Type and press Enter.

Mäklare Bromma

Mäklare Bromma

För dig som vill köpa eller sälja en bostad i Bromma.

Vill du köpa eller sälja en bostad i Bromma och är på jakt efter en mäklare? Då har du hamnat helt rätt. Våra duktiga mäklare kan hjälpa dig oavsett om ni är en familj i behov av större eller om du är ny på bostadsmarknaden i jakt på din första bostad.

Bromma växer och erbjuder något för alla. Med läge nära Stockholms innerstad men samtidigt nära till skog och vatten blir Bromma en fin kombination mellan nöje och natur. Du finner goda kommunikationer i kollektivtrafiken med buss, tunnelbana och tvärbana.
Denna kommun passar lika bra för yngre som den gör för äldre. I Bromma finner man klassiska villor med lummiga trädgårdar och äppelträd i närhet till både skolor och förskolor. Det finns även mysiga och lugna områden med välplanerade lägenheter i anslutning till matbutiker.
För den som tycker om att unna sig en god måltid erbjuder Bromma ett brett utbud av restauranger, och i köpområdet Bromma Blocks finns allt man kan tänka sig behöva.

Vill du veta mer om Bromma och om området skulle passa just dina önskemål? Välkommen att kontakta oss idag för rådgivning eller besök oss på vårt kontor på antingen Södermalm eller Östermalm.

Mäklare Bromma