Type and press Enter.

Kommande

Storlek
Område
Typ
Sortering

Det här är våra kommande försäljningar

Gröndal
Sjöbjörnsvägen 8

Sjöbjörnsvägen 8

På andra våningen i ett av de berömda stjärnhusen i Gröndal ligger denna gaveltvåa med balkong och fönster mot träden och vattnet. Den bevarade planlösningen från 1944 med detaljer från ”funkis-eran” gör att lägenheten känns välplanerad och genomtänkt. Öppningen mellan kök och vardagsrum gör det enkelt att vandra genom rummen och tillåter ljusinsläppet att nå långt från fönstren i tre olika väderstreck. Takhöjden på ca. 2,55 m bidrar till att lägenheten upplevs som rymlig och luftig. Belägen i ett lugnt kvarter där den enda rusningen du behöver bry dig om är båttrafiken som skymtas från fönstren.
Aspudden
Husabyvägen 15

Husabyvägen 15

Högst upp i huset med utsikt i tre väderstreck och med både balkong och fransk balkong – i denna fina funkistvåa på Husabyvägen i Aspudden är vyerna vida och himlen nära. Genom fönstren syns såväl Blåkulla i Solna som tornet vid Telefonplan, och det höga läget gör lägenheten både ostörd och luftig. Planlösningen är mycket väldisponerad och lätt att möblera med alla funktioner. Inget rum känns litet. Här bor du med ett mysigt och välplanerat kök med matplats, ett soligt vardagsrum i hörnläge och ett rymligt sovrum med helglasade pardörrar ut till balkong. Lägenheten ligger på en höjd och i lummig omgivning med ett lugnt läge vid en återvändsgata och har en trivsam gård i anslutning. Aspuddens mysiga centrum och Vintervikens grönska är båda lika trevliga att bo nära.
Södermalm - Sofo
Katarina Bangata 55

Katarina Bangata 55

Välkommen till ett härligt och levande hem på tredje våningen, med utsikt över Katarina Bangatas kastanjeallé och Lilla Blecktornsparken. Detta är 72 ljusa och luftiga kvadrat i genomgående planlösning med stora och spröjsade fönster mot både gård och gata. Vardagsrummet vetter mot sydväst och gatusidan och allén utanför, och sovrummet och köket är placerade in mot kvarterets innergård i ett lugnt läge med morgonsol. I mitten av bostaden finns en stor inre hall som är en perfekt plats för hemmakontoret, men också ger möjlighet till andra inredningslösningar, allt efter behov. Planlösningen är flexibel och har många roliga vinklar och ytor som bland annat kan nyttjas till förvaring. Därtill finns ett nyrenoverat badrum och en minitvättstuga inredd i en klädkammare. Sommartid är Lilla Blecktornsparken och restaurang Bleck din egen bakficka och det är också nära till Vitabergsparken och Nytorget. Lugnet, grönskan och de mysiga omgivande kvarteren ihop med tillgängligheten till restauranger, caféer och barer är en suverän mix att bo mitt i.
Aspudden
Erik segersälls väg 11

Erik segersälls väg 11

Så fint det blir, när man följer husets byggnadsstil och väljer gedigna och hållbara material! Ett platsbyggt kök av massivt trä, plankgolv av furu och linoljemålade snickerier ger detta hem en tidstypisk, men också tidlös bas. Detaljer som aldrig någonsin går ur modet och som håller mycket hög kvalitet. Lägenheten, som varit hyresrätt, är nu återställd till ursprunglig 1930-talsstil men med en modern planlösning. Det platsbyggda köket har en öppen planlösning med ett rymligt vardagsrum, och intill ligger ett mysigt och rofyllt sovrum. Därtill finns ett rymligt badrum och bra förvaringsutrymmen. De stora originalfönstren i syd-/västläge ger fint ljus hela dagen till solen går ned, samt trevlig utsikt mot Aspuddens centrala kärna och folklivet på Lilla Aspuddsvägen och Schlytersvägen. Att på morgnarna på en minut kunna ta sig till Bonne Femmes stenugnsbageri och köpa frukostbröd eller med baddräkt och termos morgondoppa sig och dricka dagens första kaffe på klipporna vid Mälaren är saker som sätter guldkant på tillvaron här. Samtidigt tar man sig smidigt och snabbt till stadslivet, antingen på cykel eller med tunnelbanan som ligger bekvämt nära.
Midsommarkransen
Oktobergatan 4A

Oktobergatan 4A

Vi hälsar välkommen till ett riktigt drömhem i kvarteret Järneken i populära Brf Tellusborg! En härlig och social lägenhet med ljusa och luftiga rum och två fullt fungerande kakelugnar. Innanför en snygg och välkomnande hall möts man av ett stort sällskapsrum med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Därtill finns två rymliga sovrum och ett badrum som också är generöst i storlek och har egen tvättmaskin. Lägenheten är stilsäkert och genomtänkt renoverad under senare år. De flesta av lägenhetens fönster vetter mot söder och Svandammsparken, vilket ger en fri och vid utsikt och ett väldigt fint ljusinsläpp. Grönska finns utanför alla fönster, då man blickar ut över kvarterets lummiga innergård. Att bo vid Järnekens gård är precis lika trevligt som det ser ut. Här finns en omfamnande grönska med små bersåer, grupper av utemöbler och gemensamma grillar. Det lunchas, kalasas och grillas, dörrarna står öppna och barn springer in och ut. Gården är en oas för alla åldrar, som ett äventyr för de allra minsta och en mycket stor tillgång till detta trivsamma och mysiga boende.
Gamla stan
Kåkbrinken 14

Kåkbrinken 14

Alla goda ting är tre – tre fullt fungerande kakelugnar, fönster i tre väderstreck och över tre meter i takhöjd. Från golv till tak och från vägg till vägg är detta ett unikt och charmfullt hem, fyllt av lång historia. Fastigheten har anor från 1500-talet och således årsringar från sex århundraden, vilket såklart präglar detta hem. Här omges du av vackra fönster, speglade pardörrar, djupa nischer och rum med en i Gamla Stan ovanlig känsla av ljus och rymd. Lägenhetens planlösning bygger på två rumsaxlar med ett stort vardagsrum, två mysiga sovrum, ett platsbyggt kök, hall, badrum och en separat liten tvättstuga. All komfort som underlättar den vanliga vardagen är på plats. Med adress Kåkbrinken bor du bekvämt nära det mesta i stan. Runt alla hörn finns charmiga butiker, mysiga restauranger och uteserveringar. Med cykel ligger hela city inom fem minuters räckhåll och tunnelbanan finns endast ett kvarter bort.
Södermalm
Åsögatan 175

Åsögatan 175

Fungerande öppen spis, fönster i två väderstreck, högt i tak och härligt hörnläge vid park. Hemtrevligt och socialt med stort vardagsrum med fönster i två väderstreck med djupa nischer. Planerad visning i september.
Midsommarkransen
Radiusbacken 19

Radiusbacken 19

Social ljus funkis femma i etage med vindskaraktär i attraktiva Midsommarkransen.
Spånga - Bromsten
Båtsman Stens väg 70

Båtsman Stens väg 70

En vacker villa i 2 plan med källare samt med en uthyrningsdel eller ett generationsboende. Grönskande tomt med knotiga äppelträd och bärbuskar.... mer info kommer, vi är under produktion!
Telefonplan - Midsommarkransen
Tvingvägen 32

Tvingvägen 32

Barnrikehus - en arkitektsuccé! Vill du bo på välplanerade och ljusa ytor är denna 3:a det perfekta valet. Fönster i tre väderstreck, 2 sovrum , kök med matplats, vardagsrum och badrum med fönster. Beläget högst upp i huset. I detta hem finns även många vackra originaldetaljer bevarade, som bakbord i marmor, överskåp, köksdörr. För mer info Kontakta fastighetsmäklare Marie Holmerson på marie@historiskahem.se
Aspudden
Hägerstensvägen 142

Hägerstensvägen 142

I en fastighet från år 1912 i Aspudden hittas denna ljuvliga lägenhet, vacker där den stoltserar med gedigna snickerier och bevarade originaldetaljer. Bostaden har fantastiska gamla fönster som vetter i två väderstreck vilket skapar ett rikt, genomgående ljusflöde. Det varma söderläget och svala norrläget bidrar till sköna dagar på andra våningen. De kringliggande låga byggnaderna tillåter solen att stråla fritt rätt in i bostaden från tidig morgon till långt in på kvällstimmarna. Utsikten över innergården ger i sin tur ett levande färgskådespel vår som höst, där en storvuxen lönn vittnar om årstidernas gång. Gården behöver nästan ett kapitel för sig, ett andra vardagsrum om sommaren med magisk trädgård och prunkande rabatter med allt från jordgubbar och blommor. Med sina 35-40 sittplatser och flertalet grillar kan man ana den fina stämningen boende emellan, en samlingspunkt där grannar blir till vänner och barnen leker tryggt.
Aspudden
Sigfridsvägen 1

Sigfridsvägen 1

Denna fina trerummare ligger högst upp i ett pampigt jugendhus mitt i det mysigaste av Aspudden. Här bor du i ett härligt hörnläge och med en öppen och luftig planlösning. Centralt i lägenheten ligger ett både socialt och stilrent kök som ansluter till ett generöst vardagsrum med fönster i två väderstreck. På vardera sida om sällskapsytorna ligger ett sovrum. Dessutom har man ett rymligt badrum med både badkar och tvättmaskin, samt en hall med bra platsbyggd förvaring. Genom stora spröjsade fönster har man ett underbart ljusinsläpp året om, och fin utsikt med vackra träd utanför fönstren. En mysig och barnvänlig grön gård med utemöbler, grill och odlingsmöjligheter samt trevliga grannar ingår också i detta drömmiga boende.
Södermalm
Torkel Knutssonsgatan 31

Torkel Knutssonsgatan 31

Suverän potential med alla originaldetaljer på plats i ett lugnt läge mot föreningens kullerstensbelagda gård. Tvåa på 58 kvm som kommer ut senare i oktober. För mer info kontakta Bjorn@historiskahem.se eller ring 0723-733 555.
Södermalm
Pålsundsgatan 1A

Pålsundsgatan 1A

Det är inte varje dag man får tillfälle att drömma sig bort i en stilig hörnlägenhet om 125 kvm på Pålsundgatan 1 A. Här finner vi vackra spröjsade fönster i tre väderstreck där Pålsundets glittrande vatten och Riddarfjärden ligger i blickfånget. Att se solnedgången över Västerbron om kvällen är både romantiskt och overkligt. Hemmet som ligger två trappor upp i huset, har en privat och insynsskyddad känsla med lummig grönska på innergården nedanför. Utan att överdriva vågar vi påstå att detta är 1920-talet när det är som ståtligast. Arkitekten Hjalmar Westerlund stod för utformningen 1925 och de fina attributen är många. Vad sägs om en takhöjd om ca 2,80 m, en serveringsgång med skåp i original, djupa fönsternischer, spegeldörrar, takrosetter och vackra ekparkettgolv i fiskbensmönster? Hemmet har vidare fått ett lyft år 2013/14 då köket, serveringsgången och de två badrummen helrenoverades. Nuvarande ägare har genomgående valt färger från Farrow & Ball, påkostade material och stilrena designlösningar med glimten i ögat. Välkommen att stiga över tröskeln till den här fina fyran. Låt dig imponeras av helheten och förälskas i detaljerna!
Enköping
Gryta 3

Gryta 3

Gryta majorsboställe uppfördes under 1780-talet efter mönsterritningar av Carl Hårleman. Huset är ett tvåvåningshus i sten med ekonomi- och bostadsutrymmen och en festvåning med salar och salonger i fil en trappa upp. Gryta majorsboställe är förmodligen den enda bevarade tvåvåningsbyggnaden i sten enligt indelningsverkets boställesförordning från 1752 och dess välbevarade exteriör har ett stort arkitektur- och militärhistoriskt värde. Fastigheten är byggnadsminnesförklarad enligt kulturmiljölagen. I byggnadsminnet ingår majorsbostället som idag är gårdens huvudbyggnad, en flygel, ett brygghus, ett garage och trädgården. Gryta ligger i Enköpings kommun, nordost om Örsundsbro, invid Gryta kyrka och nära Salnecke slott. Försäljning är planerad till våren 2022.
Årsta
Skedviksvägen 1

Skedviksvägen 1

Med läge två trappor upp i huset finner vi en tvåa med väl genomtänkt planlösning, bevarat renoverat originalkök och balkong i söderläge. Med sina 56 kvm har man ett mysigt hem med sovrum, stort vardagsrum och trevligt kök, dessutom hall med möbleringsmöjlighet. Här bor du i hjärtat av Årsta, med trevligt litet torg, matbutik, restauranger, bibliotek och närhet till både varierande bebyggelse, grönområden och vatten. Varmt Välkomna till ett boende att trivas i, med närhet till natur och stad!
Södermalm
Helgalunden 1

Helgalunden 1

Ett socialt hem i ett ostört, men stadsnära område - denna fina och inbjudande tvåa ligger precis intill lugna Helgalunden på Söder, omgiven av mycket grönska. För att använda säljarens ord är detta en lägenhet som är ”social i allmänhet och i köket i synnerhet”. Här bor du med ett härligt, stort och bistroinspirerat kök som verkligen bjuder in till matlagning och middagar. Dessutom har du ett ljust och rymligt vardagsrum, ett mysigt och rogivande sovrum och ett badrum med egen tvättmaskin. Den genomgående planlösningen ger utsikt både mot Allhelgonakyrkan och mot föreningens fina innergård. Gården är ett mysigt ställe att vara på, med tillgång till utemöbler och grill. Området är lugnt och tryggt och omgivningarna runt den fina Allhelgonakyrkan är vackra och välbevarade. Detta är en plats där det är lätt att hitta lugnet i vardagen på, samtidigt som Söderpulsen finns nära, när du vill ha den.
Bagarmossen
Bergsrådsvägen 48

Bergsrådsvägen 48

Denna ljusa och välplanerade funkistrea ligger högst upp i ett trevligt trevåningshus från 1952 med lugnt och bra läge i Bagarmossen, nära både natur, centrum och tunnelbana. Stort vardagsrum med balkong mot söder, fullt utrustat arbetskök, två bra sovrum, badrum med badkar och tvättmaskin samt mycket bra förvaring. Mycket populär och välskött förening. Kontakta mäklaren vid intresse.
Gröndal
Lustigkullavägen 3

Lustigkullavägen 3

Namnet Lustigkullavägen passar fint in på den familjära bostaden i Gröndal vars utsikt över bergskullen och de grönskande träden ger en vilsam atmosfär, uppskattad av både stora och små. Huset byggdes år 1934 och de rejäla stommarna som omger den öppna planlösningen skapar både karaktär och ett något dramatiskt intryck. Här får bevarad funktionalism samsas sida vid sida med charmen av ett äldre hus, smarta lösningar och vackra detaljer. Den öppna ytan mellan kök och vardagsrum gör matbordet till ett naturligt centrum i lägenheten, precis som man vill ha det, både till vardag och fest! Balkongen ligger strax intill köket, tillräckligt stor för möbler och fikapaus, och kanske en egen köksträdgård med kryddor. Bostaden har ett härligt läge mitt i centrum samtidigt bara ett stenkast från badbrygga och klippor.
Gröndal
Sjöbjörnsvägen 66A

Sjöbjörnsvägen 66A

Här väntar ett underbart boende med högt i tak och en praktisk planlösning. Tre luftiga rum och kök med en egen balkong som vetter ut mot höga skyar, Mälarens vatten och Lilla Essingen på andra sidan. Lägenheten har ett västerläge näst högst upp i huset där solen når över hustaket och genererar ett rikligt ljusinsläpp. Om morgnarna ligger vattnet spegelblankt, en rofylld stämning sprider sig medan dagen sakta startar. Här är det mysigt att dricka första koppen kaffe, och lika vackert är det att se båtarna glida förbi när man sitter på balkongen och tar ett glas i kvällssolen.
Älvsjö - Långbro Park
Stora kvinns väg 78

Stora kvinns väg 78

På Stora Kvinns väg är takhöjden slående. De vackra fönstren breder här ut sig och genererar ett fantastiskt ljusinsläpp. Utsikten i tre väderstreck förser bostaden med något alldeles extra, en vacker miljö som konstant gör sig påmind när du vandrar mellan rummen. Här stoltserar Långbro park, en storslagen prunkande trädgård som väntar precis utanför huset, med den engelska dammen och det mysiga fiket intill. Hit kilar du ner när det vankas fika, och troligtvis stöter du på en och annan sötsugen granne med samma idé. Här får dagarna tuffa på i egen takt, tillräckligt avstånd från stressen i innerstan, samtidigt finns goda kommunikationer med både tunnelbana och pendeltåg på gångavstånd. Ett levande och familjärt område där du enkelt får kontakt med andra i kvarteret.
Vasastan
Karlbergsvägen 82A

Karlbergsvägen 82A

I en lugn gårdsflygel i ett vackert, nationalromantiskt hus från 1912 i slutet av paradgatan Karlbergsvägen hittar vi denna mysiga och trivsamma lägenhet om två rum och kök. Här bor du ljust och luftigt tack vare högt i tak och fem fönster i tre väderstreck. Planlösningen är mycket väldisponerad och både öppen och runtgående, där alla rum har fin kontakt med varandra. Atmosfären är mysig och genuin, med originaldetaljer som speglade dörrar, serveringsskåp, bröstpanel, strama stuckaturer, ljusa brädgolv, spröjsade fönster och djupa nischer. Färgskalan är lugn och nedtonad. Balkongen är ett härligt extrarum omgiven av grönska, och dessutom har man föreningens trevliga innergård utanför huset, med plats för grillning och utomhusmiddagar. Lägenheten ligger mycket tyst och rofyllt med utsikt mot gården och i en välskött och trevlig förening med låga avgifter.
Kungsholmen
Fridhemsgatan 3

Fridhemsgatan 3

Generös rymd och egensinnigt ljusinsläpp i välplanerad funkistvåa med balkong och öppen spis. Invid Norr Mälarstrand & Rålis. Saluförs efter årsskiftet. Välkomna att föranmäla ert intresse: Oliver@historiskahem.se
Ösmo - Nynäshamn
Stationsplan 1

Stationsplan 1

Fantastiskt fint topprenoverat stationshus ritat av Ferdinand Boberg. För mer info kontakta bjorn@historiskahem.se eller ring 0723-733 555.
Gärdet
Rindögatan 15

Rindögatan 15

Välplanerad och fräsch mini 2:a med ett högt läge på våning 7.
Södermalm
Helgalunden 5

Helgalunden 5

Helgalunden är en lugn oas på Söder med vacker och välbevarad 1920-talsbebyggelse i lummig grönska. På andra våningen i ett av dessa fina 1920-talshus ligger detta hem, en ljus, generös och mysig tvåa med genuin atmosfär och hög trivselfaktor. Här bor du med ett stort kök med plats att duka till stora sällskap, ett vackert och inbjudande vardagsrum och ett rogivande och mysigt sovrum. Från stora, spröjsade fönster med djupa nischer har du fin utsikt mot Helgalunden och Allhelgonakyrkan åt ena hållet, och in mot föreningens gröna gård åt det andra. Planlösningen är genomgående och genomtänkt, och ytorna och kvadratmetrarna nyttjas på bästa sätt. Alla rum är luftiga och lättmöblerade.
Södermalm - Högalid
Heleneborgsgatan 9A

Heleneborgsgatan 9A

Välkommen till Heleneborgsgatan och ett topprenoverat och ytterst välplanerat hem på femte våningen i ett vackert 1920-talshus. Mellan 2015 och 2016 genomgick hela huset en totalrenovering där nya planlösningar förenades med den ursprungliga, klassicistiska arkitekturen som bas. Lägenheten har rum i fil och en både öppen och yteffektiv rumsfördelning med många smarta förvaringslösningar. Mittpunkten i hemmet utgörs av ett socialt och gästvänligt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Sovrummen är placerade på var sida om sällskapsytorna, det ena med en stor klädkammare i anslutning. Badrummet är rymligt och har både tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaring har integrerats i alla rum. Samstämmighet i färgsättning och materialval skapar ett enhetligt lugn. Det höga läget i huset ger fin utsikt över grannskapet. Adressen är en mycket bra utgångspunkt var du än ska förflytta dig i staden och du bor med både lugn och puls runt hörnet.
Årsta
Bränningevägen 34

Bränningevägen 34

På Bränningevägen hjälper solen dig att vakna där den strålar in i köket om morgonen medan kaffebryggaren gör sitt. En familjär bostad med ett rymligt kök, två sovrum och ett väl tilltaget vardagsrum. Här hittas bevarade femtiotalsdetaljer i en modern atmosfär. De stora fönstren ut mot trädgården gör lägenheten till någonting alldeles särskilt - för att inte nämna balkongen - med eftermiddagssolen som gör dig sällskap till långt in på kvällen. Den fina trädgården är en härlig tillgång för alla i föreningen med grill och trädgårdsmöbler, en extra dimension åt bostaden. Belägen i en av Södermalms närmsta förorter bor du här i mysiga retrokvarter, med bron som binder samman över viken.
Öregrund
Sjötullsgatan 11

Sjötullsgatan 11

Det är mycket ovanligt att det säljs en så historisk och vacker fastighet beläget i " Staden invid Havet" Öregrund! Endast en timme och fyrtio minuter ifrån Stockholm. Ett fantastiskt hus med med många tidstypiska detaljer bevarade. Huvudbyggnad i två plan. Stort tidstypiskt renoverat kök med eldstad. Ett härligt vardagsrum med kakelugn. Övre plan med två sovrum och en ljuvlig balkong med sjöutsikt där du kan njuta av solnedgången. Från balkongen ser du ner på fastigheten som har en liten damm, gräsplan och grusad uteplats samt den tillhörande Sjölänga med ett kaptensrum! I Öregrund har det aktiva livet funnits i flera decennier, hit kom societeten för att vila och njuta, och det gör man i allra högsta grad fortfarande. I denna charmiga lilla stad finns allt du behöver! Fina restauranger med välkända krögare. Padelbana och tennisbana, golfbanan når du på ca 20 min. Eller varför inte bada i havet ifrån klipporna i Tallparken. Sommartid anordnas mindre konserter och även båttävlingen Roslagsloppet går i mål här. Mer information kommer, anmäl ditt intresse här!
Ekhagen
Ekhagsvägen 5

Ekhagsvägen 5

Välplanerad 3.a med kök i öppen planlösning, två ordentliga sovrum samt balkong och öppen spis. Brf med mycket god ekonomi och hiss i huset.
Kungsholmen
Kungsklippan 22

Kungsklippan 22

Kungsklippan utgör en vacker del av Kungsholmen, mysigt och centralt med närhet till flertalet restauranger, barer och caféer tillsammans med parker och promenadstråk. Ett område omringat av vatten där Klara sjö mynnar ut i Riddarfjärden. Här hittas en liten och yteffektiv lägenhet, ett boende för den som vill ha närhet till allt – inklusive nära hem – där aktiva dagar får varvas med lugna hemmakvällar. Här kan vi tala om kvadrat som spelar roll; ett ljust rum med ett rejält fönsterparti och sovalkov, ett renoverat badrum och ett separat litet kök med moderna, väl valda material. Här finns också flertalet underbara takterrasser, fria att nyttja för medlemmar, en rejäl bonus om sommaren!
Midsommarkransen
Svandammsvägen 10

Svandammsvägen 10

Denna lägenhet i ett ljusgult funkishus i centrala Midsommarkransen är lätt att tycka om. Detta är 31 ljusa och välplanerade kvadrat som både har ett rymligt kök och ett rymligt allrum. Här bor man med stora, fina fönster utan insyn, men med trevlig utsikt mot en lugn och grön innergård. Rummen är lätta att möblera med alla funktioner. Känslan är genuin, i allt ifrån ljusa brädgolv till smådetaljer som fönsterbeslag och nycklar till garderoberna. Läget intill det lilla Skvallertorget i hjärtat av gamla Midsommarkransen kan inte bli bättre. Detta är ett mycket trevligt område med många caféer, restauranger och butiker, dessutom också väldigt nära tunnelbanan.
Gustavsberg
Stig Lindbergs gata 17A

Stig Lindbergs gata 17A

Tycker du om känslan av att få leva och bo i en unik lägenhet med industrikaraktär? Gillar du att ha en takhöjd om 3,5 m och att endast ha 30 min in till city? Uppskattar du vår Svenska skärgård? Då är detta för dig!! Snart presenterar vi en väldigt välplanerad 2:a med balkong, om ca 49 kvm boyta (+16 kvm biyta) helt unik i sitt slag. Anmäl ditt intresse!
Aspudden/Kransen
Bäckvägen 92A

Bäckvägen 92A

Det är något ut över det vanliga som väntar högst upp i huset på Bäckvägen 92A. Ett helt eget våningsplan, där trapphusets sista sträcka är privat med vackra trappsteg i kolmårdsmarmor som leder upp till bostaden. Den skira fasaden återspeglas i hallens ljust rosa väggar som leder in till lägenheten i två riktningar. En vilsam och en social del, med balkonger på motsatta gavlar med både söderläge och kvällssol. Högst upp i huset utan insyn, istället fin utsikt över lummiga grenverk. Nedanför väntar den mysiga gården med rabatter och utemöbler vid varje port. Pioner blommar på försommaren medan rosor och stockrosor tar över framåt juli, och smultron, krusbär och vinbär plockas fritt av både barn och vuxna.
Kärrtorp
Fyrskeppsvägen 75

Fyrskeppsvägen 75

2 rok - 55 kvm - 4 000 kr/mån inkl värme, vatten och bredband. Granne med Nytorps gärde i Kärrtorp hittar vi denna fina och mysiga funkistvåa som under de senaste åren renoverats grundligt och i tidsenlig stil. Här finns ett ljuvligt kök med funkisluckor, virrvarrbänk och rutigt linoleumgolv. Vardagsrummet är ljust och rymligt med balkong och sovrummet är en rogivande plats där det är lätt att koppla av. Ljust målade väggar kombineras med fina mönstrade tapeter och vacker rutmönstrad ekparkett. Alla rum är generösa i storlek och mycket välplanerade. Förvaringsmöjligheterna är dessutom mycket goda med bland annat en rymlig klädkammare och två källarförråd. Området är grönt och lugnt och huset ligger vid en återvändsgata med väldigt lite trafik. Intill bostaden öppnar sig det stora grönområdet Nytorps gärde och man bor också nära Nackareservatet, samtidigt som du också kan sätta dig på tunnelbanan eller cykeln och nå stan på en kvart.
Råsunda
Klövervägen 5

Klövervägen 5

Tre trappor upp, på gaveln av ett gult bostadshus, centralt belägen i Solna, intill mysiga Hagaparken ligger denna fina lägenhet. En smart planerad enrummare med sovalkov strax under snedtaket och med balkong i söder. Lägenheten renoverades 2017 och är idag en inbjudande plats med väl valda materialval och detaljer. En öppen vy genom breda fönsterpartier skapar ett generöst ljusinsläpp över bostaden. Här bor du med naturen och vackra sjöar på promenadavstånd samtidigt som du har ypperliga kommunikationer precis utanför porten, endast 1 minut till pendeltåg och tvärbana, 2 min till Odenplan med pendeltåg och 10 min till Sundbyberg med tvärbana. Dessutom har du Mall of Scandinavia nästgårds med butiker, mataffärer, systembolag, apotek, biograf m.m. 1,5ROK- 35KVM - 2653 KR/MÅN.
Enskededalen
Kyrkogårdsvägen 45

Kyrkogårdsvägen 45

Här på lugna, gröna och idylliska Kyrkogårdsvägen bereds tillfälle att förvärva en insynsskyddad tvåa med renoverat kök i öppen planlösning. Lägenheten är 40 kvadratmeter och ligger högst upp i Brf Tröskverkets tjusiga 1920-talshus som omsluter en vacker innergård för de boende med portaler ut till gatan. Lägenheten är genomgående där kök och vardagsrum har västlig utsikt mot den grönskande Sandsborgskyrkogården. Mot öster, där sovrummet ligger, finns vy mot den smått unika innergården med en glimt av tidstypisk villabebyggelse. Nyligen har föreningen renoverat trapphusen och satt in säkerhetsdörrar. En förening som är trygg och lågt belånad. Här bor du i lugna, lummiga och kulturhistoriska kvarter med endast 350 meter till t-bana, mataffär och centrumutbudet i Enskededalen. Missa inte en promenad till Skogskyrkogården, ett arkitektoniskt intressant och stillsamt besöksmål som är upptaget på listan över världsarv. Välkomna till Enskededalen!
Blåsut
Blåsutvägen 25

Blåsutvägen 25

Högst upp i port tjugofem på Blåsutvägen hittas denna etagelägenhet med gavelläge och utsikt åt både väst, norr och öst. Ett rymligt och välkomnande hem tack vare fönster, takfönster, balkong och fransk balkong som tillåter ett rejält ljus att strömma in under hela dagen. Entréplanet präglas av en öppen atmosfär med sin sociala planlösning och trevliga takhöjd om ca 2,63 meter. På övervåningen väntar i sin tur vilsamma rum med sängplatser under snedtaket – tillsammans med bostadens alldeles egna jacuzzi med perfekt placering under takfönstret! Lägenhetens karaktär inger villakänsla där samtliga fönsterbleck i marmor är original från byggåret. Väl fördelade ytor på de båda planen som binds samman via en vacker trappa. Belägen i familjära bostadskvarter, mitt emellan mysiga Gamla Enskede och Södermalms puls.
Hässelby Södra Villastad
Berghamnsvägen 61D

Berghamnsvägen 61D

Inrymd i en vacker patriciervilla från 1900-talet, bjuder den här fyran på ett lika storslaget som unikt boende med stor tomt och intagande veranda med härlig kvällssol. Här lever den äldre känslan vidare i kakelugn och spegeldörrar, medan de mer moderna inslagen står för smakfull komfort och bekvämlighet. Ett iögonfallande hem med slående takhöjd, i ett välbevarat villaområde med mycket historia, där lugnet och Mälaren blir din granne. Kontakta mäklaren för mer information: erica@historiskahem.se
Västertorp
Terrängvägen 61

Terrängvägen 61

Placerad mitt emellan två grönskande innergårdar hittas den här 50-talslägenheten, smakfullt renoverad med bevarade originaldetaljer och generösa rum. Balkongen i sydväst och utsikten i två väderstreck gör upplevelsen komplett, med naturen så nära inpå och solen som lyser rakt in och förstärker interiören. Material- och färgval har här valts för att samspela med omgivningarna i en lugn mix av jordnära toner i en vit bas. På fyra minuter når du tunnelbanan som tar dig in till söder och city, och på promenadavstånd ligger de mysiga områdena Aspudden, Telefonplan, Midsommarkransen och Vinterviken.
-->