Type and press Enter.

Mäklare Kungsholmen

Vill du köpa eller sälja en bostad på Kungsholmen och är på jakt efter en mäklare? Då har du hamnat helt rätt. Våra duktiga mäklare i Stockholm hjälper er om ni är ute efter att köpa eller sälja bostad på Kungsholmen.

Våra mäklare kan Kungsholmen

Kungsholmen är troligtvis ett av Stockholms trevligaste, mest populära och opretentiösa innerstadsområden. Här kan du känna dig hemma och vara precis den du är. Dessutom bor du på en ö med vatten åt alla håll och många gröna lungor att njuta av under varma sommardagar, till exempel Kronobergsparken runt hörnet från bostaden, Kungsholms strand, Rålambshovsparken och Norr Mälarstrand.

Det stämmer – vi har inget mäklarkontor på Kungsholmen utan endast på Östermalm/Vasastan och Södermalm. Men, ack så bekanta våra mäklare är med Kungsholmen. Vi känner till stadsdelens historia, kommunikationsmöjligheter, bostädernas säregna drag, vad som pågår och vad som är planerat i Kungsholmen.. Ja, allt möjligt helt enkelt.

Historiska Hem förmedlar bostäder uppförda innan 1970

Genom stort engagemang och gedigen kunskap inom arkitektur, bebyggelsehistoria och marknadsföring har Historiska Hem blivit en omtyckt aktör på marknaden.

Historiska Hem förmedlar enbart bostäder i fastigheter uppförda innan 1970. Med arkitektur vi älskar och behärskar. Bostäder som inspirerar oss och som vi gärna inspirerar andra med. Det betyder inte att de måste vara de lyxigaste våningarna på de ”bästa” adresserna. Men det innebär ofta att bostäderna är charmiga, mysiga och ibland speciella med det där lilla extra. Hem med själ och känsla.
Mäklare Kungsholmen

Våra mäklarkontor

Mäklarkontor Vasastan/Östermalm

ADRESS
Folkungagatan 122
116 39 Stockholm

TELEFON
08-23 20 10

E-MAIL
info@historiskahem.se

Mäklarkontor Södermalm

ADRESS
Storgatan 22
114 55 Stockholm

TELEFON
08-23 20 10

E-MAIL
info@historiskahem.se