Type and press Enter.

Mäklare Lidingö

För dig som vill köpa eller sälja en bostad på Lidingö.

Vill du köpa eller sälja en bostad på Lidingö och är på jakt efter en mäklare? Då har du hamnat helt rätt. Historia hem’s mäklare kan Lidingö ut och in och visar mer än gärna vägen för dig som köpare eller säljare. Vi känner till bostadsmarknaden på Lidingö, dess fantastiska smultronställen, vad som gör Lidingö unikt, vad som finns att göra och mycket mer.

Här bjuds man på en fin kombination av natur och bra boendemiljö med Stockholm city endast ett stenkast bort. Du tar dig enkelt till fastlandet med bil, kollektivtrafik eller varför inte via båt från Larsbergs brygga? För dig som tycker om att vara aktiv cyklar du längs fina cykelvägar till Stockholm city på cirka 25 minuter.
På sommaren kan man njuta av sol och bad på någon av Lidingös vackra stränder, och på vintern går det utmärkt att dra på sig pjäxorna för några åk utför Ekholmsnäsbacken. Det finns även ett rikt utbud av matbutiker, restauranger och förskolor.
På Lidingö finns det ett boende för alla oavsett om ni är behov av större eller mindre. Ön varvas av klassiska villor med lägenheter i charmiga smalhus från mitten av 1900-talet.

Välkommen att kontakta oss idag för rådgivning eller besök något av våra kontor på Södermalm och Östermalm.

Mäklare Lidingö