Type and press Enter.

Mäklare Solna

Mäklare Solna

För dig som vill köpa eller sälja en bostad i Solna.

Söker du en mäklare i Solna? Då har du hamnat rätt! På Historiska Hem känner vi Solna ut och in. Våra kompetenta mäklare hjälper till att tillgodose just dina behov – Oavsett om du är ute efter att sälja eller köpa.

Solna är en blomstrande kommun som under flera år befunnit sig i en stark tillväxtfas. Det finns ett brett utbud av bostäder som passar mindre såväl som större hushåll. Solna karaktäriseras av en rik och varierad miljö där man försökt bevara spåren från tidigare generationer vilket speglar bostäderna.

Det finns många fördelar med att bo i Solna. Tack vare det höga invånarantalet finns det många skolor, förskolor och restauranger att välja bland. Här kan du även besöka nordens största galleria Westfield Mall of Scandinavia som bjuder på ett brett utbud av butiker. Tycker du om att uppleva film på stora duken kan du också besöka deras biograf som visar film på nordens största biodukar.

Solna bjuder även på goda kommunikationer i kommunaltrafiken. Via tunnelbana befinner du dig mitt i centrala Stockholm på ett fåtal minuter och genom pendeltåget tar du dig smidigt till platser både söder och norr om Stockholm.

Det finns gott om grönområden och mysiga promenadstråk i Solna. Njut av grönskan i populära parker som Ulriksdals slottspark eller Hagaparken där du även kan besöka klassiska sevärdheter som Fjärilshuset och Kinesiska paviljongen.

Är du intresserad av mer information? Kontakta oss gärna för rådgivning eller besök något av våra kontor på Södermalm och Östermalm.