Type and press Enter.

Duplicated: Mäklare Solna – [#39401]

Mäklare Sundbyberg

För dig som vill köpa eller sälja en bostad i Sundbyberg.

Letar du efter en mäklare i Sundbyberg? På Historiska Hem hjälper vi dig gärna med köp eller försäljning av bostad. Våra erfarna mäklare arbetar noggrant för att möta just dina specifika behov. Vi ser varje hem som ett historiskt nedslag. Ett fint avslut för någon och en spännande början för någon annan.

I Sundbyberg får du den perfekta balansen mellan puls och mysig småstad. Ståtliga stenhus varvas med trävillor från förra sekelskiftet. De allra mest spektakulära och vackra villorna finner du i stadsdelen Duvbo.

Centrala Sundbyberg är en av Stockholms äldsta förstäder med hus som får dig att tro att du befinner dig mitt i innerstan. Där finns även kommunens affärscentrum där du längs hela Sturegatan har tillgång till diverse tjänster och butiker. På andra sidan järnvägen hittar du en mängd av olika restauranger och caféer att välja bland.

Sundbyberg station blir en knutpunkt för både buss, tunnelbana, pendeltåg, regionaltåg och tunnelbana så du har gott om färdsätt att välja bland. Du tar dig in till Stockholm city på 12 minuter med tunnelbana och på endast 8 minuter med pendeltåg. Flyger du ofta inrikes tar du dig med bil till Bromma flygplats på knappa 5 minuter.

I Sundbyberg befinner man sig aldrig långt ifrån naturen och på sommaren fylls av färgglada blommor. Besök den klassiska Marabou-parken och alla dess praktfulla skulpturer eller ta en uppfriskande promenad runt Lötsjön eller Råstasjön.
För den aktiva personen finns det utöver flera motionsspår även utegym, badhus, friidrottsanläggning, tennisbanor och fotbollsplaner runt om i Sundbyberg.
Oavsett om du ingår i ett mindre eller större hushåll – Sundbyberg erbjuder något för alla.

Har du frågor eller funderingar får du gärna kontakta eller besöka oss på något av våra kontor på Östermalm eller Södermalm.