Välkommen till vår butik

Hållbar inredning i form av vintageikoner, trogna klassiker och ny design i små upplagor. Det är vad som möter dig när du besöker Historiska Hems butik i hörnet av Södermannagatan och Gotlandsgatan. Som första mäklarbyrå i Stockholm har vi öppnat en egen designbutik där vi vill inspirera till att mixa vackra detaljer från förr med nya utvalda designprodukter i små upplagor och därmed bygga personliga och unika hem. Dessutom vill vi slå ett slag för hållbar inredning genom att inspirera och ge våra kunder mod att bevara och renovera inredning som är historiskt intressant, bland annat genom att ha en hörna i butiken för byggnadsvård.

I butiken hittar du såväl unika vardagsrumsmöbler, matbord och stolar, som gulliga prints till barnrummet, snygga kuddar, mysiga filtar, lampor, ljusstakar och andra detaljer som ger ditt hem det lilla extra. Här finns även massor av fina presenter för olika tillfällen.

Butiken är också en plattform för ny unik design, till exempel är vi enda återförsäljare av Stadstecknarens (Jesper Nykvist) stadsmotiv, och vi säljer även många olika coola smycken.

I den inspirerande lokalen kan vi dessutom arrangera olika events, både egna och andras, till exempel kundträffar, föreläsningar och pressträffar. Håll utkik i våra sociala kanaler eller hör av dig om du har en idé.

Hitta hit

Här finner du utvalda designklassiker, unika inredningsdetaljer och nya produkter i små upplagor.

Öppet
Lördag 11-16

Adress
Södermannagatan 35