Type and press Enter.

Array
(
  [Bostadstyp] => Bostadsrätt
  [Adress] => Svarvargatan 7
  [Område] => Kungsholmen
  [Våning] => 3 av 6, hiss finns
  [Rum] => 5 rum och kök
  [Area] => 162 kvm
Förvaltarens information [Tomtareal] => [Avgift] => 7 561 kr/mån inkl värme, VA, kabel-TV och Bredband 100/100 Mbit/s via Ownit )

Svarvargatan 7

Industrivåning med bevarade detaljer och lyxiga material invid Kungsholms Strand

FOTO: SPINNELL TEXT: BECK-REMNES STYLING: COPPARSTAD

Denna bostad är såld

Ansvarig mäklare

Alexander Lövgren
Reg fastighetsmäklare

Fakta

Bostadstyp
Bostadsrätt
Adress
Svarvargatan 7
Område
Kungsholmen
Våning
3 av 6, hiss finns
Rum
5 rum och kök
Area
162 kvm
Förvaltarens information
Avgift
7 561 kr/mån inkl värme, VA, kabel-TV och Bredband 100/100 Mbit/s via Ownit

planskiss

SÄLJARNAS FAVORITER I OMRÅDET

Boteco da Silvana
Industrigatan 2
@Kungsholmen
Tårtkompani & Bageri
Fredhälls klippor & Rålambshovparken

Arkitekturen

Arkitekt: 1897

Industriverket, beläget i kvarteret mellan Igeldammsgatan och Svarvargatan på Kungsholmen är samlingsnamnet för de tre fabrikshusen Bryggeriet, Radiofabriken och Cigarrfabriken. Radiofabriken är fastigheten på Svarvargatan som ursprungligen byggdes som en industrifastighet år 1897, men som 2017 totalrenoverades och byggdes om till lägenheter under ledning av Oscar Properties. Det råa och robusta har kompletterats med smarta funktionella lösningar och taktila material. Unika detaljer ger husen karaktär samtidigt som personlighet bevarats. Föreningen består idag av totalt 147 lägenheter med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt. Brf Industriverket är en äkta bostadsrättsförening och äger marken.

FÖRENINGEN

Brf Industriverket

Brf Industriverket registrerades 2015 och består av adresserna Svarvargatan 7-11 samt Igeldammsgatan 22 A-C. Föreningen består av 147 bostadsrätter, en bostadsrättslokal, två hyreslokaler samt 35 garageplatser, fn. 2 000 kr /mån, fn. kö. Föreningen är en äkta förening och äger marken. Inga planerade avgiftsändringar. Överlåtelseavgift: 1 183 kr betalas av köparen. Pantsättningsavgift 473 kr / pant. TV/Internet 100/100 Mbit/s via Ownit ingår i månadsavgiften. Övriga gemensamma utrymmen är en trevlig innergård med möbler och planteringar, cykelrum, barnvagnsrum samt soprum och miljörum. Besök gärna föreningens hemsida: https://brfindustriverket.se/

OMRÅDET

Svarvargatan ligger i mysiga och lugna kvarter på Kungsholmen med närhet till trevliga promenadstråk och joggingspår längs med Karlbergskanalen, Kungsholms Strand och Norr Mälarstrand. Här bor du mitt i stan men omringad av vatten, stadsparker, trevliga caféer och restauranger. En alldeles egen oas vid sidan av Fridhemsplans myller ger en oslagbar känsla av avskildhet mitt i stadspulsen. Här finns även ordentligt med förbindelser både med Stadshagens tunnelbanestation och Fridhemsplans tunnelbanestation och busstorg.