Type and press Enter.

Array
(
  [Bostadstyp] => Bostadsrätt
  [Adress] => Svarvargatan 11
  [Område] => Kungsholmen
  [Våning] => 3 av 6, hiss finns
  [Rum] => 2 rum
  [Area] => 62 kvm
Föreningens information. [Tomtareal] => [Avgift] => 3 769 kr/mån inkl värme, VA, kabel-TV och Bredband 100/100 Mbit/s via Ownit )

Svarvargatan 11

Unik industrivåning med enormt fönsterparti och magiskt ljusinsläpp

Denna bostad är såld

Ansvarig mäklare

Oliver Källenfors
Reg. Fastighetsmäklare

Fakta

Bostadstyp
Bostadsrätt
Adress
Svarvargatan 11
Område
Kungsholmen
Våning
3 av 6, hiss finns
Rum
2 rum
Area
62 kvm
Föreningens information.
Avgift
3 769 kr/mån inkl värme, VA, kabel-TV och Bredband 100/100 Mbit/s via Ownit

Driftskostnader

El
3 900 kr/år
Försäkring
5 000 kr/år
Total driftskostnad
8 900 kr/år
Drift räknat på
2 personer
Kommentar
Enligt schablon

planskiss

Arkitekturen

Arkitekt: 1897

Industriverket, beläget i kvarteret mellan Igeldammsgatan och Svarvargatan på Kungsholmen är samlingsnamnet för de tre fabrikshusen Bryggeriet, Radiofabriken och Cigarrfabriken. Radiofabriken är fastigheten på Svarvargatan som ursprungligen byggdes som en industrifastighet år 1897, men som 2017 totalrenoverades och byggdes om till lägenheter under ledning av Oscar Properties. Det råa och robusta har kompletterats med smarta funktionella lösningar och taktila material. Unika detaljer ger husen karaktär samtidigt som personlighet bevarats. Föreningen består idag av totalt 147 lägenheter med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt. Brf Industriverket är en äkta bostadsrättsförening och äger marken.

FÖRENINGEN

Brf Industriverket

Brf Industriverket registrerades 2015 och består av adresserna Svarvargatan 7-11 samt Igeldammsgatan 22 A-C. Föreningen består av 147 bostadsrätter, en bostadsrättslokal, två hyreslokaler samt 35 garageplatser, fn. 2 000 kr /mån, fn. kö. Föreningen är en äkta förening och äger marken. Inga planerade avgiftsändringar. Överlåtelseavgift: 1 183 kr betalas av köparen. Pantsättningsavgift 473 kr / pant. TV/Internet 100/100 Mbit/s via Ownit ingår i månadsavgiften. Övriga gemensamma utrymmen är en trevlig innergård med möbler och planteringar, cykelrum, barnvagnsrum samt soprum och miljörum. Besök gärna föreningens hemsida: https://brfindustriverket.se/

OMRÅDET

Svarvargatan ligger i mysiga och lugna kvarter på Kungsholmen med närhet till trevliga promenadstråk och joggingspår längs med Karlbergskanalen, Kungsholms Strand och Norr Mälarstrand, och även Solnas kuststräcka och Pampas Marina på andra sidan vattnet. Här bor du mitt i stan men omringad av vatten, stadsparker, mysiga caféer och restauranger. En alldeles egen oas mellan Fridhemsplan och Hornsbergs myller ger en oslagbar känsla av avskildhet mitt i stadspulsen. Här finns även ordentligt med förbindelser både med Stadshagens tunnelbanestation och Fridhemsplans tunnelbanestation och busstorg.