Läget är naturskönt, lantligt, lugnt och själfullt med utsikt över åkrar och ängar och alltid nära till vatten, bad och båtliv.
Hammarbyhöjden
Lidköpingsvägen 45

Lidköpingsvägen 45

Välkommen till Hammarbyhöjden och en helt ljuvlig funkistrea med balkong. Detta är ett hem i gott skick, nyligen helt och stilsäkert renoverat, modernt men också tidlöst och i bevarad funkisanda, med kulörer och material i harmoni med naturen utanför. Atmosfären är hemtrevlig, genuin och mysig, med mycket karaktär och personlighet. Tack vare en genomgående och runtgående planlösning är rörelseytorna fria, rummen känns luftiga och ljuset har spelrum från alla håll. Här bor man med ett fullt utrustat kök med originalskåp bevarade, ett stort och luftigt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord, balkong, två sovrum och ett badrum med badkar. Träd och grönska ses från alla fönster, ekorrar, harar och rådjur hälsar dagligen på ute på gården och man vaknar till fåglars kvitter. Hammarbyhöjden ger dig den perfekta mixen av närhet till både naturen och staden, och på denna adress bor man precis mitt emellan Nackareservatet och Södermalm.
Hammarbyhöjden
Mariestadsvägen 29

Mariestadsvägen 29

Precis vid skogsbrynet, med Nackareservatet utanför fönstret, ligger denna lägenhet om tre rum och kök. Detta hem har en idealisk planlösning för den lilla familjen med ett lugnt och tyst suterrängläge invid skogen. Här finns ett nyligen renoverat kök med matplats för minst fyra personer, två fullstora sovrum, ett badrum med både badkar och tvättmaskin samt ett socialt vardagsrum. I hallen får man plats med en enkel- eller dubbelvagn och läget på första våningen gör att man slipper bära tungt i många trappor. Lägenheten har nyligen renoverade rum i naturfärger och material som går i harmoni med den grönskande utsikten. Träden som står intill huset skapar vackra, gröna vyer att längta hem till. Med den omedelbara närheten till Nackareservatet och Hammarbybacken så är lägenheten faktiskt ”ski in, ski out” under vinterhalvåret, där såväl längd- som slalomskidor kan tas på direkt utanför porten! Populära Sickla köpkvarter är dessutom bara en tio minuters promenad bort förbi Hammarbyhöjdens prunkande kolonilottsområde.
Södermalm
Wollmar yxkullsgatan 52B

Wollmar yxkullsgatan 52B

Med balkong rakt ut över grönskan bor du här med stillsamma vyer trots det centrala läget på Wollmar Yxkullsgatan. Lägenheten disponeras idag som en minitvåa, bestående av ett kombinerat kök och vardagsrum, och ett fint sovrum som skärmas av tack vare en snygg industrivägg i glas. Här får allt plats! Ett kök som gärna möbleras med ett generöst bord fullt av middagsgäster, och likaså en vardagsrumshörna att röra sig mot när det vankas efterrätt. De stora originalfönstren med utsikt åt två väderstreck bidrar till en luftig, öppen hemmamiljö med minimal insyn. Tillgången till Mariatorgets puls, Skinnarviksbergets vyer och Årstavikens vatten, skapar trivsamma kvarter som erbjuder det där dynamiska vardagslivet som hör Södermalm till. I området finns trevliga kvartersrestauranger vilket gör att du aldrig har långt hem efter en kväll på stan. Kommunikationerna är likaså ypperliga med Zinkensdamm och Mariatorgets tunnelbanestationer, samt linjebuss 4 strax runt hörnet från porten.
BAGARMOSSEN
Bergsrådsvägen 48

Bergsrådsvägen 48

Denna ljusa och välplanerade funkistrea ligger högst upp i ett trevligt trevåningshus från 1952 med lugnt och bra läge i Bagarmossen, nära både natur, centrum och tunnelbana. Stort vardagsrum med balkong mot söder, fullt utrustat arbetskök, två bra sovrum, badrum med badkar och tvättmaskin samt mycket bra förvaring. Mycket populär och välskött förening. Kontakta mäklaren vid intresse.
Södermalm
Marmorgatan 11

Marmorgatan 11

På våningsplan 14 av 17 möjliga, bor du här med den bästa ut av utsikter. Västerläget ger dig en explicit tillgång till kvällssolen, med tillhörande 180-gradersvy från Stadshuset till Årstaviken från balkongen. De ljust rosa väggarna och taket smälter samman med himlen, som färgas varm av solnedgången varje kväll. Här uppe är Stockholmsnatten din, en frihetskänsla som skapas tack vare den skyddade, privata placeringen uppe på berget, samtidigt som du bor tillgängligt med Skanstull och Hornstull i vardera riktning. De lummiga omgivningarna, Tantolunden och vattnet i viken, ger en rofylld atmosfär. Här kan du ta cykeln ner till Årstaviken före jobbet och bada vid en brygga innan resten av staden vaknat.
Kungsholmen - Norr Mälarstrand
Pontonjärgatan 33

Pontonjärgatan 33

Utsikt rakt ner mot Riddarfjärden från stora fönster och en södervänd balkong! Denna lägenhet ligger på fjärde våningen i ett funkishus strax ovanför Norr Mälarstrand och har fantastisk utsikt över vattnet och vidare mot Västerbron och Långholmen. Det höga och öppna läget gör detta till ett ljust och soligt hem. Rummen knyts samman av enhetliga kulör- och materialval och är genomgående renoverade under senare år. Planlösningen är den bästa tänkbara, med sällskapsrummen i kök och vardagsrum i fil mot söder och vattnet, och sovrummet i motsatt riktning, i svalt norrläge. Lägenheten har också ett badrum med dusch och tvättmaskin samt goda förvaringsmöjligheter. Pontonjärgatan är en lugn bostadsgata som har ett fördelaktigt läge på nedre Kungsholmen, är omgiven av många trevliga kvartersrestauranger och har Fridhemsplans utbud endast ett par minuter hemifrån. Här är det både smidigt och roligt att bo!
Bromma - Norra Ängby
Bällstavägen 249

Bällstavägen 249

Välkommen till denna mysiga Ängbyvilla, med charm och atmosfär, många olika rum och en lummig och skyddad trädgård. Ett genuint och hemtrevligt hem, lätt att genast tycka om, med goda utrymmen för familjeliv och för gäster. En vacker glasveranda med anslutande hall välkomnar in i huset, som är i två våningar plus inredd källare. Entrévåningen är sällskapsvåningen, med ett rymligt kök och vardagsrum, medan övervåningen är den mer privata delen med tre sovrum samt badrum. I källarvåningen finns också två rum plus badrum med tvättmaskin och torktumlare. Den omgivande tomten är inhägnad och trygg för barn. Trädgården är södervänd, lummig, gammal och uppvuxen, här finns bland annat äppelträd, körsbärsträd och bärbuskar samt gräsmatta och två stora uteplatser. Läget för en barnfamilj är idealiskt, med det lokala familjeparadiset Björklunds hage bara någon minut hemifrån, och med närhet till ett stort antal skolor, förskolor och fritidsaktiviteter.
Tunaby
Tunaby 26

Tunaby 26

Det gamla skolhuset i lantidyllen Tunaby, cirka 3,5 mil från Uppsala, är en mycket välbevarad dröm från det tidiga sekelskiftet. Sagolik patina och stora utrymmen ger ett pampigt men charmigt boende fördelat på 8 rum och kök. Då övervåningen har kök och badrum med eget trapphus möjliggörs ett tvåfamiljsboende och/eller separat uthyrning. Modern vattenburen uppvärmning via bergvärme, kompletterat av 5 st eldstäder varav två är vedspisar. Fin och böljande trädgårdstomt, med utsikt över åkrar och natur, med bl.a. ett 1950-talsgarage och vedbod. Planerad försäljning till senvåren/sommaren 2023. Vänligen anmäl ert intresse via formuläret. Har ni direkta frågor, kontakta ansvarig mäklare via mejl eller telefon!

John Ericssonsgatan 6

Just nu förbereds presentationen av den ultimata minitvåan i Markeliushuset. 34 kvadrat fördelat på två rum och kök med balkong i sydvästläge och utsikt över Riddarfjärdens vatten. Sven Markelius ritade huset 1934 med visionen om ett kollektivhus, där de boende kunde få hjälp med barnpassning, tvätt och matlagning. Än idag, snart 100 år senare, har huset kvar fungerande mathissar med möjlighet att beställa upp nypressad apelsinjuice och croissanter från det franska bageriet Petite France. Kontakta mäklaren för mer information om försäljningen: erica@historiskahem.se // 073-261 50 12
LIDINGÖ
Ekorrvägen 14

Ekorrvägen 14

Inom kort presenterar vi detta välplanerade 1960- tals radhus med hörntomt på Ekorrvägen. Huset är ritat av arkitekt Ernst Grönwall som bl a ritade både biograf Draken och Esplanad. Stora vackra fönsterpartier skänker ett härligt ljus utan att skapa för mycket insyn. Hemmet erbjuder stora sociala ytor med elstäder, flertalet sovrum och två badrum. Huset har flera uteplatser, garage och en perfekt, lagom stor tomt. Här är tyst och lugnt med närhet till affärer och kommunikationer. Vi är under produktion... Anmäl ditt intresse så återkommer jag med mer information när det är klart!
Kärrtorp
Fyrskeppsvägen 48

Fyrskeppsvägen 48

På Fyrskeppsvägen ligger en stilig och nyrenoverad 1950-talslägenhet med balkong och en lite extra grann glasvägg mellan vardagsrum och matsal. Glaspartiet utmärker bostaden och skapar ett fantastiskt ljusflöde från burspråket, och bort till balkongen som väntar på andra sidan rummet. Den södervända balkongen ger ytterligare känslan av förlängning, ljus och rymd. En sammansvetsad yta, perfekt för bjudningar med flertalet gäster. Till detta hör också ett privat sovrum, kök och ett vackert renoverat badrum. Utanför hittas en fin och lummig innergård med prunkande körsbärsträd. Här umgås gärna grannfamiljerna och föreningen har dessutom flera gårdskatter vilket bidrar till den gemytliga stämningen. Mot balkongsidan växer en mindre skog som skänker lugn och tystnad. Här hänger vissa upp hängmattor inför sommarens romanläsningar, och barnen har en trädkoja i skogen. Kommunikationerna är utmärkta med inte mindre än tre tunnelbanestationer i direkt närhet, med cirka tio minuters promenad vardera till Sandsborg, Blåsut och Kärrtorp. Och därifrån tar du dig inom ett par minuter till Södermalm och vidare in mot city.
VASASTAN
Roslagsgatan 58

Roslagsgatan 58

Arkitektritat och i toppskick! Den gamla bilverkstaden i Vasastan är numera en kreativ storstadsvåning i två plan med Vanadislundens mysiga kvarter strax utanför. Huvudentrén, där man förr rullade in med bilen, är återskapad och binder enkelt samman ute och inne. När den inglasade garageporten dras åt sidan möjliggörs en öppen och inbjudande atmosfär som påminner om en trevlig uteservering mitt på trottoaren. På baksidan väntar i sin tur den stora privata uteplatsen där du sitter ostört, omgiven av grönska och med solen som sällskap till efter lunch. Ett hem med lika mycket wow-faktor exteriört som interiört. Den rejäla takhöjden över 3,5m, platsbyggda köket i solid ek, originalgolvet i terrazzo samt trappan i betong som leder upp till övervåningens sovrum med en suite, gör hemmet vilsamt och samtidigt vibrerande vackert. Grönområden liksom trevliga restauranger och krogar hittas i området, och i Brunnsviken går det bra att ta ett kvällsdopp om sommaren.
Bandhagen
Rockelstavägen 30

Rockelstavägen 30

På Rockelstavägen 30 väntar en mycket speciell och fin lägenhet med egen uteplats. Den gamla skolan har idag byggts om till mysiga familjebostäder med ordentlig rymd som skapar wow-reaktioner direkt när du kliver in. Med en sluttande hög takhöjd om nästan 4 meter meter bor du här med ett konstant ljus som flödar in från flertalet riktningar. Så mycket som fyra stora fönster i fil, samt fönster närmast taket, tillåter solen stråla in och bidra till den ljusa, öppna och sociala atmosfären. Lägenheten genomgick en allomfattande renovering år 2019 då man med hjälp av en prisbelönt arkitekt skapade en ny planlösning som nyttjar bostadens volymiösa karaktär, där kök och vardagsrum får breda ut sig och bjuda in till umgänge med familj och vänner. De tre sovrummen är snyggt integrerade i den stora salen, och två har försetts med loft. Det massiva furugolvet är genomgående i hela lägenheten och binder samman rummen. Uteplatsen ger rejält med radhuskänsla, tillsammans med den egna ingången, brevlådan och parkeringsplatsen på uppfarten. Här bor ni i barnvänliga kvarter med cykelvägar och begränsad trafik, samt mycket nära skolor, parker, Högdalens Centrum och tunnelbanan.
Ekhagen
Ekhagsvägen 5

Ekhagsvägen 5

Här bor man på våning två av tre med ljusinsläpp från tre väderstreck. Lägenheten har en fungerande öppen spis, genomgående luftig känsla samt en balkong som man når från vardagsrummet. Föreningen är utomordentligt välskött samt skuldfri.
Ekhagen
Ekhagsvägen 12

Ekhagsvägen 12

3,5 rum fördelade på 105 kvm högst upp i huset med balkong och fönster i två väderstreck. Här bor man med strålande sjöutsikt och fungerande öppen spis i en välskött brf.
Vasastan - Odenplan
Hagagatan 16

Hagagatan 16

Om du promenerar någon minut in på fina Hagagatan når du snart port 16 och det sekelskifteshus som gömmer denna bostad. Högst upp i huset, med ljusa rum, fönster i fil och fri sikt över himlen och innergårdens takåsar skapas en fantastisk känsla av rymd. Rummen bjuder in till samvaro med vänner. Middagen intas med fördel i det gemensamma vardagsrummet och matsalen, samtidigt tycks köket vara platsen där många dröjer sig kvar, gärna lagar mat tillsammans och umgås kring den lilla köksön. Härifrån når du också balkongen, perfekt för den där fördrinken eller den första morgonkoppen. Lägenheten är ordentligt social, och samtidigt vilsam med sitt privata läge och närhet till de mysiga stadsparkerna Vasaparken och Hagaparken/Brunnsviken. De strosvänliga kvarteren erbjuder även bagerier, caféer, restauranger och butiker inom räckhåll, och Odenplans tunnelbana och busstorg som närmsta station endast 3 minuter hemifrån.
Södermalm - SoFo
Folkungagatan 82

Folkungagatan 82

Folkungagatan markerar populära SOFO:s avslut och de historiska Katarinakvarterens början. På Folkungagatans mitt, i gränsdragningen mellan trendigt och klassiskt, ligger denna vackra sekelskifteslägenhet med en överensstämmande mix av modernitet och originalcharm. Den är noggrant och fint renoverad med fungerande kakelugn, vitoljade originalgolv, takstuckatur och stora spröjsade fönster, liksom speglade nischer. Bostaden upplevs öppen och luftig med fint genomgående ljusinsläpp, och det går att ansöka om bygglov för fransk balkong från köket ut mot gård. Här tillhör du trivsamma kvarter i mitten av Folkungagatans stråk. Pulsen väntar utanför porten, men blicken är vänd mot grönskan, Katarina Kyrka och den prunkande stilla innergården med tillhörande stort utekök - ett uppskattat komplement som används flitigt under sommarhalvåret.
Hammarbyhöjden
Forsskålsgatan 16

Forsskålsgatan 16

Högst upp i huset på Forsskålsgatan 16 hittas en fantastisk funkislägenhet. Tre ombonade sovrum med vackra tapeter och parkettgolv, hörnfönster och balkong, och slutligen ett stort kombinerat kök och vardagsrum med öppen spis. Arkitekturen gör sig påmind i detaljerna och varma träslag binder fint ihop med den grönskande utsikten. Det höga läget möjliggör en underbar vy över Södermalm, Hammarby sjöstad och tornen på Gröna Lund bort mot Nacka, medan fönstren mot baksidan erbjuder en blygare variant över den mysiga innergården och trädkronorna. Lägenheten har ett stort ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck och en balkong åt nordväst med sol om eftermiddagen och kvällen. Takhöjden om ca 2,7 m ger härlig rymd tillsammans med yteffektiva rum. Originaldetaljer så som parkettgolven i de större sovrummen, fönsterbänkar i granit och elementen finns bevarade tillsammans med den mysiga öppna spisen. År 2018 installerades ett nytt kök från Kvänum och man lade även in en ny fiskbensparkett i hall, vardagsrum och kök samt i det lilla sovrummet.
Gröndal
Maskinistgatan 15

Maskinistgatan 15

Badbrygga 50 meter från porten gör morgon- och kvällsdopp till en naturlig del av livet på denna adress. Ytterligare två badplatser ligger under tio minuters promenad, när man vill variera sig. Vid bryggan ligger fritidsbåtarna på rad, kanske även din så småningom? Den långa bryggan som går längs vattnet hela vägen till Ekensberg är en fantastisk promenadväg med härlig utsikt över vattnet och staden. Här kan man promenera till Vinterviken med café, restaurang och trädgårdar. En annan trevlig runda går runt sjön Trekanten där man vintertid kan åka skridskor och pulka. I hemmakvarteren finns både Färgfabriken och sommarcaféet Cul de Sac, och det är alltid trevligt att ta en promenad till det anrika konditoriet Lundbergs i Gröndals centrum. Tvärbana och bussar nås runt hörnet, och det är 7 minuters promenad till Liljeholmen med tunnelbana, galleria och allehanda service. Lägg på ett par minuter till och du är i Hornstull. Från lugnet till pulsen på ett kick!
Södermalm - Sofia
Erstagatan 26

Erstagatan 26

Under taknocken på Erstagatan ligger denna fina vindsvåning med ljusa penseldrag och synliga bjälkar, vars takhöjd om ca fyra meter skapar volym och inger en vacker ateljékänsla. I centrum hittas en murad öppen spis som länkar samman kök och vardagsrum, och de nio kupade takfönstren skapar ett stilistiskt, vilsamt sken som reflekteras från himlen. Här uppifrån har du intima utblickar över stadens högsta vinklar, takåsarna ligger som sluttande backar och grannfönstren minner om små lyktor nattetid. Lägenheten utgör en helt privat sfär utan minsta insyn. Bostaden renoverades år 2020 och består idag av en öppen och social planlösning med en riktigt väl avvägd interiör och fina materialval. Utanför porten väntar mysiga Erstagatan, med stillsam och lokal kvarterskänsla med flera små barer, restauranger och butiker. Vitabergsparken lockar med sin grönska i slutet av gatan, och Nytorget ligger endast ett par hundra meter bort.
Kungsholmen - Kristineberg
Love Almqvists väg 4A

Love Almqvists väg 4A

Välkommen upp till fjärde våningen på Love Almqvists väg 4 A och denna ljusa, välplanerade och nyrenoverade tvåa med en stor och insynsfri balkong. Detta är ett hem där det är lika lätt att vara social och bjuda in till middagar som att koppla av och ta det lugnt. Lägenheten har ett nytt kök som ligger i öppen planlösning mot ett luftigt sällskapsrum, ett rymligt sovrum med bra garderobsförvaring samt ett fint badrum med badkar. Balkongen är ett härligt extrarum under årets varmare årstider, där både möbler och växter har gott om plats. Att lägenheten ligger i en trygg förening med en enorm takterrass högst upp i huset hamnar såklart också på pluskontot. I Kristineberg bor du med flera badplatser runt knuten och i ett område med mycket grönska och många parker. Samtidigt nås centrala Stockholm snabbt och smidigt via den närliggande tunnelbanan eller en snabb cykeltur. Därtill finns ett trevligt restaurangutbud i området och många uteserveringar sommartid i Hornsbergs strand, endast en strandpromenad bort.
Kungsholmen
Fleminggatan 60

Fleminggatan 60

Den här gedigna tvårummaren ligger några trappsteg upp i gårdshuset med utblick över föreningens trädgård. Det sociala köket och vardagsrummet passar fint för såväl stora middagar som lugna hemmakvällar. Här dröjer man sig gärna kvar på ett glas eller två, umgås och låter konversationer flöda mellan soffan och matbordet. Nuvarande ägare berättar hur deras vänner aldrig tycks bjuda tillbaka med motiveringen ”det är alltid mysigare hos er”. Ljuset reflekteras vackert genom handblåst glas, och solens varma skuggor vandrar lätt över de djupa fönsternischerna. Lägenheten är fint komponerad och rummen har ett skönt samband med varandra. Tre fönster i fil sträcker sig längs gårdsfasaden, och utanför väntar den fantastiska innergården med gemensam uteplats och en välskött prydnadsträdgård och en rabatt med gemensamma kryddväxter och ett dignande fikonträd. Så nära det går att komma huskänsla i stan, med ett tacksamt och centralt läge mitt på Kungsholmen.
GÄRDET
Rindögatan 15

Rindögatan 15

Välplanerad och fräsch mini 2:a med ett högt läge på våning 7.
Södermalm - Mariatorget
Rosenlundsgatan 24

Rosenlundsgatan 24

Den här tvårummaren har ett trivsamt och centralt läge precis runt hörnet från en ut av Mariatorgets knutpunkter. Två stora originalfönster vetter ut mot kvarteret och Rosenlundsgatans strosande folk, och släpper in rikligt med dagsljus över rummen. Den nyrenoverade lägenheten följer byggnadsårets interiöra teman och ideal. Här har man varit noga att få till rätt känsla och detaljer. Pastellkulörer i ljuvt rosa, himmelsblått och vanilj går ton i ton där de löser av varandra inåt lägenheten. Det mörka trägolvet liksom fönsterblecken ger djup och bryter snyggt av. På baksidan gömmer sig en stor härlig innergård, underbar att nyttja om sommaren med lummig grönska, träd, rabatter, krukväxter, trädäck och grusgångar. Du bor även nära stora grönområden och utkiksplatser, bad och bryggor i Tantolunden, liksom mysiga caféer och restauranger, härligt tillgängliga längs med trottoarerna.
Närtuna Prästgård

Närtuna Prästgård

För er som drömmer om livet på landet förbereder vi just nu försäljningen av Närtuna Prästgård. Här erbjuds strax under 10 000kvm mark i ett lantligt och lugnt läge samt inte en utan två prästgårdar. Den stora prästgården byggdes under mitten av 1800-talet och är ca 400kvm. Väldigt många originaldetaljer finns bevarade och huset är väldigt oförstört. Den mindre prästgården är från 1700-talet och omkring 100kvm. Vidare finns det ett par mindre hus och stor trädgård. Både husen och trädgården behöver lite kärlek men bättre förutsättningar blir svårt att hitta.
Södermalm
Ringvägen 131

Ringvägen 131

I angränsning till en sluten innergård hittas denna smakfullt renoverade tvårummare bestående av ett inbjudande sällskapsrum med stilrent kök, ett mysigt sovrum och ett topprenoverat badrum. Skyddande husfasader i varma gula toner ger en ombonad känsla och solen lyser skönt på den alldeles egna uteplatsen. En lägenhet som expanderar i takt med varmare väder, här får det stå öppet om sommaren. Dubbla altandörrar ger direktkontakt mellan ute och inne, en fantastisk plats för morgonkaffet liksom för kvällar med vänner. Södermalms mysiga utbud av restauranger och caféer väntar i sin tur utanför porten. Populära Nytorget ligger endast några kvarter bort liksom Årstavikens vatten.
Södermalm - Helgalunden
Blekingegatan 20

Blekingegatan 20

Området strax nedanför Helgalunden skyddas av huskroppar och grönska, och ligger lite dolt i lugna kvarter. Enrummaren på Blekingegatan minner om New Yorks studioloft med sina rustika tegeldetaljer, samtidigt som Stockholms vackra sekelskiftesfönster och knarriga plankgolv ger charm av sötare karaktär. En bra balans mellan rustikt och elegant, där takhöjden får stoltsera och bidra med rymd. Den fria utsikten över parken ger lummigt insynsskydd, rofyllt där strosande grannar rastar hundar och låter barnen leka fritt. Samtidigt bor du intill urbana Skanstull, och likaså promenadnära till Mariatorget, som erbjuder restauranger, vinbarer, ölhak och mysiga caféer efter behag.
Örby
Aspövägen 105

Aspövägen 105

Mitt i Örbys villakvarter ligger detta funkisinspirerade flerbostadshus, och denna mysiga enrummare med välhållen charm och morgonsolen som hjälper dig att vakna. Lägenheten kännetecknas av sina fina originaldetaljer såsom fönster och speglade dörrar, liksom ett vackert parkettgolv i ljus tappning med tydligt fiskbensmönster. Det stora allrummet och det separata köket gör att umgängesytorna blir fler och skapar plats för middagsbjudningar och mingel. Utsikten över växthus och trädgårdsland ger en pittoresk inramning, insynsfritt med läge mot den tysta grönskan. Som boende på denna adress tillhör du en av Stockholms äldsta villastäder, med endast ett par minuters promenad till bussar som tar dig i riktning mot Gullmarsplan och Älvsjö.
Kungsholmen - Fredhäll
Frödingsvägen 14

Frödingsvägen 14

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING Högst upp i huset har du utsikt rakt ut över träden och den lilla grusvägen som leder ner mot vattnet. Essingefjärden skymtas mellan grenverken och glittrar lockande om sommaren. Denna vackra funkispärla upplevs både mysig och elegant tack vare sin tilltalande komposition, med påkostade material och sitt rikliga ljusinsläpp som strålar in från hörnets två riktningar. Här vill man gärna bjuda in till middagar och konversera inpå småtimmarna. Köket är nyrenoverat i 30-talsstil med klassiska snedställda skåp och tillhörande balkong, och dess separata läge gör att disken kan vänta till imorgon. Barnkammaren ligger dessutom lite avskilt vilket gör att barnen kan sova ostört när gäster stannar efter läggdags. Det stora sovrummet nås via pardörrar i glas, och innan du blåser ut ljusen och kryper till kojs kan du ta ett bad i badrummets fina tassbadkar. Utsikten ger dig direkt kontakt med naturen, och läget erbjuder närhet till Fredhälls badklippor och parker. På Frödingsvägen lever du ostört, i kvarter omringade av grönska och vatten. Samtidigt bor du i en slags mittpunkt, där mysiga delar av staden sammanstrålar. Området binds ihop med både Kungsholmen och Södermalm, liksom Lilla Essingen, via broar som gör det enkelt att ta sig till fots och med cykel. Här har du även tillgång till flertalet bussar vid Västerbroplan, och tunnelbanan vid Kristineberg och Thorildsplan.
SÖDERMANLANDS LÄN
Värhulta Mo

Värhulta Mo

I (vår/sommar) kommer vi att bjuda in till visning av detta härliga hem som passar både som fritidshus och permanentboende. Här har boningshuset varsamt renoverats med byggnadsvård och bevarande i fokus. Förutom boningshus med utekök och pergola finns här även ett gästhus och en stor lada som passar utmärkt för fest eller verksamhet, allt omgivet av en prunkande trädgård med knotiga äppelträd, syrener, gräsmattor och åkrar. Nästan precis på gränsen mellan Södermanlands och Västmanlands län och bara en åker ifrån Hjälmaren ligger Värhulta, strax under 2 timmar från Stockholm eller 40 minuter från Eskilstuna. Kontakta Charlotte Pellas för mer information: 070 718 63 95
Hökmossen
Hökmossevägen 15

Hökmossevägen 15

Att bo på gaveln av ett hus genererar ett fantastiskt ljusinsläpp från tre riktningar, och en sammanhållen vy över omgivningen. Denna fina tvårummare har dessutom fönster i de tre väderstrecken sydost, sydväst och nordväst, vilket ger maximalt med soltimmar under dagens gång. Bostaden är belägen mitt bland träden och grönskan, med tillhörande balkong som bidrar till den naturnära känslan. Originaldetaljer ger här en stilfull mix tillsammans med moderna komplement och fina väggkulörer. Nedanför lägenheten väntar föreningens gårdsmiljö med flertalet grillplatser att umgås på om sommaren. Härifrån har du nära till Midsommarkransen och mysiga Svandammsparken, liksom Telefonplan och Liljeholmen, och cykelvägar tar dig in till Södermalm på mindre än en halvtimme!
Södermalm - Mariatorget
Bengt Ekehjelmsgatan 13

Bengt Ekehjelmsgatan 13

Säg hej till 3,20 meter i takhöjd, stora fönster, mycket rymd och sociala och mysiga rum kryddade med annorlunda vinklar och detaljer. Denna fina tvåa på Bengt Ekehjelmsgatan 13 välkomnar dig dessutom med en bokhylla, hur trevligt är inte det? Här kan du vara gästvänlig med kök och vardagsrum i en luftig och öppen planlösning och har även ett sovrum av generös storlek. Hallen är tvådelad och har goda förvaringsutrymmen. Fönstren är höga och ursprungliga med spröjs i överkanten och ger ett bra ljusinsläpp. Ljusa och såpskurade brädgolv ligger genomgående i alla rum. En tillgång till detta boende är föreningens fina innergård som är en mysig plats året om, med grillar, utemöbler, värmelampa och fårskinnsfällar. Läget mitt på Söder ger dessutom bästa utgångsläge till massor av trevliga restauranger och caféer.
Södermalm - Mariatorget
Maria Prästgårdsgata 43

Maria Prästgårdsgata 43

Fin funkislägenhet om 68 kvm med högt läge och balkong med kvällssol i skuldfri förening. Kommer ut senare under våren. För mer info kontakta bjorn@historiskahem.se eller ring 0723-733 555.
Solna - Gamla Råsunda
Råsundavägen 127

Råsundavägen 127

Strax intill Råsunda torg hittas ett charmigt hus från år 1912, vars vackra exteriör binder samman med den lika fina insidan. Lägenheten tillåter solen att spegla sig i spröjsade fönsterglas, och originalgolv i furu samt en fiskbensparkett i ek ramar in rummen. Den generösa takhöjden bidrar till en välkomnande öppenhet, och det finns gott om plats för middagar under lamprosetten. Föreningens vädringsbalkong ligger en trappa upp, och delas endast med grannarna i dörren mittemot. Här lyser solen hela dagen lång, mysigt med långsamma morgonstunder eller en kopp te om kvällen. Huset omges även av en stor och solig bakgård med bänkar, grönska och odling. Som boende tillhör du ett lugnt och harmoniskt kvarter, nära till natur och sjöar liksom bra restauranger, vinbarer, biograf, shoppingcenter, eventarena, gym, bageri, affärer och förbindelser.
Östermalm
Storgatan 48

Storgatan 48

I ett Östermalms trevligaste kvarter ligger denna fantastiska våning med anor från 1889, arkitekturhistoriens troligtvis mest romantiska stilepok. Breda brädgolv och sirlig stuckatur håller lägenheten i ett vackert grepp, och solen får här spegla sig i generösa, valvsformade fönster i fil som tillåter ett behagligt ljus att flöda genom rummen. Med en egen ingång från Storgatan skapas en townhouse-känsla likt något som skulle kunna hittas på New Yorks breda kvartersgator. Här kan du enkelt skeppa in matvaror och barnen direkt från bilen. Våningen består av spatiösa sällskapsrum såsom matsal och vardagsrum, ett nyrenoverat tidstypiskt kvalitetskök och fyra vilsamma sovrum. Planlösningen är genomgående och erbjuder också två egna utgångar till den mysiga innergården med magnoliaträd, samt en potentiell uthyrningsdel som nås via trapphuset - perfekt för generationsboende eller för en barnflicka! Villa-känslan är påtaglig, strax runt hörnet från Strandvägen och allén som leder ner till Djurgårdsbron. Kombinationen ger förhöjd livskvalitet där kvarterens goda restauranger blir till kära stammisställen, och grönskande Djurgården fungerar som en närliggande trädgård. Om eftermiddagarna kan ni höra klappret från hovarna från Kungliga Hovstallets hästar när de spatserar hem efter sin ridtur. Livskvalité i en mycket stabil förening med god ekonomi!
Kungsholmen
Kungsholmsgatan 20

Kungsholmsgatan 20

YTEFFEKTIV OCH PÅKOSTAD TREA ANNO 1889 MED HÖGT I TAK OCH BALKONG MOT GÅRD På mysiga Kungsholmen ligger den här fantastiskt väldisponerade trerummaren med balkong över innergården. Den härliga takhöjden om ca 3,30 meter ger ordentlig rymd och tillåter ljuset att stråla in över fiskbensparketten. Rummen i fil och alla vackra originaldetaljer från sent 1880-tal ger lägenheten ett klassiskt uttryck, samtidigt som man här kompletterat med ett modernt kök med vitvaror från SMEG och ett badrum i Carraramarmor. Du bor i ett av Kungsholmens mysigaste områden, omringat av vatten där Klara sjö mynnar ut i Riddarfjärden. Kvarteren är både pampiga och småstadsmysiga och erbjuder ett stort utbud av trevliga kvartersrestauranger och caféer liksom torghandel och stadsloppis på närliggande Kungsholmstorg. Du har promenad- och cykelavstånd till det mesta, och tunnelbanan en gata bort.
Södermalm - Högalid
Högalidsgatan 52A

Högalidsgatan 52A

Näst högst upp i huset på omtyckta Högalidsgatan ligger denna öppna och ljusa tvårummare med topprenoverat kök och en trevlig köksbalkong mot den mysiga innergården. Det höga läget skapar en tyst, stilla atmosfär med magiska utblickar över omgivningarna. Lägenheten har mycket bevarad charm och en härlig takhöjd som bidrar med rymd. Planlösningen är genomgående med fönster åt både gård och gata, och ett ljus som faller fritt genom rummen. Gatan tillhör Hornstulls strosvänliga kvarter, strax bakom vimlet väntar här en lokal känsla med stammisställen och badholmar på gångavstånd.
SUNDBYBERG
Råstensgatan 3A

Råstensgatan 3A

Den gamla lampfabriken med byggår 1891 är en historiskt viktig fastighet som gör förbipasserande nyfikna och fascinerade – kan man verkligen bo där inne? Dess exteriör ser ut som ett vackert museum med valvsformade originalfönster längs med hela fasaden. Så mycket som sju av dessa fönster i fil tillhör den här bostaden om 1,5 rum och kök! En planlösning som tillåter dig att valsa genom lägenheten, sammanhållen av en klassisk fiskbensparkett. Ett härligt kök väntar i bostadens ena ände, och ett mysigt litet sovrum i den andra. Vardagsrummet ligger placerat i mitten och bjuder in till umgänge. Vänner tar enkelt tunnelbana, pendel eller tvärbanan hit och hem, då Sundbybergs ypperliga kommunikationer ligger strax nedåt gatan. Runt hörnet väntar många privatägda småbutiker och caféer, och som boende tillhör du kvarter där man vinkar till frisören från gatan och småpratar med café-personalen som vet precis vad du önskar till din cappuccino.
Telefonplan
Tvingvägen 32

Tvingvägen 32

Barnrikehus - en arkitektsuccé! Vill du bo på välplanerade och ljusa ytor är denna 3:a det perfekta valet. Fönster i tre väderstreck, 2 sovrum , kök med matplats, vardagsrum och badrum med fönster. Beläget högst upp i huset. I detta hem finns även många vackra originaldetaljer bevarade, som bakbord i marmor, överskåp, köksdörr. För mer info Kontakta fastighetsmäklare Marie Holmerson på marie@historiskahem.se
Vasastan - Birkastan
Norrbackagatan 42

Norrbackagatan 42

På en omtyckt gatan i Birkastan, granne med mysiga Rörstrandsgatan och Karlbergskanalens vatten, ligger denna väl omhändertagna jugendtvåa som byggdes precis i början av det förra seklet. Höga golvsocklar håller lägenheten i ett vackert grepp, och speglade dörrar leder inåt rummen i olika riktningar. Gedigna listverk, brädgolv med synliga tiljor och en takhöjd på över tre meter gör att våningen känns rejäl och samtidigt vänlig, en lägenhet som tar emot efter en lång dag på stadens gator. Ljuset flödar enkelt tack vare den genomgående, luftiga planlösningen och de höga fönstren, samt spröjsade innerfönster. Du har utblickar över den grönskande innergården från sovrum och kök, och från vardagsrummet ser du dina grannar i morgonrusningen på väg till jobbet. Kanske blir du en av dessa? Som svänger förbi Lillebrors bageri för en frukostmacka och en kaffe, och på vägen hem kan insupa atmosfären i ett lugnare tempo och köpa med lite plock inför kvällens middag. Den lokala kvarterskänslan är en av Birkastans mysigaste kvaliteter, samtidigt som du bor mitt i Vasastan och därmed har gångavstånd och goda kommunikationer till det mesta!
Sollentuna - Norrviken
Landsvägen 31

Landsvägen 31

Villa Rosengård är ett av de första husen som byggdes i Norrviken då seklet var ungt, uppfört av en trädgårdsmästare som hade trädgårdsmästeri på platsen. Här följer du den grusade uppfarten, genom de svarta gamla järngrindarna som leder dig in till detta lummiga gårdstun - en värld helt för sig själv, med vilsam atmosfär tillsammans med den lite söta doften av tiden som gått i den fina trävillan från 1913. Huset syntes från början inte bakom all växtlighet, och nuvarande ägare beskriver hur de ville väcka Törnrosa igen! Skapa den där villa-drömmen strax utanför stan. Idag är det varsamt renoverat med bibehållen sagokänsla. Från övervåningen ser du över Norrviken-sjön, och den prunkande trädgården gör huset helt och hållet insynsskyddat. Mycket av de äldre detaljerna är bevarade och vissa har återskapats efter dess ursprungliga utförande. På vintrarna sprider de fyra (!) kakelugnarna en vänlig värme i hela huset. Dessa är smyckade med vinrankor och vackra jugendslingor av rosor och näckrosor, romantiska mönster som matchar den sirliga takrosetten i salongen. Spröjsade gamla fönster ger charm, och de vindlande gångarna både ute och inne bidrar till den storskaliga känslan med spännande rum att upptäcka. Var kom jag in och var ska jag gå ut? Troligtvis bäst att stanna!
Nacka - Finnboda
Finnboda varvsväg 12A

Finnboda varvsväg 12A

Ett stenkast från Saltsjön ligger denna snygga etagelägenhet med egen uteplats. När du öppnar dörren till detta hem möts du genast av den genomgående planlösningen och det stora spröjsade fönsterpartiet som är tongivande i bostaden. I anslutning till hallen ligger det trevliga köket och därefter öppnar lägenheten upp sig i ett häftigt ateljérum med en imponerande takhöjd om 4,94 meter. Här snackar vi ljus och volym. Från vardagsrummet går en trappa upp till bostadens loft där ett rymligt sovrum är placerat. Utanför den egna entrén ligger bostadens egen uteplats. Här bor du med radhuskänsla i ett härligt sjönära läge med access till både skärgård och storstad. 52, 5kvm.
Hässelby Södra Villastad
Berghamnsvägen 61D

Berghamnsvägen 61D

Inrymd i en vacker patriciervilla från 1900-talet, bjuder den här fyran på ett lika storslaget som unikt boende med stor tomt och intagande veranda med härlig kvällssol. Här lever den äldre känslan vidare i kakelugn och spegeldörrar, medan de mer moderna inslagen står för smakfull komfort och bekvämlighet. Ett iögonfallande hem med slående takhöjd, i ett välbevarat villaområde med mycket historia, där lugnet och Mälaren blir din granne. Kontakta mäklaren för mer information: erica@historiskahem.se
Dalarö
Odinsvägen 39

Odinsvägen 39

En vacker och välbevarad grosshandlarvilla från 1886 med glasverandor och eldstäder – välkommen till ett riktigt drömhem på Dalarö! Enligt uppgift är villan ett av de första husen som byggdes på ön, och den ligger högt placerad på en kuperad och lummig tomt vid öns huvudstråk, där man från den övre delen kan spana ut över havet. Huset är rymligt och ljust, väl omhändertaget och bevarar mycket av ursprunglig karaktär, samtidigt som det är uppdaterat till ett modernt hem av idag. Det är ett hus med gott om rum och stora utrymmen, som gjorda för både festligheter och praktiskt familjeliv. De två våningarna fylls av generöst tilltagna sällskapsrum likväl som många möjliga sovrum, badrum på bägge våningarna, tvättstuga och bastu. Två glasverandor, en på varje våning, ger två extra rum för fest och avkoppling. Ett rum i huset har separat entré och ett trinettkök, vilket ger möjlighet till uthyrningsdel, generationsboende eller ett separat kontor. Huset har tre eldstäder, varav två är fullt fungerande. Med många rum är det lätt att vara gästvänlig och släkt och vänner kan övernatta. Dalarö är ett charmigt samhälle som inte bara är en skärgårdsidyll, utan också ett levande lokalsamhälle med osedvanligt riklig service. Närheten till havet med bad och båtliv är ett extra plus under sommarhalvåret.
Handen
Vikingavägen 16

Vikingavägen 16

Vad kan vara härligare än att få bo i ett 1960-tals radhus i centrala "lill" Handen? Ljuset flödar och många genomtänkta detaljer och funktioner. På entréplan finns en riktigt vacker designad öppen spis i vardagsrummet, kök i renoverat originalutförande, samt wc. På övre plan finns tre sovrum, ett stort badrum samt en dröm klk!! Mer info kommer, vi är under produktion! Anmäl ditt intresse så återkommer vi med mer information...
Kungsholmen
Gjutargatan 12

Gjutargatan 12

CHARMFULL LYX HÖGT UPP I HUSET I SKULDFRI BRF - VÄLPLANERAD ENRUMMARE MED SOCIAL ATMOSFÄR. På våning fyra av fem har du en vacker utsikt över Kungsholmens takåsar och en mysig innergård. Lägenhetens fina komposition imponerar när morgonsolen strålar in över ekparketten i fiskbensmönster. Den platsgjutna köksön och de helkaklade köksväggarna skapar en charmig bistrokänsla, samtidigt som det kombinerade sov- och vardagsrummet minner om ett mjukt, inbjudande hotellrum. Materialvalen bidrar till detta stilmöte av charmfull lyx! Planerad för flera stadier i livet gör bostaden lika passande för ensamhushåll som för paret. Här uppe väntar en rofylld vardag, och fåglarnas kvittrande gör det lätt att glömma bort det tillgängliga, centrala läget som denna adress innehar. Närheten till vattnet och trevliga promenadstråk, liksom goda kommunikationer med tunnelbana och bussar, bidrar till en dynamisk och trivsam plats. Föreningen är dessutom skuldfri! Kontakta mäklaren för mer information och visning: erica@historiskahem.se
Gamla Enskede
Nynäsvägen 342A

Nynäsvägen 342A

Enskedes snyggaste kök finns här på Nynäsvägen, i en fin tvåa på 57 kvm med sovrum mot innergården. Hör av er till adam@historiskahem.se för att höra mer om denna riktigt fina pärla.
Dalarnas län
Trädgårdsvägen 6

Trädgårdsvägen 6

Ett hus med festlig historia i Avesta! När den nya skolan byggdes i Skogsbo flyttades detta hus, enligt sägen rullades det hit med hjälp av hästar. En före detta lärarbostad, ett sekelskifteshus som renoverats varsamt under årens lopp. Eldstaden i matrummet har använts flitigt under vintern och ger middagarna i det stora matrummet något extra. Glasverandan som byggdes förra året har helt klart blivit familjens nya favoritplats i huset, tack vare kontakten med trädgården. Balkongen är perfekt för fördrinken och växthuset ger långa varma sommarkvällar. Huset planeras visas i slutet av maj. Kontakta mäklaren för mer information: erica@historiskahem.se
Ösmo - Nynäshamn
Stationsplan 1

Stationsplan 1

Fantastiskt nationalromantiskt stationshus, topprenoverat för familjen. Kommer ut senare under 2023. Kontakta bjorn@historiskahem.se eller ring 0723-733 555.
Strålgatan 23

Strålgatan 23

Här förbereds försäljning av en optimal 1a på lilla Essingen. Fint renoverad lägenhet med bra förvaring och toppen läge på Lilla Essingen. Kontakta mäklaren för mer info och förhandsvisningar!
Solna - Gamla Råsunda
Tottvägen 1A

Tottvägen 1A

Ett levande hem i levande kvarter! Här kommer en ovanlig chans för den som söker en stor lägenhet med atmosfär - en härlig etagevåning om 153 kvadrat, plus biarea, med både kungsbalkong och eldstad, i ett jugendhus mitt i Gamla Råsunda. Redan innanför ytterdörren uppenbarar sig lägenhetens unika karaktär. En rymlig hall övergår till ett bibliotek som därefter leder till den sociala avdelningen av hemmet – en inbjudande rums-treklöver bestående av kök, vardagsrum och matsal, som gjorda för sällskapsliv och stora middagar. Här ansluter också en nio meter lång kungsbalkong som vetter in mot gården och den angränsade Slottsparken. Fyra sovrum, två på varje våningsplan, och tre toaletter, även dessa på bägge våningar, gör det lätt att bo för en stor familj. Detta är ett hem där man bor som i en villa, både gällande utformning och utrustning, med stora sociala ytor, många sovrum och utrymmen att dra sig tillbaka i. Det finns flexibilitet mellan rummen, plats för hemmakontor, bra förrådsutrymmen, både badkar och dusch, tvättmaskin och torktumlare.
Nedre Gärdet / Östermalm
Hedinsgatan 5

Hedinsgatan 5

I den här mysiga lägenheten riktas blicken mot söder, med en skön sol som strilar in under stora delar av dagen. På våren kan man slå sig ner i fåtöljen i vardagsrummet och läsa med öppet fönster. De klassiska detaljerna framhävs av en mild bas som genererar ett vackert resultat. Här skapas en hemtrevlig atmosfär tack vare det sociala köket där gäster kan sitta o surra medan mat lagas. Stora härliga fönster gör bostaden väldigt ljus, även på vintern, samtidigt privat utan insyn. Med ståtliga träd som ramar in bor du i rofyllda kvarter mitt i stan, med Karlaplans tunnelbana och bussar likväl som citypulsen på promenadavstånd.
Gustavsberg
Stig Lindbergs gata 17A

Stig Lindbergs gata 17A

Tycker du om känslan av att få leva och bo i en unik lägenhet med industrikaraktär? Gillar du att ha en takhöjd om 3,5 m och att endast ha 30 min in till city? Uppskattar du vår Svenska skärgård? Då är detta för dig!! Snart presenterar vi en väldigt välplanerad 2:a med balkong, om ca 49 kvm boyta (+16 kvm biyta) helt unik i sitt slag. Anmäl ditt intresse!

-->