Historiska Hem | Vi förmedlar hem med en historia
Tre Kronors Väg 31
OLOF HULT 1932
Nacka - Kvarnholmen
SNYGG OCH SOCIAL TVÅA I SMAKFULL INDUSTRISTIL
TEXT: MURÉN FOTO: SPINELL STYLING: MAINSTREET

I en vacker gammal industribyggnad under förvandling ligger denna snygga tvåa. Lägenheten är belägen i det före detta bageriet på Kvarnholmen som nu har byggts om till sjönära bostäder med stilfull industrikänsla. Denna inbjudande tvåa har kök och vardagsrum i öppen planlösning och ett rymligt lugnt sovrum intill. Här finns dessutom ett fint och fullutrustat badrum med tvättpelare. Det är en yteffektiv och öppen bostad med interiör inspirerad av elegant 1920-tal kombinerat med byggnadens ursprung som bageri. Färgskalan är sober med mörkare accenter och materialvalen gedigna och klassiska. Här bor du i ett härligt läge vid inloppet till Stockholm. Med stans bästa färdmedel båt är du vid Nybroplan på en kvart.

För att se fler fotografier, klicka på valfritt foto och följ bildspelet.

Denna bostad är såld

Ansvarig mäklare

Mattias Öhman
Reg. Fastighetsmäklare

Bostadsfakta

Bostadstyp:
Bostadsrätt
Adress:
Tre Kronors Väg 31
Område:
Nacka - Kvarnholmen
arkitekt:
OLOF HULT 1932
Våning:
3 av 5, hiss finns, 3 tr
Rum:
2 rum och kök
Area:
43 m²
Avgift:
2 926 kr inkl värme, varmvatten, digital TV, IP-telefoni samt internet

Allmänt:

Här bor du med en välplanerad och yteffektiv planlösning med öppna och centrala ytor i kök och vardagsrum. Bostadens interiörer är inspirerade av både 1920-talet och industrihistorien. De har en sober ljus grundpalett med accenter i sotgrå toner i fönstersnickerier, radiatorer och skåpdörrar. Samtliga väggar är målade i vitt och golven är ljusa vitpigmenterade och mattlackade trägolv av ek.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning och är ett välkomnande och socialt rum. Köket är specialritat för Bageriet och är både praktiskt och snyggt med väl tilltagna arbetsytor och gedigna materialval. Kökets fronter är släta och lackade i grått. Bänkskivan i natursten är extra djup - inspirerad av gamla bakbänkar. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn, kolfilterfläkt, integrerad diskmaskin och integrerad kyl och frys. I rummet finns plats för både ett rymligt matbord och soffgrupp. Här finns två fönster med radiatorer som ger både ljus och karaktär.

Sovrum

I sovrummet är det lätt att hitta lugnet. Här finns gott om plats för dubbelsäng och för till exempel en byrå eller arbetsplats. Här finns även mycket bra förvaring i en lång garderobsvägg.

Badrum

Badrummet har samma färgpalett som i övriga lägenheten. Här matchas vitt rektangulärt kakel på väggarna med ett inmålat övre väggparti och tak i grått. Golvet är klätt i ljus matt mosaik och badrumsdetaljerna är kromade. Ovanför handfatet sitter en stor integrerad spegel. Bakom en glasad vägg finns en tak- och handdusch. Rummet har även en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare samt en handdukstork.

Hall

Innanför ytterdörren finns en egen nisch med klädavhängning. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Brf Bageriet 3

Allmän information

Brf Bageriet 3 är ett unikt nybyggnadsprojekt av byggbolaget Oscar Properties. På Kvarnholmen i Nacka mitt emot Djurgården, på gränsen mellan stad och skärgård finner du ett av Stockholms lyxigaste projekt, Brf Bageriet 3. Föreningen består av en byggnad med 7 st trappuppgångar. Föreningen innefattar 128 bostadsrättslägenheter fördelade på 1-6 RoK total boarea är ca 8483 kvm. 1 RoK : 7st om ca 31 kvm 2 RoK : 53st om ca 39 - 69 kvm 3 RoK : 45st om ca 68 - 107 kvm 4 RoK : 16st om ca 88- 103 kvm 5 RoK : 4st om ca 112 - 115 kvm 6 RoK :1st om ca 142 kvm

Parkering

75 parkeringsplatser finns för boende i föreningen, kostnad är 1000:-/ mån. Parkeringsgaraget är uppfört i 3st våningsplan och är beläget under gården mellan byggnaden och grannfastigheten. Det finns 9 stycken besöksparkeringar.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, förråd, soprum och barnvagnsrum samt rullstolsrum.

Tv/Internet

Fiberanslutning via Ownit och utgörs av ett basutbud för TV, bredbandskapacitet 100/100 Mbit/s Ownit kommer att leverera en TV-box & en router till varje lägenhet.

Förråd

Till denna bostad hör två förråd om ca 6 kvm.

OMRÅDET

Här bor du på gränsen mellan stad och skärgård och du har du aldrig mer än några hundra meter till vattnet, och många grönområden för promenader och löprundor. Runt området kommer en 2,2 km lång strandpromenad att sträcka sig. På Kvarnholmen växer en ny stadsdel nu fram. Här kan du njuta både av lugnet och havsluften och samtidigt ha stadens puls nära. I direkt anslutning till Bageriet byggs dessutom ett nytt närcentrum. Restauranger, caféer, butiker och serviceinrättningar infinner sig en efter en. Till staden tar du dig smidigt på olika sätt. Härligast är att hoppa på pendelbåtarna som tar dig till Nybrokajen på en kvart. Med buss eller bil är du vid Slussen på tio minuter.

BYGGNADSVÅRDSDAGEN - VÅREN 2019

Historiska Hem är mycket stolta att presentera en av årets största händelser för dig som älskar gamla hus och hem.

Läs mer om dagen här