Type and press Enter.

Array
(
  [Bostadstyp] => Bostadsrätt
  [Adress] => Ulvsundavägen 34
  [Område] => BROMMA
  [Våning] => 1 av 3, ej hiss
  [Rum] => 3 rum
  [Area] => 92 kvm
Föreningens information [Beskrivning uteplats] => [Tomtareal] => [Avgift] => 7 233 kr/mån ink värme , VA och kabel-TV. Tillägg på 77kr/mån för säkerhetsdörr [Andelstal] => 5,80335 % [Andel av årsavgift] => 5,93754 % [Lägenhetsnummer] => 76 [Bostadens indirekta nettoskuldsättning] => 549 972 kr, bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning har beräknats på bostadsrättens andel av årsavgift. Informationen till beräkningen är inhämtad från föreningens årsredovisning 2022. [Förråd] => Till lägenheten hör även ett förråd på 8 kvadrat. [Pris] => 5 300 000 kr )

Ulvsundavägen 34

I BROMMAS LUMMIGA VILLAKVARTER - NYRENOVERAD HÖRNTREA MED MÖJLIG UTEPLATS

FOTO: BORGELIN STYLING: GÄRDE TEXT: REMNES

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning

Ansvarig mäklare

Hanna Tairi
Reg. fastighetsmäklare

Fakta

Bostadstyp
Bostadsrätt
Adress
Ulvsundavägen 34
Område
BROMMA
Våning
1 av 3, ej hiss
Rum
3 rum
Area
92 kvm
Föreningens information
Avgift
7 233 kr/mån ink värme , VA och kabel-TV. Tillägg på 77kr/mån för säkerhetsdörr
Andelstal
5,80335 %
Andel av årsavgift
5,93754 %
Lägenhetsnummer
76
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
549 972 kr, bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning har beräknats på bostadsrättens andel av årsavgift. Informationen till beräkningen är inhämtad från föreningens årsredovisning 2022.
Förråd
Till lägenheten hör även ett förråd på 8 kvadrat.
Pris
5 300 000 kr

Driftskostnader

El
2 400 kr/år
Total driftskostnad
2 400 kr/år
Drift räknat på
2 personer

planskiss

SÄLJARNAS FAVORITER I OMRÅDET

Park Bageri
deras frukost gör livet lyckligare - kulturspannmål!
Tranebergs segelsällskap
Ulvsunda slott
och dess uteservering
Delad plats mellan Dignity
en liten och än så länge mycket okänd chilensk restaurang som gör stans godaste Churrasco, samt Driving rangen på Bromma Golf.
Bromma Chark
som gör godaste baconet i Sverige

Arkitekturen

Arkitekt: Okänt

Originaldetaljer såsom vackra lister, spröjsade fönster, speglade dörrar och djupa fönsterbänkar skapar en alldeles särskild atmosfär åt lägenheten som idag nyttjas som 3,5 rum och kök. Köket och badrummet renoverades år 2023 och erbjuder bästa komfort för en enkel vardag. Milda färgval i grönt och grått ger hemmet en harmonisk inramning. Föreningen har även godkänt bygge av en altan, något som skulle förlänga bostaden ytterligare, samt skapa en fin liten uteplats med morgonsol där man kan dricka sitt morgonkaffe. Till hemmet hör också ett källarförråd om ca 8 kvm. Den nyrenoverade tvättstugan är utrustad med två tvättmaskiner, torkskåp och torktumlare – den här bostaden har dock försetts med egen tvättmaskin! Som boende tillhör ni en liten och personlig förening med hög trivsel, vars engagerade styrelse säkerställer underhåll. På gården finns gemensamma grillplatser och loungemöbler, liksom studsmatta, trädgårdsodlingar och små bärbuskar. Dessutom planeras bygge av ett gemensamt växthus. Här finns också gott om plats för cyklar och barnvagnar, och föreningen erbjuder nio parkeringsplatser. I husets källare finns även bastu och gym.

FÖRENINGEN

BRF Gamla Brandstationen

Föreningen Ulvsundavägen 34

Antal lägenheter och lokaler:

Föreningen äger fastigheten BRANDSTATIONEN 1. Föreningen består av 16 lägenheter och en lokal, alla är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening.

År föreningen övertog fastigheten

Föreningen bildades år 1998.

Mark

Föreningen betalade år 2022; 151 400 kr i tomträttsavgäld för marken.

Förvaltare

Den ekonomiska förvaltningen sköts av PKR.

Parkering

Föreningen har nio parkeringsplatser på innergården. Att hyra en plats kostar 500 kr/månad. Vid intresse av att hyra parkeringsplats kontaktas styrelsen för placering i kö. Beräknad kötid 6 månader.

Ekonomi

De långfristiga skulderna uppgår enligt årsredovisningen 2023 till ca 16 mkr, vilket ger cirka 10 438 kr/kvm boyta, vilket får ses som en låg belåningsgrad.

Avgifter:

Köparen vid varje överlätelse en expeditionsavgift pa 2,5% av prisbasbeloppet (2023=1 313 kronor). Pantsättningsavgift debiteras med 1% av prisbasbeloppet (2023=525 kronor) vid varje pantsattning.

Påminnelseavgift uttages med 60 kr vid sen betalning.

Gemensamma utrymmen:

Fin gård med gemensamma grillplatser med matplatser och loungemöbler. Trädgårdsförråd. Cyckelförråd. Planerad byggnation av växthus. Studsmatta, trädgårdsodling med små bärbuskar. I källaren så finns det basu, hobbyrum och gemensam tvättstuga med torkrum. Till lägenheten hör även ett förråd på 8 kvadrat.

Andrahandsuthyrning:

Exempel

Styrelsens policy för andrahandsupplätelser är att följa Hyresnämndens praxis. Tillstand fran styrelsen krävs för andrahandsupplätelse.

Bredband och tv

Tv och bredband via fiber tecknas separat.

Ägande

Juridiska personer accepteras ej. Delat ägande godkänns, minsta ägarandel 10 %.

Kontroll:

Ovanstående grundas på information från föreningens årsredovisning 2021/22. Uppgifter som är av särskild vikt för köparen bör kontrolleras med föreningen.

OMRÅDET

Här bor du i trivsamma och lummiga kvarter där bebyggelsen består av både villor och mindre flerfamiljshus från olika tidsepoker. Omgivningen kring Traneberg och Ulvsunda är trygg och vänlig och rik på upplevelser, med djur, natur, trädgårdar och vatten nära, samtidigt som avståndet in till staden är kort. Från bostaden har du bara några minuter till Stora Mossens tunnelbanestation med förbipasserande gröna linjen och vid Alvik, som är en stor knutpunkt, passerar tvärbanan, Nockebybanan och många busslinjer. Dessutom går det snabbt att ta sig till Bromma Flygplats med buss. För den som gillar vatten finns trevliga områden kring Mälaren, Ulvsundasjön och Lillsjön.