Historiska Hem | Vi förmedlar hem med en historia
Tre Kronors Väg 43
OLOF HULT / BERGLUND ARKITEKTER
Nacka - Kvarnholmen
FANTASTISK FYRA MED STOR TAKTERRASS OCH BALKONG
TEXT: MURÉN FOTO: SPINELL

Fyran som bokades absolut först i Bageriet, med högt fritt läge högst upp på fjärde våningen, är nu till salu! Här bor du med 97 kvadratmeters inomhusyta och 70 kvadrats utomhusyta uppdelat på en takterrass om 58 kvm och en balkong om 12 kvm. Lägenheten i den före detta spisbrödsfabriken är helt nyritad av Berglund Arkitekter som arbetat med projektet de senaste tre åren. På den stora terrassen kan du fånga solen under hela dagen och på balkongen kan du njuta kvällssol. Lägenheten har stora sociala ytor i kök och vardagsrum i öppen planlösning där stora fönsterpartier i två väderstreck ger mycket ljus, karaktär och utsikt. Här finns även tre bra sovrum varav ett master bedroom med utgång till terrassen. Därtill har du ett stort och lyxigt badrum med badkar, dusch, tvättmaskin och torktumlare, samt en separat gäst-wc. Färgskalan är sober med mörkare accenter och materialvalen gedigna och klassiska, och inspirerande av både 1920-talet och industrihistorien. Här bor du i ett härligt läge vid inloppet till Stockholm. Med stans bästa färdmedel båt är du vid Nybroplan på en kvart.

För att se fler fotografier, klicka på valfritt foto och följ bildspelet.

KOMMANDE VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning

Ansvarig mäklare

Mattias Öhman
Reg. Fastighetsmäklare

Bostadsfakta

Bostadstyp:
Bostadsrätt
Adress:
Tre Kronors Väg 43, högst upp
Område:
Nacka - Kvarnholmen
arkitekt:
OLOF HULT / BERGLUND ARKITEKTER
Våning:
4 av 4, hiss finns
Rum:
4 rum och kök
Area:
97 m²
Avgift:
5 131 kr inkl värme, varmvatten, digital TV, IP-telefoni samt internet
Pris:
8 200 000 kr kr/bud

Allmänt om fastigheten

Kommentar:
Driftkostnader ej tillgängligt

Bostaden

Denna lägenhet är en av de bästa lägenheterna på Kvarnholmen, en stor fyra med nästan lika stora ytor utomhus som inomhus. Terrassen är en stor solig utomhusyta med utsikt mot Ryssviken. Här har du 58 kvm att vräka ut dig på, och räcker inte det finns även en balkong om 12 kvadrat med kvällsol. Köket är specialritat för Bageriet och är både praktiskt och snyggt med väl tilltagna arbetsytor och gedigna materialval. Bänkskivan i natursten är extra djup - inspirerad av gamla bakbänkar. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning i ett generöst studiorum med stora fönsterpartier och balkongdörrar som leder till terrassen och balkong. Från vardagsrummet och terrassen har du utsikt mot Ryssviken. Bostaden har tre sovrum, ett större master bedroom om 14 kvm med stora fönsterpartier och egen utgång till terrassen. De två andra sovrummen är båda 8 kvm stora. Badrummet har samma färgpalett som i övriga lägenheten. Här matchas vitt rektangulärt kakel på väggarna med ett inmålat övre väggparti och tak i sotgrått. Golvet är klätt i ljus matt mosaik och badrumsdetaljerna är kromade. Här finns både badkar och en tak- och handdusch. Rummet har tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk. I bostaden finns dessutom en separat gäst-wc med toalett och handfat. Lägenhetens hall består av en entrédel och en inre hall. Här finns hatthylla och flera garderober. Fönstren i bostaden är väl tilltagna och har låg bröstning, vilket både ger fin utsikt och ett generöst ljusinsläpp. Industrikänslan finns i de mörkmålade och spröjsade rutorna, samt i gedigna mörkmålade radiatorer i anslutning. Golven är genomgående av mattlackad och borstad ek. Planlösningen är runtgående och rymlig. Planlösning, balkong och takterrass är ritade av Berglund Arkitekter i samarbete med Oscar Properties. Viktiga hörnstenar under arbetets gång har till exempel varit att formge de nya delarna så de underordnar sig den befintliga tegelbyggnaden men samtidigt har en egen tydlig karaktär, och att få till en ny fönstersättning som påminner om industriella byggnaders och samtidigt fungerar till lägenheternas planlösningar.

Brf Bageriet 3

Allmän information

Brf Bageriet 3 är ett unikt nybyggnadsprojekt av byggbolaget Oscar Properties. På Kvarnholmen i Nacka mitt emot Djurgården, på gränsen mellan stad och skärgård finner du ett av Stockholms lyxigaste projekt, Brf Bageriet 3. Föreningen består av en byggnad med 7 st trappuppgångar. Föreningen innefattar 128 bostadsrättslägenheter fördelade på 1-6 RoK total boarea är ca 8483 kvm. 1 RoK : 7st om ca 31 kvm 2 RoK : 53st om ca 39 - 69 kvm 3 RoK : 45st om ca 68 - 107 kvm 4 RoK : 16st om ca 88- 103 kvm 5 RoK : 4st om ca 112 - 115 kvm 6 RoK :1st om ca 142 kvm

Parkering

75 parkeringsplatser finns för boende i föreningen, kostnad är 1000:-/ mån. Parkeringsgaraget är uppfört i 3st våningsplan och är beläget under gården mellan byggnaden och grannfastigheten. Det finns 9 stycken besöksparkeringar.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, förråd, soprum och barnvagnsrum samt rullstolsrum.

Tv/Internet

Fiberanslutning via Ownit och utgörs av ett basutbud för TV, bredbandskapacitet 100/100 Mbit/s Ownit kommer att leverera en TV-box & en router till varje lägenhet.

Förråd

Till varje bostad hör ett förråd.

OMRÅDET

Här bor du på gränsen mellan stad och skärgård och du har du aldrig mer än några hundra meter till vattnet, och många grönområden för promenader och löprundor. Runt området kommer en 2,2 km lång strandpromenad att sträcka sig. På Kvarnholmen växer en ny stadsdel nu fram. I direkt anslutning till Bageriet byggs ett nytt närcentrum. Restauranger, caféer, butiker och serviceinrättningar infinner sig en efter en. I området projekteras även för en ny grundskola och det kommer att finnas flera förskolor. Till staden tar du dig smidigt på olika sätt. Härligast är att hoppa på pendelbåtarna som tar dig till Nybrokajen på en kvart. Med buss eller bil är du vid Slussen på tio minuter.